dobro je dok neko ne dođe na ideju da proglasi nepogrešivog robiveka za boga...kakva bi to robotska religija bila...Tebe u Lazu a ovoga bogom proglasiše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je dok neko ne dođe na ideju da proglasi nepogrešivog robiveka za boga...kakva bi to robotska religija bila...Tebe u Lazu a ovoga bogom proglasiše.
Biblija se cita bato integralno a ne kako Nezgodn...pardon,kako kome padne na pamet...jasno ti je i samom da to nije izrečeno u tom kontekstu koji navodiš
Licemjerno farizejstvo je bog vec 2000 gdobro je dok neko ne dođe na ideju da proglasi nepogrešivog robiveka za boga...kakva bi to robotska religija bila...
A sto ne bi mogao i tri - jednostavno ih upregnes i sednes u kola i eto ti prevoza...zavisi iz koje perspektive gledas na stvari...Nemozes jahati na dva magarca
Nisi djevac a niti Izraelac cuti bre.Biblija se cita bato integralno a ne kako Nezgodn...pardon,kako kome padne na pamet...![]()
Naime,ljubiti Boga ili jos preciznije,ljubiti Hrista podrazumeva drzati Njegove zapovesti dok ljubiti ljude podrazumeva nesto sasvim drugo...ne mozes sakupljati babe i zabe iz razloga sto su babe babe a zabe zabe !!![]()
Ako si podvojen mozes i 100 njihA sto ne bi mogao i tri - jednostavno ih upregnes i sednes u kola i eto ti prevoza...zavisi iz koje perspektive gleda na stvari...
Zapravo ja se radujem zivotu - i ovom ovde a i onom u vecnosti kada bude dosao taj dan...ali danas smo ovde,na zemlji,i trebamo postovati Boga s tim sto cemo ceniti nas zivot i radovat mu se bukvalno u svakom smislu !
1. Jovanova 2,15 | Ne ljubite svijeta ni što je na svijetu. Ako ko ljubi svijet, nema ljubavi očine u njemu. |
Izvrnuti ce on to sve naopako.
1. Jovanova 2,15 Ne ljubite svijeta ni što je na svijetu. Ako ko ljubi svijet, nema ljubavi očine u njemu.
Pa nista cudno,bar kod pravoslavaca to nije problem...ako im cefne,sesce na nekom rucku i ako se dogovore to je to,postaje "zakon"sve sto zaliju uz casu dobrog vina...dobro je dok neko ne dođe na ideju da proglasi nepogrešivog robiveka za boga...kakva bi to robotska religija bila...
Jel u srpskom postoji razlika izmedju radovati se necemui ljubiti nesto ?
1. Jovanova 2,15 Ne ljubite svijeta ni što je na svijetu. Ako ko ljubi svijet, nema ljubavi očine u njemu.
Prvi put cujemo za ovo.Pa nista cudno,bar kod pravoslavaca to nije problem...ako im cefne,sesce na nekom rucku i ako se dogovore to je to,postaje "zakon"sve sto zaliju uz casu dobrog vina...
...nego nisu jedini,cak u vreme apostola je bilo takvih koji su hteli nekima od njih ( Pavlu i Varnavi) prineti zrtve...za svaki slucaj...
Ali pazite kako su reagovali apostoli:
Dj.14,11-15:
'...A kad vidje narod šta učini Pavle, podigoše glas svoj govoreći Likaonski: bogovi načiniše se kao ljudi, i siđoše k nama.
I nazivahu Varnavu Jupiterom, a Pavla Merkurijem, jer on upravljaše riječju.
A sveštenik Jupitera koji bješe pred gradom njihovijem dovede junce, i donese vijence pred vrata, i s narodom šćadijaše da prinosi žrtvu.
A kad čuše apostoli, Varnava i Pavle, razdriješe haljine svoje, i skočiše među narod vičući i govoreći:
Ljudi! šta to činite? I mi smo kao i vi smrtni ljudi, koji vam propovijedamo jevanđelje da se od ovijeh lažnijeh stvari obratite k Bogu živome, koji stvori nebo i zemlju i more i sve što je u njima;.."
A nisam ni kinez a mislim da ni japanac...i jos bitnije,ne znam svirati harfu...Nisi djevac a niti Izraelac cuti bre.
Prekroji bibliju svojoj djavolskoj požudi.Jel u srpskom postoji razlika izmedju radovati se necemui ljubiti nesto ?![]()
Dosadan si vidis da smetas druzenjuA nisam ni kinez a mislim da ni japanac...i jos bitnije,ne znam svirati harfu...![]()
raduješ se onome što ljubiš to jest voliš...bar za normalne ljude to važi...Jel u srpskom postoji razlika izmedju radovati se necemui ljubiti nesto ?![]()
1. Jovanova 5,19 | Znamo da smo od Boga i sva svijet leži u zlu. |
Hmmm,dakle culi ste a i dalje slavite mrtve ljude,ukljucujuci i Pavla koji je jos za vreme svog zivota jasno rekao da je COVEK SMRTAN !??Prvi put cujemo za ovo.
Je li ovo iz tajne svemira ?
U pravu si...sto mi je trebalo da se silom i nepozvanog uguram u vase lepo kafansko drustvo...drugi put se necu osuditi da tako nenajavljeno i bez vaseg poziva upadam,i kvarim raspolozenje...znas ono - "nezvani gost sedi iza vrata" ...ma sta iza vrata,izbacite ga napolje...Dosadan si vidis da smetas druzenju
Sto ces medju djevcima iz Izraela?U pravi si...sto mi je trebalo da se silom uguram u vase lepo kafansko drustvo...drugi put se necu osuditi da tako upadam,znas ono - "nezvani gost sedi iza vrata" ...
i ti slaviš Elen Vajt....ako nešto vredi u hrišćanstvu to su Isusove reči i postojanje svetitelja...Hmmm,dakle culi ste a i dalje slavite mrtve ljude,ukljucujuci i Pavla koji je jos za vreme svog zivota jasno rekao da je COVEK SMRTAN !??
Interesantno...
A ko ti je rekao da sam ja normalan,bar sto se vaseg kodeksa tice...?raduješ se onome što ljubiš to jest voliš...bar za normalne ljude to važi...
raduješ li se zlu?
1. Jovanova 5,19 Znamo da smo od Boga i sva svijet leži u zlu.
Opa bato,evo njega opet...odakle ti sinula tako blistava ideja,jel mozes citirati neku moju izjavu ili tvrdnju u tom kontekstu ili opet ono "iz rukava"...!?i ti slaviš Elen Vajt....ako nešto vredi u hrišćanstvu to su Isusove reči i postojanje svetitelja...
ako nisi normalan onda si ovde u pogrešnoj ordinaciji...evo dedaStojan ti je dao savetA ko ti je rekao da sam ja normalan,bar sto se vaseg kodeksa tice...?![]()
A ko ti je rekao da nisam ?ako nisi normalan onda si ovde u pogrešnoj ordinaciji...evo dedaStojan ti je dao savet
https://forum.krstarica.com/threads/veseli-vernici.944241/page-59#post-45281979
došao si u kafanu da se svađaš i prepireš umesto da se šališ...to govori puno...A ko ti je rekao da nisam ?
Dakle ocekuje se tvoja dijagnoza doco,sta ce biti,jel mogu i dalje slobodno ulicom ili da mi uzimaju meru za one lepe l....cke kosuljice...!?![]()