andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.293
stavi sve na babyOK sve to , da li ko sličnu da mi kaže koji je program koje polje .
Ili ako imate na netu , lakše je vama da razumete , pa da mi objasnite .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi sve na babyOK sve to , da li ko sličnu da mi kaže koji je program koje polje .
Ovo ti je najmodernija mašina, ima i MIKS program gde možeš da staviš i veš i posuđe
uguraj gaće majice tanjire, stavi prašak i namesti na MIKS

Ja ne znam zasto on brine,kad jede kao stoka sigurno je vec postao imunMix. To ukljuci.
Kakve bakterije.![]()
Trazi paznju ko i svako celjadeRJa ne znam zasto on brine,kad jede kao stoka sigurno je vec postao imun

Kapiram da su mu sa duxeva sva slova otpalaAli ajde sve mi je jasno, ali posteljinu mijenjaš jednom sedmično, u nju liježeš istuširan u čistim gaćama, pidžami-čemu već. Zašto 90???
Realno, peremo čisto svi mi i zašto 90?
ExtraHygiene program pranja na paru, testiran i sertifikovan od strane Interteka, uklanja do 99,9 % bakterija i gljivica iz vašeg veša uz pomoć pare i pranja na visokoj temperaturi. Odjeća će biti besprekorno čista, bez mikrobnih naslaga i neugodnih mirisa.Sad gledam , samo piše steamtech invrrter power drive
Dole wnhei72
Ko zna sta je to .
Pravi program za njega cistuncaExtraHygiene program pranja na paru, testiran i sertifikovan od strane Interteka, uklanja do 99,9 % bakterija i gljivica iz vašeg veša uz pomoć pare i pranja na visokoj temperaturi. Odjeća će biti besprekorno čista, bez mikrobnih naslaga i neugodnih mirisa.

To je model .ExtraHygiene program pranja na paru, testiran i sertifikovan od strane Interteka, uklanja do 99,9 % bakterija i gljivica iz vašeg veša uz pomoć pare i pranja na visokoj temperaturi. Odjeća će biti besprekorno čista, bez mikrobnih naslaga i neugodnih mirisa.
A da pročitaš uputstvo? To ti nije palo na pamet?OK sve to , da li ko sličnu da mi kaže koji je program koje polje .
Uziva.A da pročitaš uputstvo? To ti nije palo na pamet?![]()
Pa kad ste dokone, umesto da mu kažete da ode na sajt Gorenja i da skine upustvo i pročita tamo čemu služi koje dugme i koji program.Uziva.
Tri zaludne zene mu daju savete![]()
A Ti Dzejn , da tvoja veš mašina pojede moje gatje .Ja ne znam zasto on brine,kad jede kao stoka sigurno je vec postao imun
Ima na netu uputstvoTo je model .
zna on sve nego mu je dosadno a mi kao upecale se pa glumatamo malo.Pa kad ste dokone, umesto da mu kažete da ode na sajt Gorenja i da skine upustvo i pročita tamo čemu služi koje dugme i koji program.
Nisi pročitao da nema, zagubilo se .A da pročitaš uputstvo? To ti nije palo na pamet?![]()
Nisi pročitao da nema, zagubilo se .
Moja ves masina pere iskljucivo finu i neznu garderobu na 30,jakne ,patike na rucnom..A Ti Dzejn , da tvoja veš mašina pojede moje gatje .
Moja ves masina pere iskljucivo finu i neznu garderobu na 30,jakne ,patike na rucnom..
Masne krpe JOK
Hvala .
Nema to veze, skine se uputstvo u PDF formatu sa sajta proizvođača, lakše je nego da čekaš da naleti neko ko ima baš isti model mašine.Nisi pročitao da nema, zagubilo se .