Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suprotiš se zdravoj logici...

Život je najveći dar koji možeš zamisliti...ako nije reci šta je...
Nema tog ko ne strepi za svoj život, bez obzira na životnu filozofiju u kojoj živi... Možemo samo da se lažemo...
Najveća kazna je gubitak najvećeg dara...logika...
Nije san po sredi...
Ali je bezbolno za pomenutog spavača. Jel misliš da je bezbolnost prikladna kazna za jednog Hitlera ili Pavelića čije su žrtve imale daleko bolniji kraj?

Ili je to jednostavno pravda. Bog je milostiv i ljubav ali je i pravedan a za takve monstrume i nije ništa bolje od vječnog pakla.
Radio bi 100 puta gore od njih.
Ne možeš da porediš neki bolesni mozak koji je učinio zlo i Sveznanje Boga koji svima čini večno zlo...neuporedivo bi Bog bio monstruozniji od njih bolesnih...
Bog jeste pravedan ali je i ljubav. Zato je kazna definisana pre greha...

Radio bi 100 puta gore od njih.
Ne možeš da porediš neki bolesni mozak koji je učinio zlo i Sveznanje Boga koji svima čini večno zlo...neuporedivo bi Bog bio monstruozniji od njih bolesnih...
Bog jeste pravedan ali je i ljubav. Zato je kazna definisana pre greha...
To nije zlo već zaslužena kazna. Vječni san to nije. Žao mi je ali nije. I sam znaš da ima bruka ljudi koji su činili zlo a na ovom svijetu nisu bili kažnjeni. Meni je nezamislivo da ne budu kažnjeni ni u idućem.

To nije zlo već zaslužena kazna. Vječni san to nije. Žao mi je ali nije. I sam znaš da ima bruka ljudi koji su činili zlo a na ovom svijetu nisu bili kažnjeni. Meni je nezamislivo da ne budu kažnjeni ni u idućem.
Ovo je definitivno ovako...siguran sam.

Ali ovo sada što govorim je moje lično mišljenje.

Svi će vaskrsnuti...bukvalno svi...šeol će biti prazan...
Ovi koji su najveći zločinci će vaskrsnuti na kraju Hristove hiljadigodišnje vladavine...videće raj koji je izgrađen i društvo koje je napredovalo u svakom smislu do savršenstva...Sam satana će biti pušten na kratko vreme...da bi se prokušali oni koji su vaskrsavali tokom 1000 godina...biće ih kao peska morskog...opkoliće duhovni Jerusalim i onda će Bog izvršiti konačan sud nad svima njima...kako ne znam, ali im se neće desiti ništa lepo...
I ponavljam u takvim uslovima zauvek izgubiti najveći dar...nema veće kazne....večno im se briše spomen..

362613263_3413728128956788_2652497792243127821_n (1).jpg

Koliko ih ima i sta cemo sa alkosima ?
Прво тражиш храну после помињеш алкохол. Да ниси попио нешто ?

Povećaj mu slova do maksimuma..
:kafa:
i bolduj i podvuci..

i oboji u crveno..
Неко му је хаковао налог. Нема подвлачења слова. Роби, жив ли си ?

pošto se stalno pozivaš na bibliju daj stih gde piše da ima na još nekoj planeti života :D
Jov.1,6.7:
"...A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona.
I Gospod reče Sotoni: otkuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: prohodih zemlju i obilazih..."

Kao sto se jasno vidi,na jednom sastanku sa Gospodom bili su prisutni sibnovi Bozji a izmedju njih je bio i sotona koji je dobio pitanje ODAKLE DOLAZI sto ce reci da su po toj logici svi sinovi Bpozji odnekuda dosli.
Ovaj je dakle dosao sa zemlje dok su drugi sa nekih drugih planeta/svetova .

ZAKLJUCAK:
Osism zivota na ovoj nasoj plavoj planeti definitivno postoji zivot i na drugim planetama sirom kosmosa.

Jov.1,6.7:
"...A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona.
I Gospod reče Sotoni: otkuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: prohodih zemlju i obilazih..."

Kao sto se jasno vidi,na jednom sastanku sa Gospodom bili su prisutni sibnovi Bozji a izmedju njih je bio i sotona koji je dobio pitanje ODAKLE DOLAZI sto ce reci da su po toj logici svi sinovi Bpozji odnekuda dosli.

ZAKLJUCAK:
Osism zivota na ovoj nasoj plavoj planeti definitivno postoji zivot i na drugim planetama sirom kosmosa.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Tako je. Ali pobjeda nad smrću
ne videsmo tu pobedu.
a za neki drugi život nije hrišćanska ekskluziva
Đavo najviše želi da ljudi zaborave da on postoji
da ovo je tipična priča, đavo ne želi da veruješ da on postoji :D
Pa jel imaš ti neko drugo objašnjenje zašto su apostoli nastavili slijediti i čak ginuti za tog Isusa Nazarećanina iako su Ga Rimljani pogubili sramnom smrću dizajniranom da pogubljenog potpuno diskredituje u očima sljedbeni
ima, za ideje mnogi ljudi su i svesno gubili živote.
zatim imaš ratove, šta misliš što je srbima u prvom s ratu toliko da izgine i zašto mi danas kažemo preci nam se prevrću po grobovima jer smo mi sise a oni nam omogućili da udobno sedimo za laptopom i raspravljamo sa sektašima.

Jov.1,6.7:

ZAKLJUCAK:
zaključak
lupaš ko otvoren prozor na promaji

ne videsmo tu pobedu.
a za neki drugi život nije hrišćanska ekskluziva
NE vidimo sad ali vidjećemo nakon smrti.

ima, za ideje mnogi ljudi su i svesno gubili živote.

zatim imaš ratove, šta misliš što je srbima u prvom s ratu toliko da izgine i zašto mi danas kažemo preci nam se prevrću po grobovima jer smo mi sise a oni nam omogućili da udobno sedimo za laptopom i raspravljamo sa sektašima.
Pa koje su vjere bili ti naši preci? Za šta su ginili?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back