Dali verujete da mogu biti ozbiljna osecanja izmedju udate zene i ozenjenog muskarca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto? Razocarao si se, ili nisi jos usao u te vode?chika_doktor:ne vjerujemo u vezu
To je moja devojčica...NovaIsta:verujemo samo u seks 8-)
makka:Zasto? Razocarao si se, ili nisi jos usao u te vode?
Dali verujete da mogu biti ozbiljna osecanja izmedju udate zene i ozenjenog muskarca?
makka:Dali verujete da mogu biti ozbiljna osecanja izmedju udate zene i ozenjenog muskarca?
makka:Dali verujete da mogu biti ozbiljna osecanja izmedju udate zene i ozenjenog muskarca?
NatasaNatasa:Osećanja mogu biti jaka ... zašto da ne ... ali velika hrabrost treba za ostvarenje veze.
Zavisi sta mi on nudi, zavisi sta ja zelim... u principu ljubavnik je ljubavnik, dopuna, zanos, zabava, zelja, ko to ne moze da razvrsta ne treba ni da ulazi u tako nesto.makka:A, sta bi radeli da vam se to desi?
chika_doktor:jel ti dobro sekice? ajde kupicu ti kanapa pa se vezuj kolko ocesh![]()
ps.vishe je potrebna ludost