Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mani me foliranja nesrećo. Što to neke druge subote, bilo koje u godini
nisi napisao, nego baš sad?
Potsetio me Maki na manire i eto mene "na popravnom"...
Nego sta to tebi smeta ako neko ljudima pozeli nesto dobro...?
Jel bi bilo bolje da sam mozda psovao ?
...ili bi mozda bila srecnija ako sam drzao "jezik za zubama" !?
Misliš da su svi ovde toliko glupi da ne vide
tvoju lošu nameru?
Po tebi je pozeleti mir u toku subotnjeg dana onima koji ga svetkuju - losa namera ???
Kada si se definitivno oprostila sa domacim vaspitannjem,mislim ako si ga nekad uopste imala !? :kafa:

Misliš da su svi ovde toliko glupi
Molim te nemoj vredjati forumase cak ni u hipotetickom obliku,tvoje licno stanje jeste samo tvoje i molim te zadrzi ga "tamo gde mu mesto"...tvoj zivot,opis tvog stanja koje nas ne zanima...bar mene ne zanima.
Uostalom nikad nisam smatrao da su to SVI kao kazes ali za tebe jednostavno ne mogu garantovati... :D

Poslednja izmena:

Po tebi je pozeleti mir u toku subotnjeg dana onima koji ga svetkuju - losa namera ???
Kada si se definitivno oprostila sa domacim vaspitannjem,mislim ako si ga nekad uopste imala !? :kafa:
Nesto si zabunio, badnji dan ne pada uvek u subotu...

i još foliranja i vređanja.. :roll:

kad prestaneš sa vređanjem i provociranjem, ja ću prestati sa kritikom..
Hajdemo proveriti ko je danas provocitrao i vredjao a ko je nastupao defanzivno...
a umeš ti to, kad ti se redovno daju vitamini, nego te ovi razmazili..
..aha,tebi krivo sto su te prerano penzionisali doktoric e,jel tako ?
Sada vise nemas prilike da lecis svoje nakaradne frustracije na ljude koje pristojno pisu ali ne piu onako kao se tebi licno svidja !?
Sta ces,stigla te ruka pravde,pomiri se da si zauvek ostala u istoriji forumskih radnika...dosli neki novi klinci koji ti mogu biti za primer - kao sto je trenutno nas

Maki!

..Za tebe je on profesor,majestralni hirurg koji "sece tamo gde treba i kako treba" sto mu moram priznati koliko se god mi razlikujemo u verskim stavovima !!!

Hajdemo proveriti ko je danas provocitrao i vredjao a ko je nastupao defanzivno...

Sada vise nemas prilike da lecis svoje nakaradne frustracije na ljude koje pristojno pisu ali ne piu onako kao se tebi licno svidja !?
Sta ces,stigla te ruka pravde,pomiri se da si zauvek ostala u istoriji forumskih radnika...dosli neki novi klinci koji ti mogu biti za primer - kao sto je trenutno nas Maki...
Za tebe je on profesor,majestralni hirurg koji "sece tamo gde treba i kako treba" sto mu moram priznati koliko se god mi razlikujemo u verskim stavovima !!!
Meni niko nije oduzeo pravo da reagujem na tvoje uvrede i provokacije.
Mislim da bi ti lakše bilo da popiješ vitaminčić nego mene da slušaš.

Sta ces,stigla te ruka pravde,pomiri se da si zauvek ostala u istoriji forumskih radnika...dosli neki novi klinci koji ti mogu biti za primer - kao sto je trenutno nas Maki...
Za tebe je on profesor,majestralni hirurg koji "sece tamo gde treba i kako treba" sto mu moram priznati koliko se god mi razlikujemo u verskim stavovima !!!
E vidis zasto bezim od JS i Adventista...

Meni niko nije oduzeo pravo da reagujem na tvoje uvrede i provokacije.
Pa eto,sto ne reagujes i potrazis brisanje,ban,30 dana zatvora,,5000 eura kazne i t.d. ?
Mislim da bi ti lakše bilo da popiješ vitaminčić nego mene da slušaš.
Sto god radio bilo bi bolje nego da tebe slusam,to si definitivno u pravu...
...ali kad si vec izrazila zelju da pricas sa mnom i to onako kako si krenula - onda je red da cujes i adekvatne odgovore.

Pa eto,sto ne reagujes i potrazis brisanje,ban,30 dana zatvora,,5000 eura kazne i t.d. ?

Sto god radio bilo bi bolje nego da tebe slusam,to si definitivno u pravu...
...ali kad si vec izrazila zelju da pricas sa mnom i to onako kako si krenula - onda je red da cujes i adekvatne odgovore.
evo sva sam se potresla zbog tvojih ''adekvatnih odgovora''..
dovoljno mi je da ne moram više tvoja prenemaganja i šlihtanja da slušam..

E vidis zasto bezim od JS i Adventista...
Zao mi je sto bezis ali ti moram priznati da ti razlog opravdan ukoliko insistiras da ides glavom kroz zid mimo Svetog Pisma...
...nezgodni su ti ljudi,pokusavaju ziveti u skladu sa Biblijom narocito oni adventisti pa se veoma cesto desava da svojim stilom zivota prosto nerviraju takve kao sto si ti...
Stoga ako vec insistiras po svaku cenu zadrzati tvoj verski koncept onda sto dalje od njih... :sad2:

Zao mi je sto bezis ali ti moram priznati da ti razlog opravdan ukoliko insistiras da ides glavom kroz zid mimo Svetog Pisma...
...nezgodni su ti ljudi,pokusavaju ziveti uskladu sa Biblijom narocito oni adventisti pa se veoma cesto desava da svojim stilom zivota prosto nerviuraju takve ka ti...
Stoga ako vec insistiras zadrzati tvoj verski koncept onda sto dalje od njih... :sad2:
Ma, ok u pravu si... :heart:

evo sva sam se potresla zbog tvojih ''adekvatnih odgovora''..
Haaaajde nemoj preterivati,proci ce te taj osecaj nakon "vitamincica"koje si meni preporucila..
dovoljno mi je da ne moram više tvoja prenemaganja i šlihtanja da slušam..
Eto,to je prav i optimizam,casa je uvek polupuna zar ne ?
...vidis da ipak ima bar nekog benefita od tvoje srecne zavrsnice na forumu... :kafa:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back