- Poruka
- 89.439
Robi, pošto bostan tamo kod vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i. on je srbin so teška govorna manataPa nemaga na temi. A posle može da kaže da Srbi i Hrvati imaju
protekciju, a on jadan na margini..
njega ti je najlakše dozvati, samo ga citiraj odma pali lampicu.Eto, znala sam da bi se ljutio..
spamuješ kafanu a sad se povlačišНе бих о овоме даље у кафани. Јасни остављам да модерише
Da izdvojim to kao temu?Не бих о овоме даље у кафани. Јасни остављам да модерише.
Trenutno najbolji na Balkanu 25 denara ili drugim recima oko 25 centi a kod vas ?Robi, pošto bostan tamo kod vas?
Kako hoćeš.Da izdvojim to kao temu?
Šta ima dalje dovijeka se ubjeđivati s njima? Ja stavim citat gdje fino piše da su Izrailjci pred Kovčegom padali licem do zemlje a ona kaže ma nisu se klanjali Kovčegu. Šta onda odgovoriti na to? Ima li adekvatnog odgovora?spamuješ kafanu a sad se povlačiš
Ne pise Izraelci i Isus navin je klekao da se moli Bogu sto nije zabranjeno bilo gdeKako hoćeš.
Šta ima dalje dovijeka se ubjeđivati s njima? Ja stavim citat gdje fino piše da su Izrailjci pred Kovčegom padali licem do zemlje a ona kaže ma nisu se klanjali Kovčegu. Šta onda odgovoriti na to? Ima li adekvatnog odgovora?
u srpskom bugarskom ili šiptarskom delu?Trenutno najbolji na Balkanu 25 denara ili drugim recima oko 25 centi a kod vas ?
40 dinara što je ne znam kolko centi..Trenutno najbolji na Balkanu 25 denara ili drugim recima oko 25 centi a kod vas ?

eto, čisto da se ne prekida razgovor.. ako vam se već sviđa da pričate o tome..Kako hoćeš.

Ma meni je više i zamorno stoti put na istu temu.eto, čisto da se ne prekida razgovor.. ako vam se već sviđa da pričate o tome..![]()
e a tek si početnik, šta će biti za 10 godMa meni je više i zamorno stoti put na istu temu.
Maski brate,mene zanima zasto uopste ucestvujes u nekoj diskusiji kada ne citas sagovornika u smislu da mu ne odgovaras to sto te pita ?Ma meni je više i zamorno stoti put na istu temu.
Ma neee,ti delovi ostali kod komsije - nesto kod vas,deo kod siptara a ima nas brale i kod grka i bugara ..Makedonija bila velika imperija od koje danas imamo samo ovo malo sto nam ostalo.u srpskom bugarskom ili šiptarskom delu?
Pa ako ti sad tu nisi pročitao da mu je zamorno?Maski brate,mene zanima zasto ucestvcujes u nekoj diskusiji kada ne citas sagovornika u smislu da mu ne odgovaras to sto te pita ?
Znam da znas da niko nema obavezu da odgovara i da moze slobodno ignorisati sagovornika ali da mu citiras pitanje i onda da krenes o lanskom snjegu to mi MALO cudno...da ne kazem cak i nepristojno !
Nema priliva novih članova. Mislio sam da će onaj mormonski član biti aktivniji ali ništa od toga.e a tek si početnik, šta će biti za 10 god
ovo ovde ti je ringiišpil
nekada je bilo ako ima takva tema NE otvarati novu
sad je suprotno
De smeju novi da dođu, kad nas vide ovakve..Nema priliva novih članova. Mislio sam da će onaj mormonski član biti aktivniji ali ništa od toga.
Mozda treba neka jaca reklama ,da se forum bolje obznani...Nema priliva novih članova. Mislio sam da će onaj mormonski član biti aktivniji ali ništa od toga.
Daj nemoj preterivati,ovde je ambijenat komunikacije je generalno na nivou a i teme su definitivno interesantne,da ne kazem provokativne.De smeju novi da dođu, kad nas vide ovakve..![]()
Jao, jesi li ti to nas pohvalio?Daj nemoj preterivati,ovde je ambijenat komunikacije je generalno na nivou a i teme su definitivno interesantne,da ne kazem provokativne.