DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
JA govorim o licemjerju Arijevaca nacista a ti nisi bas bistar da shvatišzašto mrziš srbe a deda, jel te ostavio momak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA govorim o licemjerju Arijevaca nacista a ti nisi bas bistar da shvatišzašto mrziš srbe a deda, jel te ostavio momak?
Jevreji su ubijani jer su Jevreji a Palestinci imaju 2 miliona pasoša u Izraelu rade i žive.Tako da nista ti ne shvaćašti si licemeran...smetaju ti zločini nad Jevrejima a ne smetaju zločini koje Jevreji čine...smeta ti što Srbi nisu od nacista više branili Jevreje a ne smetaju ti Hrvati koji su svojevoljno masovno ubijali i Srbe i Jevreje....
ma ti ćeš izgleda opet da potamniš na ovom srpskom suncuJA govorim o licemjerju Arijevaca nacista a ti nisi bas bistar da shvatiš
Ti si prvi ako si kadar se sjetiti ..pa ti spominješ litijum![]()
To je Tokijsko suncema ti ćeš izgleda opet da potamniš na ovom srpskom suncu
UN su davno izglasale da Palestinci imaju pravo na državu....ovo što Netanjahu pokušava genocidom je samo odlaganje neizbežnog...bolje da su sami povukli granice i podelili se sa Palestincima nego ovaj pokušaj uništenja jednog naroda jer ludaci misle da je Bog na njihovoj strani i da im je obećao celu tu zemljuJevreji su ubijani jer su Jevreji a Palestinci imaju 2 miliona pasoša u Izraelu rade i žive.Tako da nista ti ne shvaćaš
Ti si prokleto ljubomoran ti bi da si jedini boziji sin a vidis Izrael je svjetlo svima.UN su davno izglasale da Palestinci imaju pravo na državu....ovo što Netanjahu pokušava genocidom je samo odlaganje neizbežnog...bolje da su sami povukli granice i podelili se sa Palestincima nego ovaj pokušaj uništenja jednog naroda jer ludaci misle da je Bog na njihovoj strani i da im je obećao celu tu zemlju
taj semitski narod i arapski nisu baš u vinklu kada se radi o religijiUN su davno izglasale da Palestinci imaju pravo na državu....ovo što Netanjahu pokušava genocidom je samo odlaganje neizbežnog...bolje da su sami povukli granice i podelili se sa Palestincima nego ovaj pokušaj uništenja jednog naroda jer ludaci misle da je Bog na njihovoj strani i da im je obećao celu tu zemlju
kuj ti je taj?Jehovi Bogu
neki Jevreji smatraju da je država Izrael satanistička tvorevina...jer ne može po Pismu da nastane pre nego što se pojavi Mesija i ujedini ih i povede u obećanu zemlju... ovo što se dešava u Gazi pokazuje da je zaista u pitanju satanistička tvorevina izrasla na sistematskom zatiranju starosedeoca...Ti si prokleto ljubomoran ti bi da si jedini boziji sin a vidis Izrael je svjetlo svima.
Klanjaju se moloku i njegovom sinu zrtvuju im decu kloniraju u svetosavce.Klanjate se ikonama
Bog zabranjuje i samo izradjivanje idola - ikona
Takodje zabranjuje unosenje u kucu istih jer je to prokletstvo
a Jehovi Bogu se ne molite to je evidentno
Dakle pre se molite zavesu

možeSad ću sve kolektivno da vas banujem.![]()
Ne mogu, fali @robivek .. da se ne ljuti posle..može
sve učesnike sa zadnje dve strane
u kafani se klanja flaši
Bitno je da Nazi Arijevac nadje nesto za alibi nasao ortodoksne debile koji kamenuju zene u minicama po ulici.neki Jevreji smatraju da je država Izrael satanistička tvorevina...jer ne može po Pismu da nastane pre nego što se pojavi Mesija i ujedini ih i povede u obećanu zemlju... ovo što se dešava u Gazi pokazuje da je zaista u pitanju satanistička tvorevina izrasla na sistematskom zatiranju starosedeoca...
ja lično mislim da jevrejski bog i jeste Satana a njihov mesija se neće nikad pojaviti jer je sve Pismo umotvorina lokalnih mudraca...
nemam ništa zajedničko sa nacističkim pogledom na svet...a što se Arijevaca tiče oni koji su širili kulturu u Indiji nisu imali veze sa Germanima nego su bili dalji rođaci pra Slovena ... genetika je to jasno pokazalaBitno je da Nazi Arijevac nadje nesto za alibi nasao ortodoksne debile koji kamenuju zene u minicama po ulici.
Jedan takav je probo nožem ženu.
Drugim rečima sto si shrao sad brišeš samo to nece tako zavrsiti Arijevacmože
sve učesnike sa zadnje dve strane
u kafani se klanja flaši
njega slobodnoNe mogu, fali @robivek .. da se ne ljuti posle..![]()
Pa nemaga na temi. A posle može da kaže da Srbi i Hrvati imajunjega slobodno
da se odmori malo od teoloških rasprava
Drugim rečima sto si shrao sad brišeš samo to nece tako zavrsiti Arijevac
Ma nema problema ako je za drustvo i kafanu ( naravno,na njegov trosak) slobodno i mene banuj,da izrazim solidarnost sa kolegama..Ne mogu, fali @robivek .. da se ne ljuti posle..![]()
Eto, znala sam da bi se ljutio..Ma nema problema ako je za drustvo i kafanu ( naravno,na njegov trosak) slobodno i mene banuj,da izrazim solidarnost sa kolegama..![]()