Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi su sluge dok za Isusa citamo da je uzeo oblicje sluge tek kada je dosao u ljudskom telu,kada se samoponizio.
Po istoj logici,kada se vratio u okvirima Bozje3g prestola On vise nije imao oblicje sluge nego se vratio u Bozjem oblicju,kao sto je pre toga i bio !
Isus je došao da ljudima kaže ko su, da im vrati dostojanstvo. Kakve bre
sluge i kakva samoponižavanja. Pa vi celo njegovo delo izvrćete naopako.

Jesu li tebi tvoja deca sluge?

Isus je došao da ljudima kaže ko su, da im vrati dostojanstvo. Kakve bre
sluge i kakva samoponižavanja. Pa vi celo njegovo delo izvrćete naopako.
Tako sui nam rekli apostoli i to je u skladu sa globalnim planom za spasenje.
Probaj bar jednom procitati Bibliju,mozda ti se otvore neki novi horizonti...
Jesu li tebi tvoja deca sluge?
Sta bi meni bile sluge ja nisam njihov stvoritelj vec sam ucesnik u procesu oplodjivanja.
Jel primecujes razliku ???? :kafa:

Tako sui nam rekli appostoli i to je u skladu sa globalnim planom za spasenje.
Probaj bar jednom procitati Bibliju,mozda ti se otvore neki novi horizonti...

Sta bi meni bile sluge ja nisam njihov stvoritelj vec sam ucesnik u procesu oplodjivanja.
Jel primecujes razxliku ???? :kafa:
A da si stvoritelj bili bi ti sluge?

Tako je to kada se Bog posmatra iz ega. :confused:

A da si stvoritelj bili bi ti sluge?
Ne mogu ni da pomislim takvu mogucnost jer je u citavom kosmosu SAMO JEDAN Stvoritelj dok su sva stvorenja jegove sluge !
Dakle po pitanju autoriteta u kosmosu postoje dve kategorije - Stvoritelj koji je vrhunski Gospodar i stvorenja koje su Njegove sluge !

Tako je to kada se Bog posmatra iz ega. :confused:
Zapravo tako je samo ako se cita Sveto Pismo sve drugo van toga je rekla kazala,tetkarske price koje se vide da su tvoja specijalnost.

Ne mogu ni da pomislim takvu mogucnost jer je u citavom kosmosu SAMO JEDAN Stvoritelj dok su sva stvorenja jegove sluge !
Dakle po pitanju autoriteta u kosmosu postoje dve kategorije - Stvoritelj koji je vrhunski Gospodar i stvorenja koje su Njegove sluge !

Zapravo tako je samo ako se cita Sveto Pismo sve drugo van toga je rekla kazala,tetkarske price koje se vide da su tvoja specijalnost.
Ou, vrhunski gospodar i njegove sluge. :zcepanje:

Nije Biblija za svakoga.

Добар дан...

Јасна те је прешишала интелектуално, баш си се срозо.
Sta ces,to ti je zivot...trudim se da nekako stanem nakon teskog nockdown-a i to nije najagore vec je to realnost da mi ona sve vreme to isto radi...
...cesce sad dole "na patosu'i umesto da se opametim ja i dalje idem istim stilom.
Dakle problem je kod mene ! :D

Ma sta ces,to ti je zivot...trudim se da nekako stanem nakon teskog nockdown-a i to nije najagore vec je to realnost da mi ona sve vreme to isto radi...
...cesce sad dole "na patosu'i umesto da se opametim ja i dalje idem istim stilom.
Dakle problem je kod mene ! :D
Благодари Богу за све кад се молиш, ма колико да си патосиран... Тражење помоћи од Бога увек васкрсне изнутра

Што не убије, ојача, а и смењују се цео живот разочарења и утехе

Imam neki osecaj da si upravo ti ta koja koristis reci "kojima ne znas znacenje" pa te evo pitam - jel znas sta uopste znaci rec farisej,koje je njihovo ucenje pa da onda uporedimo sa onim u vezi cega me optuzujes ?

Dakle ?
Pa ti si stručnjak za Bibliju. Pronađi u njoj rečenice fariseja i onda pronađi
te iste tvoje rečenice ovde na forumu. Mnogo je jednostavno.

Pa ti si stručnjak za Bibliju. Pronađi u njoj rečenice fariseja i onda pronađi
te iste tvoje rečenice ovde na forumu. Mnogo je jednostavno.
Модерни сленг је рабин...

То што су некад били надмени фарисеји, данас су они чивутски падавичари што се усиљено клате док се моле

Pa ti si stručnjak za Bibliju.
A ko ti to kaza ?
Pronađi u njoj rečenice fariseja
Sta ima bre da ja trazim,ti si koristila tu rec i ja ti osporio da znas sta pises - dakle trenutno je lopta kod tebe.
Uzmi Bibliju,preprocitaj i pretrazi nabrzaka (ako ne znas kako to ide pitaj Makija) i nakon sto utvrdis znacaj i sustina njihove doktrine daj se vrati i lepo mi odgovori na pitanje.
i onda pronađi te iste tvoje rečenice ovde na forumu. Mnogo je jednostavno.
Sta je sad ovo,krenula si da i mene falsifikujes ?
Evo odgovorno tvrdim da na ovom forumu nisam iznosio njihovu doktrinu a jos manje sam koristio kako kazes - njihove recenice !!!
Eto ti izazova,imas priliku da dokazes da sam debela lazovcina i prevarant a i da operes svoje lice od optuznice da pojma nemas sta pises.

Dakle ?

A ko ti to kaza ?

Sta ima bre da ja trazim,ti si koristila tu rec i ja ti osporio da znas sta pises - dakle trenutno je lopta kod tebe.
Uzmi Bibliju,preprocitaj i pretrazi nabrzaka (ako ne znas kako to ide pitaj Makija) i nakon sto utvrdis znacaj i sustina njihove doktrine daj se vrati i lepo mi odgovori na pitanje.

Sta je sad ovo,krenula si da i mene falsifikujes ?
Evo odgovorno tvrdim da na ovom forumu nisam iznosio njihovu doktrinu a jos manje sam koristio kako kazes - njihove recenice !!!
Eto ti izazova,imas priliku da dokazes da sam debela lazovcina i prevarant a i da operes svoje lice od optuznice da pojma nemas sta pises.

Dakle ?
I kada dokažem šta onda?

nadmeni usiljeni padavičari...baš s puno poštovanja pričaš o jednom narodu i religiiji :p
Синагога Сатанина, ни мање ни више речено од Бога, члана тог народа...

Зашто други оквир измишљати... Оно му дође чак и као похвала, јер раздваја те умишљене Чивуте од правих Израиљаца у којима нема фарисејског лукавства

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back