Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obećao si da ćeš me prijaviti ministarstvu
šta bi po tom pitanju
ili lažeš ili birokratija spora :D
Pa jesi li jos na poziciji ili nisi ?
Osim toga,upozorenje na moguce posledice uvek ne rzultiraju sa ispunjavanjem pomenutih aktivnostoi nego je to najcesce uslovljeno odredjenim preduslovima...
...prosto receno - ako neko prevrsi svaku meru onda je realno ocekivati posledice...

Osim toga,upozorenje na moguce posledice uvek ne rzultiraju sa ispunjavanjem pomenutih aktivnostoi nego je to najcesce uslovljeno odredjenim preduslovima...
...prosto receno - ako neko prevrsi svaku meru onda je realno ocekivati posledice...
nije valjda da si pomislio da zbog toga više nije zelen :zcepanje:
pa on pojma nema kako funkcioniše jedan forum :kafaz:

Pa to je rodoslov Isusa Hrista. Isus Hristos je potomak loze cara Davida. Dakle prati se ta vladajuća loza koja je tekla kroz cijeli Stari zavjet i završava se sa Bogorodicom i Hristom.
to je loza a ne priča, kao stablo nemanjića
spominjao si starozavetne priče i ja očekivai npr kako sveti ilija odlazi na nebo sa konjima i prikolicom, mojsija koji razdvaja more i tako to

ti ćeš ih osetiti uskoro ni bog vučić ti neće pomoći.
ne bi se ja zajebavao sa mnom :D

to je loza a ne priča, kao stablo nemanjića
spominjao si starozavetne priče i ja očekivai npr kako sveti ilija odlazi na nebo sa konjima i prikolicom, mojsija koji razdvaja more i tako to
I to si sve fino dobio. Stvaranje svijeta opisano u SZ, prorok Ilija koji je živio u SZ. Vidiš da piše u tekstu da su oslikane i freske događaja iz Knjige proroka Danila.
Evo ti još jedna freska starozavjetnog događaja u ovom slučaju Jakovljevog sna.

Jedna od najčuvenijih pravoslavnih ikona Sv. Trojice Andreja Rubljova je nastala po starozavjetnom događaju kada su Avrama posejtila tri anđela.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back