Verovali ili ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne Muvalo. Ne govorim o pravu na slobodi. Govorim o legalizaciji jedne organizacije poput njihove.
A to sto ti mislis da oni " lupaju" ....i da je to u rangu sa tvojim...odnosno mojim lupetanjem recimo ovde na forumu,pa samim tim imaju i " pravo" .......to cak ne bih ni komentarisala.

Dobro, ne bih da se svadjam sa tobom oko pedofilske organizacije. Samo sam htela da kazem da bi, po mom misljenju - cinjenica, nisam pravnik - zakon trebalo da bude isti za sve ljude. Neko ne moze da bude kriv pre nego sto nesto uradi. Ako ces nekoga da osudis samo zbog necega sto je rekao, ili rekao da zeli, zasto onda samo pedofile? Sta je sa svim ostalim nastranim organizacijama? I potencijalno opasnim pojedincima? To mene buni u celoj prici.

Dobro, ne bih da se svadjam sa tobom oko pedofilske organizacije. Samo sam htela da kazem da bi, po mom misljenju - cinjenica, nisam pravnik - zakon trebalo da bude isti za sve ljude. Neko ne moze da bude kriv pre nego sto nesto uradi. Ako ces nekoga da osudis samo zbog necega sto je rekao, ili rekao da zeli, zasto onda samo pedofile? Sta je sa svim ostalim nastranim organizacijama? I potencijalno opasnim pojedincima? To mene buni u celoj prici.

Cekaj.Budimo realni. Zar sam trebala da odvorim temu napadajuci sve organizacije koje navodis, ne bi li mogla reci sta mislim o necemu sto me konkretno isprovociralo danas, a to je problem pedofilije? Veruj mi, to mi na kraj pameti nije palo. To o cemu ti govoris niko ne osporava , niti se u bilo kom trenutku dovelo u pitanje. Ali ako neko otvori topic o flekicama za cizme, ja ne mogu da upadnem sa pitanjem " Hej , zasto ovde nisi spomenuo djon ...i on je sastavni deo cizme ? "

Jasno. Ja se i ne "svadjam" samo sa tobom, nego su me uznemirili brojni komentari tipa kastrirati, zapaliti, zatvoriti, staviti u karantin itd.
Ne mislim da postoje rekreativno i nikako mi nisu simpaticni. Samo kazem da imaju pravo (zakonsko) da se organizuju i da pricaju svoju pricu kao i sve ostale organizacije. Ne verujem da ce pedofilija ikada postati "normalna stvar" i da ce granica biti pomerena na deset godina da bi se udovoljilo pedofilima.

Ajde, molim te reci mi otkud ti ova informacija????

Ti si politicki dopisnik iz Holandije i znas da nikad niko nije protiv toga nista uradio?

(Sada tek vidim ovaj tvoj post )
Postaviću ti samo jedno pitanje.
Kako je organizacija koja propagira pedofiliju ( koja je registrovana kao bolest ( po medjunarodnoj klasifikaciji bolesti ima čak i šifru F65) ) uspela dobiti legitimitet?

Jasno. Ja se i ne "svadjam" samo sa tobom, nego su me uznemirili brojni komentari tipa kastrirati, zapaliti, zatvoriti, staviti u karantin itd.
Ne mislim da postoje rekreativno i nikako mi nisu simpaticni. Samo kazem da imaju pravo (zakonsko) da se organizuju i da pricaju svoju pricu kao i sve ostale organizacije. Ne verujem da ce pedofilija ikada postati "normalna stvar" i da ce granica biti pomerena na deset godina da bi se udovoljilo pedofilima.
Poenta je shvatiti da se radi o organizaciji umobolnika.
Znači, zakon tu nije dobar i mora biti čvršći.
Takve stvari se ne smeju javno propagirati, oni ne smeju imati odobrenu organizaciju.
Ko razume, shvatiće. :)

Ne dirajte mi drzaFu! ;)

I mene je u pocetku tresla neverica i bes ('Svima im treba odseci tuki. Sic, bre!'), posecivala sam neke sajtove, potpisivala peticije (protiv, naravno), zgrazavala se. No, lukavi su holandjani. Legalno -dakle crno na belo ko i gde. Naravno, od +- 16 miliona 600 registrovanih pedofila, sigurno ih ima jos toliko neregistrovanih, no olaksava posao u slucaju nesto da se desi.

Ne dirajte mi drzaFu! ;)

I mene je u pocetku tresla neverica i bes ('Svima im treba odseci tuki. Sic, bre!'), posecivala sam neke sajtove, potpisivala peticije (protiv, naravno), zgrazavala se. No, lukavi su holandjani. Legalno -dakle crno na belo ko i gde. Naravno, od +- 16 miliona 600 registrovanih pedofila, sigurno ih ima jos toliko neregistrovanih, no olaksava posao u slucaju nesto da se desi.
Upravo tako.
Ja sam tako shvatila Djurino zgražavanje.

Ma ubilo se što čuvate decu.
Zato već dve noći dve klinke od 13 dolaze u kafić i pokušavaju da me smuvaju, tačnije , da smuvaju bilo koga, i nije im prvi put, već su imale seksualna iskustva....

Kad bi se deca čuvala tako što se propiše zakon.

I do koje godine su deca....14, 15, 16......

A što se tiče organizacije, pa svako ima pravo na organizaciju prema ličnim afinitetima.
Štetnost homoseksualnog propovedanja nije uopšte manja od recimo peticije ovih ljudi.Pošto nije reč o prisili , verujem da postoji realna mogućnost da će bez prisile imati otvoren prostor za uživanje...

Javno propagiranje čega sve ......da bi večito ostali mladi postoji udruženje ljudi u USA koji uzimaju dnevno po 300 kapsula raznih stvari...Da li ta propaganda šalje neku poruku gledaocima i javnosti?

I da li ste vi, VI nekada reagovali kad ste videli klinku od 13 kako se namešta u kafiću, i rekli joj , hajde mala , rano je , izlazi sa vršnjacima, nije strast u seksu kad si previše mlada.
Da ne pominjem to što mnogo mali broj žena zna da intezitet seksa zavisi od sazrevanja ženskog seksualnog libida, a on je intezivan tek posle 21,22 u proseku, te je ono ranije uglavnom površna iritacija, a ne intezivno osećanje.

Lepo kaže iskustvo da što su ljudi više uplašeni do više žele cenzuru.

Mda....uvek je bilo onih koji kad zensko obuce minic, smtraju da je krenula u lov, a ako se slucajno nekom javi ili nasmesi - '' muva ga 100%''...
Patak, izivini, ali pade mi na pamet onaj siledzija, sto se na sudu branio sa :'' Namestala mi se, izazivacki se ponasala...''

Ne dirajte mi drzaFu! ;)

e, na ovo sam mislila kada sam rekla da je bolje da je javno nego da je u tajnosti...

i: da li je neko od vas postao gej od kada se o tome javno prica? naravno da nije. ljudi su ono sto jesu, neces odjednom da postanes ni gej ni pedofil samo zato sto postoji organizacija... ne znam zasto toliko besa... dobro, lupam, znam zasto besnite oko pedofila...

Mda....uvek je bilo onih koji kad zensko obuce minic, smtraju da je krenula u lov, a ako se slucajno nekom javi ili nasmesi - '' muva ga 100%''...
Patak, izivini, ali pade mi na pamet onaj siledzija, sto se na sudu branio sa :'' Namestala mi se, izazivacki se ponasala...''

Ti mora da si mnogo naivna kad misliš da je dovoljno obući se u minić da bi neki muškarac (a ne dete) pomislio da ga muvaš....ili čak i da bi te primetio....

A siguran sam da misliš da je dovoljno da obučeš minić i da će sve oči muškaraca biti uprte u tebe...

To je zato što te mere kao ribu, koliko si teška, a ne kao ženu , koliko vrediš....
To je istovremeno i najveći podsticaj tim istim klinkama da učine isto...da vrede kao ti , kao "odrasla žena" , kao odrasli.

e, na ovo sam mislila kada sam rekla da je bolje da je javno nego da je u tajnosti...

i: da li je neko od vas postao gej od kada se o tome javno prica? naravno da nije. ljudi su ono sto jesu, neces odjednom da postanes ni gej ni pedofil samo zato sto postoji organizacija... ne znam zasto toliko besa... dobro, lupam, znam zasto besnite oko pedofila...

U jeeee....pa da li je ovo moguce
Ovo nije Diznilend...
Organizacije postoje...ali ne zavrsava se sve na tome sto ce ih Holandjani imati evidentirane...i to je to...
I sta ? Kao ovi se registrovali...i gledaju kuci TV....
Naravno da ne . Svaka organizacija , pa i ova ima svoju svrhu...." pravac delovanja"...
Ono sto kazes da niko nije postao Gay samo zato sto je shvatio da je to postalo opste prihvaceno....hm....varas se....Jer sad je sve vise onih koji prosto to zele probati...neovisno o tome da li se osecaju tako ili ne....
No opet se udaljavamo od teme.
Da ponovim. Cim jedan Organizacija postoji....samo njeno postojanje ohrabruje druge ...koji su do juce znali da je to "pogresno"...ali "nugatino i masta" rade svasta...pa sto da ne .....Daj da malo odem do sajta za pocetak, vidim sta se ima....

Svaka Akcija ima reakciju....i niko me ne moze ubediti u suprotno.
Naravno da je dobro znati ko su ti ljudi....ali ne na ovaj nacin.

stvarno ste odlepili.
ili ste u fazonu, so what, to se dešava u nekoj Holandiji, a ne u srbiji?
to je bolesno i to treba zabraniti.
kud jedno takvo udruženje...eno ih za par godina na terazijama skup pedofila....

Time sto ces da zabranis organizaciju (ili bolest, Joja lepo rece, sto je nemoguce) neces nista postici. Nista. Pojava nece prestati da postoji. Niti ce neko ko iz radoznalosti ode na pedofilski sajt (a koliko sam shvatila i gledanje istog, ne samo daunloud, ce uskoro biti kaznjivo) poceti da se pali na malu decu i da ih usled toga proganja i vacari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back