- Poruka
- 77.429
šta se pališ ko hepo kockicaSta se sad ti javljas bez potrebe kad sam samo malo o kokama...!?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta se pališ ko hepo kockicaSta se sad ti javljas bez potrebe kad sam samo malo o kokama...!?![]()
Evo pristajem tebi da verujem da je ipak zanimljiv.Ne vredi ti. Dosadan si, pa si dosadan..I niko ne čita šta pišeš jer
si dosadan..
Zamisli da pročita pa onda mora da promeni mišljenje.![]()
pa naravnoMisliš počeše se kad je zasvrbi
Ja nisam ni mislio da si drugacije mislila od ovog sto si smislila...Ćuti i tebe tu svrstavam
Nekad su mona i glasnik držali primat a sada trio fantastikus
Mona, maki i robi![]()
STičem utisak da ni ti nisi čitala moje poruke.Evo pristajem tebi da verujem da je ipak zanimljiv.
Ti čitaj ja ne moram![]()
Sta je sad ovo,veceras si se lepo skockao i onako pun samopouzdanja mislis da ce se svi muskarci okretati za tobom dok ponosno koracas na visokim stiklicama ???šta se pališ ko hepo kockica![]()
Kako da ne!@☆Aždaha☆ jel ti se svidjaju moje kikice?
Aj malo da promenimo temu
Pa dobro,nije Maki nesimpatičan!Obožava te![]()
Pa naravno da nisamSTičem utisak da ni ti nisi čitala moje poruke.
De si Salićkiss za agatu![]()
Kad si ga videla?Pa dobro,nije Maki nesimpatičan!
A nije ti palo na pamet da ima nešto vrijedno tu da se pročita?Pa naravno da nisam
Čim vidim kilometarske postove sa brdo citata ja preskačem.
Nisam ga videlaKad si ga videla?
Tvog mišljenja nema znači nema ništa vredno.A nije ti palo na pamet da ima nešto vrijedno tu da se pročita?
Ma znaš da se zavitlavam.Nisam ga videla
Nisam na takvu vrstu simpatije mislila
Jeste oreol mu svetli oko glaveAli posle onog jezovitog Nezgodnog koji je bio sramota za moderaciju, Maki je prosvetljeno biće!
Svetlost dolazi iznutraJeste oreol mu svetli oko glave
Tebi nema ništa vrijedno u citatima Svetih Otaca?Tvog mišljenja nema znači nema ništa vredno.
Tudja mišljenja ne moram u tvojim postovima čitati
Ti zaista ne kapiraš šta ti pišem.Tebi nema ništa vrijedno u citatima Svetih Otaca?
Moje mišljenje se slaže sa Svetim Ocima.Ti zaista ne kapiraš šta ti pišem.
U tvom postu treba se videti tvoje mišljenje i razmišljanje koje ti izgleda nemaš.
Buljim bre agata al je ne vidim.Svetlost dolazi iznutra
Nisam ni sumnjala jer ti svoje i nemašMoje mišljenje se slaže sa Svetim Ocima.
A ja dođoh, videh, podsetih se!eve me
dođoh videh i pobedih![]()