Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim što su islamske tvrdnje o Muhamedu smiješne i u njih jedva da i muslimani vjeruju dok su hrišćanske o Hristu u Starom zavjetu toliko ozbiljne da su Jevreji morali mijenjati tekstove svojih svetih spisa kako bi zakamuflirali priču što nam prenosi sv. Justin Mučenik.

To su smjesne stvari. To moze kod osnovaca proci, da pise u SZ Bog ce poslati andjela da spasi narod i Jerusalim, a onda jevrejski apokaliticari kazu Isus je dosao, on posla andjela da spasi narod. I to je kao prorocanstvo. To prolazi samo u dogmatskim krugovima. Na drugim mjestima ne pije vode. Nije ubjedljivo.

pa jel ja trčkaram po temama za tobom ili si se ti dovukao ovde da iskomentarišeš nešto što se tebe nije ni ticalo?
nije moguće je ..... u pravu sam :kafaz:
Hmmm,a jel se secas ko me je to pozvao ovde,jednom i tako me navukao na kafanu...!? :D
...ili te memorija izdala pa se pitas sta radi ovde ovaj robivek...!?
Ja postujem poziv svakog coveka a narocito cenjene koleginice na forumu,ne bih da te uvredim... :mrgreen:

Nego vec kasno vreme za spavanje,laku noc svima...

Pa jel sam te toliko prepao prijatelju...!?
...nista onda nema ti druge,daj se sto pre vrati i posalji me "na hladovinu u banovinu"da se nekako smiris...
...kad je zdravlje u pitanju onda cemo ti progledati kroz prste za svaku meru koju budes preduzeo... :D
ko lav srndaća.
opasan si lik, a ja tek kad dobijem zelenu boju sve ću da ti naplatim za duševni strah i duševnu bol
i žaliću se ministarstvu makedonije da me ugrožavaš obećavam, a ja ispunjujem obećanja ko ti :hahaha:

Hmmm,a jel se secas ko me je to pozvao ovde,jednom i tako me navukao na kafanu...!? :D
...ili te memorija izdala pa se pitas sta radi ovde ovaj robivek...!?
Ja postujem poziv svakog coveka a narocito cenjene koleginice na forumu,ne bih da te uvredim... :mrgreen:
jesi ti udaren ili se samo praviš?
ma jesi ....
ako si bio pozvan to je značilo da ovde dodješ i sa nama ćaskaš i šališ se bez obzira na versko opredeljenje o kojem se raspravlja po temama
ali avaj ti si kao mona
sedi ovde ako ti je zapelo i ćuti
ako već moraš komentarisati i ono što nije upućeno tebi ne piši onda nebuloze kako je to zbog poziva koji beše ko zna kad
zar je tako teško priznati da bi se ti u stvari sa nama družio al ti ego to ne dozvoljava :lol:

sve zarad fiktivnog spasenja duše..a dušu prvi gubi onaj ko hoće da je sačuva...ljubav i savest moraju imati veći prioritet od spasenja duše.
Tako je. Čist sebičluk. Samo svoj doope da se spasi, po cenu uništenja
svih i svega Bogom stvorenog.
To su ljudi koji u strahu borave, a ne u veri. Zato druge plaše Bogom i
udaljavaju time i sebe i druge od Boga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back