- Poruka
- 16.558
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra noc
zajeba kancelarijske debeloguzane internet, više ne mogu da se drže podaci u njihove mračne prostorije a tebi da podmeću njihove fantazije u knjigama i da te prave govedom.
Ja nisam gledala, zamisli!
Eto lepe prilike
Obožavam ga!
Poaro mi nije toliko zabavan. Možda se smo o glumcu radi, ne znam..Obožavam ga!
Posebno njegov spisak od 100 strahova uključujući i strah od mleka
Tek skoro sam shvatila da je njegov opsesivno kompulsivni sindrom prenaglašeni omaž Poarou koji je sve slagao pod konac i pravio savršene kvadratne sendviče
Poaro je ozbiljan, Monk je smešanPoaro mi nije toliko zabavan. Možda se smo o glumcu radi, ne znam..
Ja znam za jedan filmJel to serijal filmova ili serija? Odakle da krenem da gledam?
aha.. a ja izguglala duhove u Veneciji.. pogledaću..Ja znam za jedan film
Zato što je većina scenarija već izanđala a mnoge su prepravljali politički korektni cenzoriaha.. a ja izguglala duhove u Veneciji.. pogledaću..
Ne pamtim kada sam pogledala nešto što mi drži pažnju. Ono, igram
igricu na telefonu i bacim pogled na film ili seriju. Toliko mi je dosadno..
idem da otkrijem tajnu brkova..Zato što je većina scenarija već izanđala a mnoge su prepravljali politički korektni cenzori
Bio je skoro štrajk glumaca i scenarista u Holivudu jer su počeli producenti da koriste scenarija od AI i da im otimaju lebac
Lepa je fotografija da odmoriš očiidem da otkrijem tajnu brkova..![]()
Fora je u tome da religija nije jedna. Da ima nekog Tvorca i da se Sveti Spisi baziraju na znanju, postojala bi samo jedna
Umovi ljudi od pre par hiljada i vise godina, nisu znali za logiku, To je ustanovljeno sa Aristotelovim Organonom,
Dobar je filmić. A i ovaj novi u Veneciji nije loš.. horor..Gledaj, lepo je uradio!
Hvala Nina,sve najbolje i tebi.
Срећна свима нова година!