Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo. Možda su se već i razveli.. :confused:
nekad bolje upoznaš ljude sa kojima diskutuješ na forumu nego one koje srećeš u svakodnevnom životu...ljudi na forumu kažu ono što bi u realnom životu prećutali...na forumu su anonimni pa ne moraju da nose maske...

ima toliko brakova gde su ljudi stranci u braku...pričaju međusobno samo o banalnim stvarima...a na forumu svi kažu svoje mišljenje o svemu što ih zanima....ja bih uveo za mlade bračne parove da moraju po sklapanju braka da učestvuju na nekom forumu ali da ne znaju nick onog drugog nego da se traže...

nekad bolje upoznaš ljude sa kojima diskutuješ na forumu nego one koje srećeš u svakodnevnom životu...ljudi na forumu kažu ono što bi u realnom životu prećutali...na forumu su anonimni pa ne moraju da nose maske...

ima toliko brakova gde su ljudi stranci u braku...pričaju međusobno samo o banalnim stvarima...a na forumu svi kažu svoje mišljenje o svemu što ih zanima....ja bih uveo za mlade bračne parove da moraju po sklapanju braka da učestvuju na nekom forumu ali da ne znaju nick onog drugog nego da se traže...
I to bi bio kraj braku kao instituciji, definitivno.. :zcepanje:

Teško da se u braku priča samo o banalnim stvarima. Moraju se donositi
životno važne odluke, što mi ovde ne moramo. Al ne smeta da se posvađamo
oko nečega o čemu nikada zajednički nećemo morati da odlučujemo..

Ti zaista misliš da možeš nekog da oceniš na osnovu foruma?
Na forumu stvaraš utisak o nekomu samo na osnovu predstave koju daje o sebi.
Ja sam ovde stalno na pdf religija dok npr. u realnom životu retko vodim polemike o tome.
Mogu reći da na forumu suštinski kakva sam zna samo jedna osoba iniko više.
Nekada mi bude i smešno kada pročitam u žaru raspraave šta je druga strana napisala o meni što blage veze sa istinom nema al ko je ta osoba uopšte u mom životu da bih se ja pravdala.
Ne bi ništa forum pomogao po pitanju braka ...

Ti zaista misliš da možeš nekog da oceniš na osnovu foruma?
Na forumu stvaraš utisak o nekomu samo na osnovu predstave koju daje o sebi.
Ja sam ovde stalno na pdf religija dok npr. u realnom životu retko vodim polemike o tome.
Mogu reći da na forumu suštinski kakva sam zna samo jedna osoba iniko više.
Nekada mi bude i smešno kada pročitam u žaru raspraave šta je druga strana napisala o meni što blage veze sa istinom nema al ko je ta osoba uopšte u mom životu da bih se ja pravdala.
Ne bi ništa forum pomogao po pitanju braka ...
mislim da te religija jako interesuje inače ne bi provela 20 godina na ovom pdfu. to interesovanje je suština tvoje ličnosti koju u stvarnom životu prikrivaš verovatno jer ti je isuviše intimno da pričaš o tome. I ko te onda bolje poznaje oni na forumu koji znaju da ti je religija bitna ili oni u stvarnom životu koji pretpostavljaju da ti nije uopšte bitna?

mislim da te religija jako interesuje inače ne bi provela 20 godina na ovom pdfu. to interesovanje je suština tvoje ličnosti koju u stvarnom životu prikrivaš verovatno jer ti je isuviše intimno da pričaš o tome. I ko te onda bolje poznaje oni na forumu koji znaju da ti je religija bitna ili oni u stvarnom životu koji pretpostavljaju da ti nije uopšte bitna?
Totalno loša procena
Kao prvo uopšte ovde nisam dvadeset godina :D
Kao drugo religija me zanima isto toliko kao i mnoge druge stvari ...
I u stvarnom životu i na forumu poznaju me jedino ljudi kojima sam dozvolila da me upoznaju i to ne zato što se nešto pribojavam da me ostali upoznaju, već zato što mi nije stalo do njih a onda ni do njihovog mišljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back