aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.254
ti i nisi verniknedefinisano pravoslavni vernik
ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti i nisi verniknedefinisano pravoslavni vernik
ti?
watchtauera neverti i nisi vernik
ali ga ti ipak voliš? a i mene ..i sve nas ovde...ti i nisi vernik
rado bi nas armagedoniralaali ga ti ipak voliš? a i mene ..i sve nas ovde...![]()
ma ne bi...voli ona nas...zato nam i mantra toliko...da nas spaserado bi nas armagedonirala
tako su podešeni
ne sveali ga ti ipak voliš? a i mene ..i sve nas ovde...![]()

ti si razdesenrado bi nas armagedonirala
tako su podešeni

ko prizna pola mu se praštane sve
kako bih njega mogla da volim![]()

na primer ti si simpatican dok je on antipaticanko prizna pola mu se prašta![]()

ti i @Сале da budete kumovi na venčanju
Bilo. Možda su se već i razveli..ti i @Сале da budete kumovi na venčanju
nego ozbiljno jel bilo brakova između ljudi koji su se upoznali na krstarici?
nekad bolje upoznaš ljude sa kojima diskutuješ na forumu nego one koje srećeš u svakodnevnom životu...ljudi na forumu kažu ono što bi u realnom životu prećutali...na forumu su anonimni pa ne moraju da nose maske...Bilo. Možda su se već i razveli..![]()
Sto je bitno dali je bilo vec gledaj u buducnost i daj sve sto stoji do tebe da ga bude.ti i @Сале da budete kumovi na venčanju
I to bi bio kraj braku kao instituciji, definitivno..nekad bolje upoznaš ljude sa kojima diskutuješ na forumu nego one koje srećeš u svakodnevnom životu...ljudi na forumu kažu ono što bi u realnom životu prećutali...na forumu su anonimni pa ne moraju da nose maske...
ima toliko brakova gde su ljudi stranci u braku...pričaju međusobno samo o banalnim stvarima...a na forumu svi kažu svoje mišljenje o svemu što ih zanima....ja bih uveo za mlade bračne parove da moraju po sklapanju braka da učestvuju na nekom forumu ali da ne znaju nick onog drugog nego da se traže...

Evo i u Saletovo i u svoje ime kažem da pristajemo samo se vi odlučite na taj korakti i @Сале da budete kumovi na venčanju
Ti zaista misliš da možeš nekog da oceniš na osnovu foruma?nekad bolje upoznaš ljude sa kojima diskutuješ na forumu nego one koje srećeš u svakodnevnom životu...ljudi na forumu kažu ono što bi u realnom životu prećutali...na forumu su anonimni pa ne moraju da nose maske...
ima toliko brakova gde su ljudi stranci u braku...pričaju međusobno samo o banalnim stvarima...a na forumu svi kažu svoje mišljenje o svemu što ih zanima....ja bih uveo za mlade bračne parove da moraju po sklapanju braka da učestvuju na nekom forumu ali da ne znaju nick onog drugog nego da se traže...
mislim da te religija jako interesuje inače ne bi provela 20 godina na ovom pdfu. to interesovanje je suština tvoje ličnosti koju u stvarnom životu prikrivaš verovatno jer ti je isuviše intimno da pričaš o tome. I ko te onda bolje poznaje oni na forumu koji znaju da ti je religija bitna ili oni u stvarnom životu koji pretpostavljaju da ti nije uopšte bitna?Ti zaista misliš da možeš nekog da oceniš na osnovu foruma?
Na forumu stvaraš utisak o nekomu samo na osnovu predstave koju daje o sebi.
Ja sam ovde stalno na pdf religija dok npr. u realnom životu retko vodim polemike o tome.
Mogu reći da na forumu suštinski kakva sam zna samo jedna osoba iniko više.
Nekada mi bude i smešno kada pročitam u žaru raspraave šta je druga strana napisala o meni što blage veze sa istinom nema al ko je ta osoba uopšte u mom životu da bih se ja pravdala.
Ne bi ništa forum pomogao po pitanju braka ...
Totalno loša procenamislim da te religija jako interesuje inače ne bi provela 20 godina na ovom pdfu. to interesovanje je suština tvoje ličnosti koju u stvarnom životu prikrivaš verovatno jer ti je isuviše intimno da pričaš o tome. I ko te onda bolje poznaje oni na forumu koji znaju da ti je religija bitna ili oni u stvarnom životu koji pretpostavljaju da ti nije uopšte bitna?
tri metera somotaEvo i u Saletovo i u svoje ime kažem da pristajemo samo se vi odlučite na taj korak![]()
de de nek i on stane na ludi kamentri metera somota
zar te nije sramota
što ti ljubiš mladog momka, matora devojka
šta će mu to
lud sam ja i bez ludog kamenade de nek i on stane na ludi kamen![]()

pa bar nek nađe nešto mlađede de nek i on stane na ludi kamen![]()