Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
I idem da otvorim temu...
Ako that's the spirit!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I idem da otvorim temu...
Pa jes oboje su u istoj poziciji pa bi se u tom fazonu i razumeli tj.ne bi smarali jedno drugoga jer i sami imaju porodicu.Mislis ona je udata a on je ozenjen , a vidjaju se i pored toga sto su oboje u braku.
Sto , meni zvuci bash extra![]()
Ako that's the spirit!Promeni ovo trulo forumashko drushtvo iz korena!
Tacno , ali sta time postizes time sto zelis da nas 'izribas. Jer ti isti ljudi, koji su te onda tako oraspolozili poshalicama , isto tako mogu sad i da pocnu da ti skacu u oci ako im zgazis na zulj.
Kao i svugde i ovde ima ljudi kratkog fitilja , povredjenih , sujetnih naravno (to i kritikujes) , i vecina njih su prilicno otrovni kad neko pocne da im skace u oci.
A niko od njih nije losh , nego su nezadovoljni frustriranim i bednim okruzenjem i nepravdama.
Tako da ono - pusti nas budale da se blesavimo kad ionako nista pametnije necemo da radimo![]()
verujemo samo u seks 8-)
Tacno , ali sta time postizes time sto zelis da nas 'izribas. Jer ti isti ljudi, koji su te onda tako oraspolozili poshalicama , isto tako mogu sad i da pocnu da ti skacu u oci ako im zgazis na zulj.
Kao i svugde i ovde ima ljudi kratkog fitilja , povredjenih , sujetnih naravno (to i kritikujes) , i vecina njih su prilicno otrovni kad neko pocne da im skace u oci.
A niko od njih nije losh , nego su nezadovoljni frustriranim i bednim okruzenjem i nepravdama.
Tako da ono - pusti nas budale da se blesavimo kad ionako nista pametnije necemo da radimo![]()
Ja imam taj slučaj u svojoj bliskoj okolini, njih dvoje - u braku su, a imaju tajnu vezu već pet godina (a možda i neku preko)... To, zapravo, više i nije tajna, jer mislim da im i bračni partneri znaju... Ali niko ne pomišlja na razvod, sve je naizgled ok... Taj muškarac je moj rođak i on teže podnosi tu situaciju tako konfuznu - žena s jedne strane, ljubavnica sa druge... Ali ta njegova ljubavnica (inače je svi u familiji volimo, ne znam, mila jedna osoba) se izgleda dobro uklopila, pošto sam je videla i da se sa mužem šeta, drže se za ruke... A i muž joj je mnogo lep, kao i taj moj rođak, drago će da mi bude kogod da ostane na kraju zajedno. A najbolje je svi da budu skupa, i mi, posmatrači, lepše se osećamo.
Interesantna stvar je što su i ona i muž lekari kod kojih se naša familija leči... I brinu za nas...![]()