dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.529
proterali ih zbog kilometarskih postova
čovek koji puno priča ustvari nema šta da kaže
oksimoron ali tačan
liče mi na ovaj tekst
ali valjda se oni kapiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proterali ih zbog kilometarskih postova
unuče, čokanče ...Ух, ово ми је омиљени облик, староји га звали унуче или нешто слично томе чини ми се.
Pa će posle demoni da ti budu krivi..Ух, ово ми је омиљени облик, староји га звали унуче или нешто слично томе чини ми се.

dobro rekoh, rakija se u drugoj smeniunuče, čokanče ...![]()
Ма то само пар комада, као антидепресиви.Pa će posle demoni da ti budu krivi..![]()
Jel može to malo demone da uspava?Ма то само пар комада, као антидепресиви.

Зависи који су у питању, ако су пијандуре не може, ако су они који празнослове може, а ако су они похотни, е ондаJel može to malo demone da uspava?![]()
...
Бјежи бре, па сањао човјек да чува неког, можда неког ко се напио.Pre par godina sam imala baš čudnu situaciju. Napio se čovek i ostao za
stolom napolju da drema. Nit da ga tu ostaviš, nit možeš da ga pomeriš.
Priđem i pitam ''Šta radiš?'' kaže.. ''Evo čuvamo ga' O, rekoh, pa vas
ima više ''Da, pusti, čuvamo ga na smenu.''
Dobro rekog, čuvajte ga, ja odoh da spavam.
![]()
Ma nije bio njegov glas uopšte. Dečiji nekako, veseo.Бјежи бре, па сањао човјек да чува неког, можда неког ко се напио.![]()

Jel može to malo demone da uspava?![]()
Jel može to malo demone da uspava?![]()
pa ja more pijane i budale bog čuva, vazda biloPre par godina sam imala baš čudnu situaciju. Napio se čovek i ostao za
stolom napolju da drema. Nit da ga tu ostaviš, nit možeš da ga pomeriš.
Priđem i pitam ''Šta radiš?'' kaže.. ''Evo čuvamo ga' O, rekoh, pa vas
ima više ''Da, pusti, čuvamo ga na smenu.''
Dobro rekoh, čuvajte ga, ja odoh da spavam.
![]()
Зезаш ме, мени то језиво, осим ако те није можда зекиоMa nije bio njegov glas uopšte. Dečiji nekako, veseo.

Лаку ноћ.društvo laku noć![]()
bila je mrtva trka...tri teme Ilija tri teme demonićuti, dobro je da su demoni potonuli..![]()