Pa odkad si ti postala narod...!?jao jao glupog li naroda![]()
Reci bar kojeg li glupog coveka i shvaticemo o kome pricas ...
...cak i ukoliko bi malo promasila rod i propustila upotrebiti prvo lice jednine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa odkad si ti postala narod...!?jao jao glupog li naroda![]()
RobivečePa odkad si ti postala narod...!?
...cak i ukoliko bi malo promasila rod i propustila upotrebiti prvo lice jednine...![]()
ovaj čak počeo ko mona da secka postove koje citira hahahahahahahahPa odkad si ti postala narod...!?
...cak i ukoliko bi malo promasila rod i propustila upotrebiti prvo lice jednine...![]()

Osim što su islamske tvrdnje o Muhamedu smiješne i u njih jedva da i muslimani vjeruju dok su hrišćanske o Hristu u Starom zavjetu toliko ozbiljne da su Jevreji morali mijenjati tekstove svojih svetih spisa kako bi zakamuflirali priču što nam prenosi sv. Justin Mučenik.
Moguce je da si u pravu...samo ne znam sto se toliko trudis oko jednog glupog coveka,sto ga ne ignorises i pustis ga da se prosto utopi u njegovoj gluposti...!??ovaj čak počeo ko mona da secka postove koje citira hahahahahahahah
možeš da ih seckaš, seciraš, samo tačku da citiraš ne možeš sakriti istinu
glup si![]()

pa jel biblija božija reč?Osim što su islamske tvrdnje o Muhamedu smiješne i u njih jedva da i muslimani vjeruju dok su hrišćanske o Hristu u Starom zavjetu toliko ozbiljne da su Jevreji morali mijenjati tekstove svojih svetih spisa kako bi zakamuflirali priču što nam prenosi sv. Justin Mučenik.
svuda si ko zli duh božijiMoguce je da si u pravu...samo ne znam sto se toliko trudis oko jednog glupog coveka,sto ga ne ignorises i pustis ga da se prosto utopi u njegovoj gluposti...!??![]()
Pa jel sam te toliko prepao prijatelju...!?svuda si ko zli duh božiji![]()
pa jel ja trčkaram po temama za tobom ili si se ti dovukao ovde da iskomentarišeš nešto što se tebe nije ni ticalo?Moguce je da si u pravu...samo ne znam sto se toliko trudis oko jednog glupog coveka,sto ga ne ignorises i pustis ga da se prosto utopi u njegovoj gluposti...!??![]()

Hmmm,a jel se secas ko me je to pozvao ovde,jednom i tako me navukao na kafanu...!?pa jel ja trčkaram po temama za tobom ili si se ti dovukao ovde da iskomentarišeš nešto što se tebe nije ni ticalo?
nije moguće je ..... u pravu sam![]()

ko lav srndaća.Pa jel sam te toliko prepao prijatelju...!?
...nista onda nema ti druge,daj se sto pre vrati i posalji me "na hladovinu u banovinu"da se nekako smiris...
...kad je zdravlje u pitanju onda cemo ti progledati kroz prste za svaku meru koju budes preduzeo...![]()

jesi ti udaren ili se samo praviš?Hmmm,a jel se secas ko me je to pozvao ovde,jednom i tako me navukao na kafanu...!?
...ili te memorija izdala pa se pitas sta radi ovde ovaj robivek...!?
Ja postujem poziv svakog coveka a narocito cenjene koleginice na forumu,ne bih da te uvredim...![]()

Kada ćeš ti početi da se kaješ?Nemoj je procesuirati Maki,ona to cisto refleksno,nije joj namerno...posle kad dobro razmisli kajace se...
...mislim ne tako brzo,mozda kroz koju godina...dve...pedeset... ali na kraju...![]()
Tako je. Čist sebičluk. Samo svoj doope da se spasi, po cenu uništenjasve zarad fiktivnog spasenja duše..a dušu prvi gubi onaj ko hoće da je sačuva...ljubav i savest moraju imati veći prioritet od spasenja duše.
Mislim da ko god veruje u zagrobni zivot ne bi zeleo da po svaku cenu, sto duze zivi.o su ljudi koji u strahu borave
Da.pa jel biblija božija reč?
ko je proglasio? bog iskleso?
Stari zavjet je proglasila jevrejska vjerska zajednica a Novi Pravoslavna Crkva.ko je proglasio? bog iskleso?![]()
dekretStari zavjet je proglasila jevrejska vjerska zajednica a Novi Pravoslavna Crkva.
Pa da, dekret. Nije sa neba palo kao Kur'an po muslimanima. Ali su zato ti spisi koji otkrivaju božanske istine brižljivo čuvani u naručju Crkve koja se pobrinula da samo autentični spisi uđu u kanon a to sve više i moderna istoriografija potvrđuje.dekret
kako nije sa neba, odakle je pala?Pa da, dekret. Nije sa neba palo kao Kur'an po muslimanima. Ali su zato ti spisi koji otkrivaju božanske istine brižljivo čuvani u naručju Crkve koja se pobrinula da samo autentični spisi uđu u kanon a to sve više i moderna istoriografija potvrđuje.