Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Добро добро у праву си за ово није тема за Кафану.
Odoh dok mi i kafanu niste zgadili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро добро у праву си за ово није тема за Кафану.
Odoh dok mi i kafanu niste zgadili
Па по мени је сасвим океј да и неко од кулиста буде модератор.sledeći put se ne istrčavaj![]()
Jel treba da te citiram sta si ti citirao na onu drugu temu kada sam dao komentara a tebe nije bilo da reagujes ?Ne molimo mi ikonu kao ikonu već Boga preko ikone i svetitelja naslikanoj na njoj. Isto kao što su Izrailjci preko kovčega molili Boga.
Isto kao što su se Izrailjci poklanjali Kovčegu tako se i mi klanjamo ikonama.Jel treba da te citiram sta si ti citirao na onu drugu temu kada sam dao komentara a tebe nije bilo da reagujes ?
Klanjate se bre ikonama,zasto varate sebe i neuki narod ?
Ako cak i pomislis da mi ovo osporis ciriracu te i onda trazim javno priznanje da sprovodite verske novotarije suprotne Bozjim zapovestima.
dobar izgovor a sta cemo sa 2 zapovescu protiv idolopoklonstvaIsto kao što su se Izrailjci poklanjali Kovčegu tako se i mi klanjamo ikonama.
Ako je mi kršimo kršili su je i starozavjetni Izrailjci.dobar izgovor a sta cemo sa 2 zapovescu protiv idolopoklonstva
to mozete da krsite i to svesno jel da
tebi je kovceg sto i ikonaAko je mi kršimo kršili su je i starozavjetni Izrailjci.

U čemu je razlika između izrailjskog klanjanja pred kovčegom i pravoslavnog klanjanja pred ikonama?tebi je kovceg sto i ikona
osvesti se da krsis drugu zapovest
dakle opasno gresis pred Bogom
osvesti se na vreme
U cemu? druga zapovest ti kaze da ne radis toU čemu je razlika između izrailjskog klanjanja pred kovčegom i pravoslavnog klanjanja pred ikonama?
Каже. Само што иконе нису идоли као што није био ни Ковчег завјета.U cemu? druga zapovest ti kaze da ne radis to
kovceg zaveta zna se sta je bio i cemu je sluzio
Usporedba ti ne valjaКаже. Само што иконе нису идоли као што није био ни Ковчег завјета.
Ako su ikone idoli i Kovčeg je idol.Usporedba ti ne valja
kakve veze ima kovceg zaveta sa idolima
a ikone su idoli
druga zapovest ti brani idole
svesno krsite kako prvu tako i drugu zapovest
To si ti izmislioAko su ikone idoli i Kovčeg je idol.
Daj dokaza da su ti izrailjci sluzili ikonama ili kovcezima kao sto se vi klanjate i sluzite ikonama ili priznaj si slagao.Ako je mi kršimo kršili su je i starozavjetni Izrailjci.
Клањали су се пред Ковчегом и пред Ковчегом се молили Богу. Ковчег им је био највећа светиња битнија од људских живота. Шта ти треба више?Daj dokaza da su ti izrailjci sluzili ikonama ili kovcezima kao sto se vi klanjate i sluzite ikonama ili priznaj si slagao.
cuvali su kovceg Zakona kako im j Bog rekao da radeКлањали су се пред Ковчегом и пред Ковчегом се молили Богу. Ковчег им је био највећа светиња битнија од људских живота. Шта ти треба више?
Izrael je odabran da bude svjetlo poganima.Daj dokaza da su ti izrailjci sluzili ikonama ili kovcezima kao sto se vi klanjate i sluzite ikonama ili priznaj si slagao.
Jesi bre procitao sta sam te pitao i sta sam ti potrazio - daj dokaza da su jevreji sluzili kovcegu kao sto vi sluzite ikonama i svecima u globali ili da su se tom istom kovcegu molili kao sto se vi molite ikonama/svecima !!!Клањали су се пред Ковчегом и пред Ковчегом се молили Богу. Ковчег им је био највећа светиња битнија од људских живота. Шта ти треба више?
trenutno je Izrael svetli predvodnik genocida nad svojim stanovnicima...Izrael je odabran da bude svjetlo poganima.
Mislim da se brani od sličnih tebi Antisemita po kojima Adolf nije dobro odradio posao.Nadam se da ce doci po tebe.trenutno je Izrael svetli predvodnik genocida nad svojim stanovnicima...
munze konzaIzrael je odabran da bude svjetlo poganima.
nisam ja Antisemita...nemam ništa protiv normalnih Jevreja...ali ovo što rade u Gazi je sramota...Gaza ti je područje veličine Beograda ili dva Zagreba sa mnogo više stanovnika sa većom gustinom naseljenosti a oni već skoro godinu dana ruše zgrade bez milosti...ko zna koliko je nevine dece ostalo pod ruševinama...gori su se pokazali tvoji miljenici na vlasti u Izraelu od nacista...Bibi Netanjahu je svoj genocidni plan otkrio u samom početku kad je Palestince uporedio sa Amalićanima...sram te bilo što ih branišMislim da se brani od sličnih tebi Antisemita po kojima Adolf nije dobro odradio posao.Nadam se da ce doci po tebe.
Ne bi znao za demokraciju da nije Izraela niti moral.Hebavo bi koze po brdu Kale i gadjali bi se toljagama.munze konza