...za razliku od tebe u vezi koje postoji dilema dali da budes okvalifikovna kao ranobudna ili prava nocna ptica koja kasno ide kuci ?Gde ste miševi
Spavate dubokim snom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...za razliku od tebe u vezi koje postoji dilema dali da budes okvalifikovna kao ranobudna ili prava nocna ptica koja kasno ide kuci ?Gde ste miševi
Spavate dubokim snom![]()
...za razliku od tebe u vezi koje postoji dilema dali da budes okvalifikovna kao ranobudna ili prava nocna ptica koja kasno ide kuci ?![]()
Smorio se, kao i svi koji ne pisu vise...https://forum.krstarica.com/threads/konak-kod-dobrog-coveka-2.779807/post-38675945
e, samo sam zbog @south railroad -a kupio uzo, jel zna neko sta je sa tom covekom? nedostaje nam...
anajade je talentovana da se zbunjuje oko religijskih pitanja....Današnje teme su pobedničke za ovu godinu.
Sve dok znas gde se nalazis, dobro jeneko lud neko zbunjen, tako to valjda ide
Vreme, kao da je pocelo da tece unazad, probudim se kad ono opet istoevo ja ću
šta je usporilo?
a toVreme, kao da je pocelo da tece unazad, probudim se kad ono opet isto![]()
Kada bi izasao iz tela, ne bi mogao da se orijentises. Starenje tela mozemo da primetimo pa u odnosua to
ma vreme ide istom brzinom samo zavisi od subjektivnog osećaja.
u ovoj dimenziji je sve isto koliko god se trudio da ga ubrzaš ili usporiš nema od toga ništa.Kada bi izasao iz tela, ne bi mogao da se orijentises. Starenje tela mozemo da primetimo pa u odnosu
na okretanje nebeskih tela da merimo. No ako nijednom ne pogledas na sat u toku 3 meseca, vrlo
moguce da mozes da omasis procenu za mesec dana...
Mislim da duzina zivota zavisi od 24h ciklusa. Kada bi to bilo 72h, ziveli bi 3 put duze...u ovoj dimenziji je sve isto koliko god se trudio da ga ubrzaš ili usporiš nema od toga ništa.
druge dimenzije možeš samo da posmatraš i to one niže, više da sanjaš jer recimo u snu ne osećaš vreme.
ja mislim da ne bi, samo bi drukčije računao sate dane i godineMislim da duzina zivota zavisi od 24h ciklusa. Kada bi to bilo 72h, ziveli bi 3 put duze...
Dakle obrtanje Zemlje oko svoje ose, odredjuje zivot stvorenjima koja zive na njoj...
Bioritam se steluje na 24h. Takodje i metabolizam i starenje... sve u paketu...ja mislim da ne bi, samo bi drukčije računao sate dane i godine