Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne molimo mi ikonu kao ikonu već Boga preko ikone i svetitelja naslikanoj na njoj. Isto kao što su Izrailjci preko kovčega molili Boga.
Jel treba da te citiram sta si ti citirao na onu drugu temu kada sam dao komentara a tebe nije bilo da reagujes ?
Klanjate se bre ikonama,zasto varate sebe i neuki narod ?
Ako cak i pomislis da mi ovo osporis ciriracu te i onda trazim javno priznanje da sprovodite verske novotarije suprotne Bozjim zapovestima.

Jel treba da te citiram sta si ti citirao na onu drugu temu kada sam dao komentara a tebe nije bilo da reagujes ?
Klanjate se bre ikonama,zasto varate sebe i neuki narod ?
Ako cak i pomislis da mi ovo osporis ciriracu te i onda trazim javno priznanje da sprovodite verske novotarije suprotne Bozjim zapovestima.
Isto kao što su se Izrailjci poklanjali Kovčegu tako se i mi klanjamo ikonama.

Daj dokaza da su ti izrailjci sluzili ikonama ili kovcezima kao sto se vi klanjate i sluzite ikonama ili priznaj si slagao.
Клањали су се пред Ковчегом и пред Ковчегом се молили Богу. Ковчег им је био највећа светиња битнија од људских живота. Шта ти треба више?

Клањали су се пред Ковчегом и пред Ковчегом се молили Богу. Ковчег им је био највећа светиња битнија од људских живота. Шта ти треба више?
cuvali su kovceg Zakona kako im j Bog rekao da rade
kao sto taj isti Bog zabranjuje da ljudi grade idole i da im se klanjaju i da im sluze
kao sto vi krstite Bozji Zakon sto se klanjate ikonama

Jesi bre procitao sta sam te pitao i sta sam ti potrazio - daj dokaza da su jevreji sluzili kovcegu kao sto vi sluzite ikonama i svecima u globali ili da su se tom istom kovcegu molili kao sto se vi molite ikonama/svecima !!!

Light to the nations (Hebrew: אוֹר לַגּוֹיִים, romanized: ʾŌr laGōyyīm; also "light of the nations", "light of all nations", "light for all nations") is a term originated from the prophet Isaiah which is understood by some to express the universal designation of the Israelites as mentors for spiritual and moral ...

Bez Izraela nema spasenja to je to.
Deda je spasen preko Izraela to je to.

Mislim da se brani od sličnih tebi Antisemita po kojima Adolf nije dobro odradio posao.Nadam se da ce doci po tebe.
nisam ja Antisemita...nemam ništa protiv normalnih Jevreja...ali ovo što rade u Gazi je sramota...Gaza ti je područje veličine Beograda ili dva Zagreba sa mnogo više stanovnika sa većom gustinom naseljenosti a oni već skoro godinu dana ruše zgrade bez milosti...ko zna koliko je nevine dece ostalo pod ruševinama...gori su se pokazali tvoji miljenici na vlasti u Izraelu od nacista...Bibi Netanjahu je svoj genocidni plan otkrio u samom početku kad je Palestince uporedio sa Amalićanima...sram te bilo što ih braniš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back