Jel to neka stranka u koju si se nedavno uclanila il ti to skraceni naziv tvoje verske zajednice ?provokatori pokvareni..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to neka stranka u koju si se nedavno uclanila il ti to skraceni naziv tvoje verske zajednice ?provokatori pokvareni..![]()
Mani me foliranja nesrećo. Što to neke druge subote, bilo koje u godiniA gde vide cestitanje sreco,jel pravis razlike izmedju onog sto smo rekli Maki i ja ???
Nisam se ja učlanila, Bogu hvala. Nego neka dva brata po babinoj liniji.Jel to neka stranka u koju si se nedavno uclanila il ti to skraceni naziv tvoje verske zajednice ?
Potsetio me Maki na manire i eto mene "na popravnom"...Mani me foliranja nesrećo. Što to neke druge subote, bilo koje u godini
nisi napisao, nego baš sad?
Po tebi je pozeleti mir u toku subotnjeg dana onima koji ga svetkuju - losa namera ???Misliš da su svi ovde toliko glupi da ne vide
tvoju lošu nameru?
Molim te nemoj vredjati forumase cak ni u hipotetickom obliku,tvoje licno stanje jeste samo tvoje i molim te zadrzi ga "tamo gde mu mesto"...tvoj zivot,opis tvog stanja koje nas ne zanima...bar mene ne zanima.Misliš da su svi ovde toliko glupi
Nesto si zabunio, badnji dan ne pada uvek u subotu...Potsetio me Maki na manire i eto mene "na popravnom"...
Nego sta to tebi smeta ako neko ljudima pozeli nesto dobro...?
Jel bi bilo bolje da sam mozda psovao ?
...ili bi mozda bila srecnija ako sam drzao "jezik za zubama" !?
Po tebi je pozeleti mir u toku subotnjeg dana onima koji ga svetkuju - losa namera ???
Kada si se definitivno oprostila sa domacim vaspitannjem,mislim ako si ga nekad uopste imala !?![]()
i još foliranja i vređanja..Potsetio me Maki na manire i eto mene "na popravnom"...
Nego sta to tebi smeta ako neko ljudima pozeli nesto dobro...?
Jel bi bilo bolje da sam mozda psovao ?
...ili bi mozda bila srecnija ako sam drzao "jezik za zubama" !?
Po tebi je pozeleti mir u toku subotnjeg dana onima koji ga svetkuju - losa namera ???
Kada si se definitivno oprostila sa domacim vaspitannjem,mislim ako si ga nekad uopste imala !?![]()
Pa sto ne stanes vec jednom,diskretno sam te upozorio da to ne radis a ti i dalje u istom stilu...i još foliranja i vređanja..![]()
kad prestaneš sa vređanjem i provociranjem, ja ću prestati sa kritikom..Pa sto ne stanes vec jednom,diskretno sam te upozorio da to ne radis a ti i dalje u istom stilu...
...sta ces,nekima i da nacrtas badava,ne ide pa ne ide tamo gde treba...![]()
??????????????????????????????????????Nesto si zabunio, badnji dan ne pada uvek u subotu...
Cestitao si subotu, a ne badnji dan.??????????????????????????????????????
Jeli sreco,jel si ti tako skontao moju poruku, da je navodno badnik uvek u subotu...?
...nista cudno sto tako nakaradno kontas sadrzine Svetog Pisma...
...izvini,a da ne uzimas mozda casove iz "logickog razmisljanja" kod nase Jasne !??![]()
čestitao je sam sebi subotu, ukazujući da je ona važnija od Badnjeg dana..Cestitao si subotu, a ne badnji dan.
Hajdemo proveriti ko je danas provocitrao i vredjao a ko je nastupao defanzivno...kad prestaneš sa vređanjem i provociranjem, ja ću prestati sa kritikom..
..aha,tebi krivo sto su te prerano penzionisali doktoric e,jel tako ?a umeš ti to, kad ti se redovno daju vitamini, nego te ovi razmazili..
Tako je...hajde vratio si se na pravi put - i sta ces na osnovu toga zakljuciti ?Cestitao si subotu, a ne badnji dan.
Meni niko nije oduzeo pravo da reagujem na tvoje uvrede i provokacije.Hajdemo proveriti ko je danas provocitrao i vredjao a ko je nastupao defanzivno...
..aha,tebi krivo sto su te prerano penzionisali doktoric e,jel tako ?
Sada vise nemas prilike da lecis svoje nakaradne frustracije na ljude koje pristojno pisu ali ne piu onako kao se tebi licno svidja !?
Sta ces,stigla te ruka pravde,pomiri se da si zauvek ostala u istoriji forumskih radnika...dosli neki novi klinci koji ti mogu biti za primer - kao sto je trenutno nas Maki...
Za tebe je on profesor,majestralni hirurg koji "sece tamo gde treba i kako treba" sto mu moram priznati koliko se god mi razlikujemo u verskim stavovima !!!
E vidis zasto bezim od JS i Adventista...Hajdemo proveriti ko je danas provocitrao i vredjao a ko je nastupao defanzivno...
..aha,tebi krivo sto su te prerano penzionisali doktoric e,jel tako ?
Sada vise nemas prilike da lecis svoje nakaradne frustracije na ljude koje pristojno pisu ali ne piu onako kao se tebi licno svidja !?
Sta ces,stigla te ruka pravde,pomiri se da si zauvek ostala u istoriji forumskih radnika...dosli neki novi klinci koji ti mogu biti za primer - kao sto je trenutno nas Maki...
Za tebe je on profesor,majestralni hirurg koji "sece tamo gde treba i kako treba" sto mu moram priznati koliko se god mi razlikujemo u verskim stavovima !!!
Ti nisi u skladu sa Hriscanstvom, naprotiv...Tako je...hajde vratio si se na pravi put - i sta ces na osnovu toga zakljuciti ?
Da je poskupela nafta,da je badnik uvek u suboti ili da sam mozda hteo ukazatri na ono sto ima pravi legitimitet za konkretnu versku praksu u skladu sa Svetim Pismom !??![]()
Pa eto,sto ne reagujes i potrazis brisanje,ban,30 dana zatvora,,5000 eura kazne i t.d. ?Meni niko nije oduzeo pravo da reagujem na tvoje uvrede i provokacije.
Sto god radio bilo bi bolje nego da tebe slusam,to si definitivno u pravu...Mislim da bi ti lakše bilo da popiješ vitaminčić nego mene da slušaš.
A ko ti to reko,neki prijatelj sa pijace ili si mozda negde procitao uz jutarnju kavu...!?Ti nisi u skladu sa Hriscanstvom, naprotiv...
evo sva sam se potresla zbog tvojih ''adekvatnih odgovora''..Pa eto,sto ne reagujes i potrazis brisanje,ban,30 dana zatvora,,5000 eura kazne i t.d. ?
Sto god radio bilo bi bolje nego da tebe slusam,to si definitivno u pravu...
...ali kad si vec izrazila zelju da pricas sa mnom i to onako kako si krenula - onda je red da cujes i adekvatne odgovore.
Nisi smiren, i jako si sujetan, ne priznajes ocigledne greske. Nisi u skladu sa Hriscanskim ucenjem.A ko ti to reko,neki prijatelj sa pijace ili si mozda negde procitao uz jutarnju kavu...!?
...mozda nije lose da otvoris Sveto Pismo i da vidis kako stvari stoje tamo na tom planu pa se vrati da ovo nastavimo,jel vazi ?
Zao mi je sto bezis ali ti moram priznati da ti razlog opravdan ukoliko insistiras da ides glavom kroz zid mimo Svetog Pisma...E vidis zasto bezim od JS i Adventista...
Jel moze dokaza u prilog i to redosledno- kako sam to pokazao da nisam smiren i kada nisam priznao OCIGLEDNU gresku ?Nisi smiren, i jako si sujetan, ne priznajes ocigledne greske. Nisi u skladu sa Hriscanskim ucenjem.
Ma, ok u pravu si...Zao mi je sto bezis ali ti moram priznati da ti razlog opravdan ukoliko insistiras da ides glavom kroz zid mimo Svetog Pisma...
...nezgodni su ti ljudi,pokusavaju ziveti uskladu sa Biblijom narocito oni adventisti pa se veoma cesto desava da svojim stilom zivota prosto nerviuraju takve ka ti...
Stoga ako vec insistiras zadrzati tvoj verski koncept onda sto dalje od njih...![]()
Haaaajde nemoj preterivati,proci ce te taj osecaj nakon "vitamincica"koje si meni preporucila..evo sva sam se potresla zbog tvojih ''adekvatnih odgovora''..
Eto,to je prav i optimizam,casa je uvek polupuna zar ne ?dovoljno mi je da ne moram više tvoja prenemaganja i šlihtanja da slušam..