bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Seks traje maks pola sata, niko ni ne primeti :>Pma nešto se mislim da i ja ponovo postanem zelena, zatvorim celu religiju na tri dana da robi posveti malo više vremena ženi
pustio je korenje ovde za kratko vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seks traje maks pola sata, niko ni ne primeti :>Pma nešto se mislim da i ja ponovo postanem zelena, zatvorim celu religiju na tri dana da robi posveti malo više vremena ženi
pustio je korenje ovde za kratko vreme
nije to ništaMa znaaaaam prijatelju,dokazao si se ti vec na tom planu,dobar glas se nadaleko cuje...![]()
...i ne mora uvek bas tacno pola sata,narocito ako te niko ne zuri...,Seks traje maks pola sata, niko ni ne primeti :>P
Ma vidi se da si pun potencijala,nema sta...docice i tvoja 5 minuta a onda - tesko nama...nije to ništa
videćeš produženu ruku jahvinu
zlo se mora satrti![]()
Loza Jesejeva. Dakle prati se porodično stablo starozavjetne vladajuće porodice Davida do Bogorodice i Hrista.možda nisam razumeo ali ovo je loza bogorodice
obećao si da ćeš me prijaviti ministarstvuJa nikad ne pretim a kad prilike namecu neke reakcije - onda samo dajem obecanja...
...a ja svoja obecanja ispunjujem... u skladu sa realnim potrebama...![]()
što?...nisam bas siguran da ti je ovo dobra preporuka ako vec imas takve ambicije,..![]()

tebi, ja ne gazim nedužneMa vidi se da si pun potencijala,nema sta...docice i tvoja 5 minuta a onda - tesko nama...![]()

žena mu traži mene i on isfrustriran dođe na forumšto?
ne možeš izdržati cela tri dana konstantno provoditi vreme sa ženom, moraš bežati na forum![]()

Ko priča o sexu?Seks traje maks pola sata, niko ni ne primeti :>P
Ne brini se i Vladika Grigorije je internet pravoslavac, bar sam ga upoznao na internetu, i igumana jednog i svestenike...Još me zanima kakav sam to "internet pravoslavac"?
i kakva je priča, nešto si spominjao sz priču.Loza Jesejeva. Dakle prati se porodično stablo starozavjetne vladajuće porodice Davida do Bogorodice i Hrista.
Pa jesi li jos na poziciji ili nisi ?obećao si da ćeš me prijaviti ministarstvu
šta bi po tom pitanju
ili lažeš ili birokratija spora![]()
Pa to je rodoslov Isusa Hrista. Isus Hristos je potomak loze cara Davida. Dakle prati se ta vladajuća loza koja je tekla kroz cijeli Stari zavjet i završava se sa Bogorodicom i Hristom.i kakva je priča, nešto si spominjao sz priču.
pojasni mi molim te
nije valjda da si pomislio da zbog toga više nije zelenPa jesi li jos na poziciji ili nisi ?
Osim toga,upozorenje na moguce posledice uvek ne rzultiraju sa ispunjavanjem pomenutih aktivnostoi nego je to najcesce uslovljeno odredjenim preduslovima...
...prosto receno - ako neko prevrsi svaku meru onda je realno ocekivati posledice...

to je loza a ne priča, kao stablo nemanjićaPa to je rodoslov Isusa Hrista. Isus Hristos je potomak loze cara Davida. Dakle prati se ta vladajuća loza koja je tekla kroz cijeli Stari zavjet i završava se sa Bogorodicom i Hristom.
de bre znanije valjda da si pomislio da zbog toga više nije zelen
pa on pojma nema kako funkcioniše jedan forum![]()
Legende.to je loza a ne priča, kao stablo nemanjića
spominjao si starozavetne priče i ja očekivai npr kako sveti ilija odlazi na nebo sa konjima i prikolicom, mojsija koji razdvaja more i tako to
ne nego zato sto nije jednostavno nema prilike da "precekori svaku meru".nije valjda da si pomislio da zbog toga više nije zelen
pa on pojma nema kako funkcioniše jedan forum![]()

ti ćeš ih osetiti uskoro ni bog vučić ti neće pomoći.Pa jesi li jos na poziciji ili nisi ?
Osim toga,upozorenje na moguce posledice uvek ne rzultiraju sa ispunjavanjem pomenutih aktivnostoi nego je to najcesce uslovljeno odredjenim preduslovima...
...prosto receno - ako neko prevrsi svaku meru onda je realno ocekivati posledice...
ma jel te nije sramota da pretišne nego zato sto nije jednostavno nema prilike da "precekori svaku meru".![]()

I to si sve fino dobio. Stvaranje svijeta opisano u SZ, prorok Ilija koji je živio u SZ. Vidiš da piše u tekstu da su oslikane i freske događaja iz Knjige proroka Danila.to je loza a ne priča, kao stablo nemanjića
spominjao si starozavetne priče i ja očekivai npr kako sveti ilija odlazi na nebo sa konjima i prikolicom, mojsija koji razdvaja more i tako to
Da al u Studenici imas i fresku Bude, tj Josafata, a svi danas znaju da je legenda o Josafatatu hriscanska verzija price o Budi.I to si sve fino dobio. Stvaranje svijeta opisano u SZ, prorok Ilija koji je živio u SZ. Vidiš da piše u tekstu da su oslikane i freske događaja iz Knjige proroka Danila.
meni je otvorena ponuda da se vratimma jel te nije sramota da pretiš
čoveče došao si na forum i pretiš hahahahah
kome i čime hahahahahah
jao jao glupog li naroda![]()