Al kako ce te radit odmah kad samo 6 mjeseci vazi ljekarsi?ko da viza bude za 6 mjMi smo radili samoinicijativno lekarski, nismo čekali da nam imigraciono to traži. Za svaku državu se tačno zna gde se radi lekarski za australijsku vizu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al kako ce te radit odmah kad samo 6 mjeseci vazi ljekarsi?ko da viza bude za 6 mjMi smo radili samoinicijativno lekarski, nismo čekali da nam imigraciono to traži. Za svaku državu se tačno zna gde se radi lekarski za australijsku vizu.
Lekarski vazi godinu dana. Ja sam ga uradila posle nedelju dana od dana apliciranja.Al kako ce te radit odmah kad samo 6 mjeseci vazi ljekarsi?ko da viza bude za 6 mj
Moja mama ga je uradila mesec dana pre apliciranja (postoji i ta opcija). Mama je imala 69 godina i iako je zdrava, nismo smeli da rizikujemo da plate obradu vize 7000$ i da onda nešto zapne.Lekarski vazi godinu dana. Ja sam ga uradila posle nedelju dana od dana apliciranja.
Hahaha, na kraju je stvarno bila za 6 meseciAl kako ce te radit odmah kad samo 6 mjeseci vazi ljekarsi?ko da viza bude za 6 mj
Jest bas,i ja sam iznenadjen bio..niti smo bili dugoj vezi ni u braku al et sve zavisiBravo, to je baš bilo brzo!
![]()
Hahahahah ja ba,ko da sam znaoHahaha, na kraju je stvarno bila za 6 meseci![]()
Aleksandra26, jeste li još u Srbiji?Tek sada sam shvatila sta se sve desava,nadam se da ce sve biti kako treba. A vama Hvala sto ste me povezali sa grupom ,to mi puno znaci![]()
mogu vam ja preporuciti ako zelite...sad jedino sto su sigurni Qatar,ostalo nista...ja trebam ubrzo ici iz BGAleksandra26, jeste li još u Srbiji?
Da li imate da preporučite neku agenciju za avio-karte za Australiju u ovo nenormalno vreme?
cestitamo i nek je sa srecom..bas ste se nacekali al isplatilo se...Koji grad je u pitanju???Odobrena viza danas, nakon više od 14 meseci.
Kod nas je to potrajalo, jer smo već imali “immigration history”, pa je slučaj bio malo komplikovaniji, a i kasnili smo sa odgovorima na tražena dokumenta.
U svakom slučaju, vreme je za vatromet:
![]()
Hvalacestitamo i nek je sa srecom..bas ste se nacekali al isplatilo se...Koji grad je u pitanju???
Svaka preporuka je dobrodošlamogu vam ja preporuciti ako zelite...sad jedino sto su sigurni Qatar,ostalo nista...ja trebam ubrzo ici iz BG
Ja sam rezervisao 2 maja...2000 eura je karta,nema jeftinije....Safe Travel ti je najsigurnija..iz srbije zena i pomaze oko kartiSvaka preporuka je dobrodošla
Koliko smo do sad sami uspeli da vidimo, teško da pre jula može da se dobije neka normalna cena.![]()
Da, oko 2.000 EUR je jedan pravac u ekonomskoj klasi za polaske sve do kraja juna. Hvala na infoJa sam rezervisao 2 maja...2000 eura je karta,nema jeftinije....Safe Travel ti je najsigurnija..iz srbije zena i pomaze oko karti
Zdravo,ja sam jos u Srbiji,moj suprug i ja smo rezervisali karte decembra za 1 april,platili smo 1,200e za nas dvoje. Qatar je u pitanju. Medjutim premestili nam za 31 mart,pa onda opet za 30 mart i na kraju su nam otkazali,pa smo mi pozvali Qatar i premestili nam za 14 april. Za sada je tako,nadamo se da vise nece otkazivati. Bezveze nam je sto presedamo 22h u Dohu. Ali prezivecemo i to samo da se dokopamo SidnejaAleksandra26, jeste li još u Srbiji?
Da li imate da preporučite neku agenciju za avio-karte za Australiju u ovo nenormalno vreme?
Hvala na odgovoruZdravo,ja sam jos u Srbiji,moj suprug i ja smo rezervisali karte decembra za 1 april,platili smo 1,200e za nas dvoje. Qatar je u pitanju. Medjutim premestili nam za 31 mart,pa onda opet za 30 mart i na kraju su nam otkazali,pa smo mi pozvali Qatar i premestili nam za 14 april. Za sada je tako,nadamo se da vise nece otkazivati. Bezveze nam je sto presedamo 22h u Dohu. Ali prezivecemo i to samo da se dokopamo Sidneja![]()
Hvala na iscrpnim informacijamaJa sam posle 5 otkazanih letova razno raznih kompanija dosla preko British Travel Australia. Nasli su kartu meni i za jos dvoje mojih prijatelja u roku od 5 dana. U ponedeljak javili karte su spremne u petak smo leteli. Jedan prijatelj je odustao pa je preko njih dosao dva meseca kasnije. Moj agent je pitao kako sam dosla jer ima klijente koji ne mogu da nadju let. U utorak su dobili kontakt u petak bili u avionu. Put je trajao 50 sati , 6 sati layover u Frankfurtu i 18 u Hong Kongu ali tako je kako je. Kartu smo platili 2800eur.
Ako nekoga zanima neka pokusa. Imaju FB stranicu ili: info@britishtravel.com.au or call 08 9285 8182 or +61 8 9285 8182
Srecno !
Katar samo zavlači, ovde su još uvek restrikcije u smislu koji broj ljudi može doći. Jedini zagarantovani način dolaska je preko DFAT-a. Prijavite se na listu čekanja, kada vam ponude, oberučke prihvatite. Sami morate do Frankfurta, a od Frankfurta vas oni voze do Darvina. Kada dobijete ponudu, odmah prihvatite, platite, jer se u roku nekoliko minuta sve rasproda. Cena je oko 1200 eura.Hvala na iscrpnim informacijama
Mi ćemo pokušati preko Qatara, pa neka nam pomeraju let, dok ne izgubimo strpljenje![]()
O cemu vi pricate,Qatar normalno leti,skoro svaki dan iz BG,meni ni jednom nisu otkazali,jedino sto su pomjerili iz dohe za sljedeci dan..Qatar jedino je i siguranKatar samo zavlači, ovde su još uvek restrikcije u smislu koji broj ljudi može doći. Jedini zagarantovani način dolaska je preko DFAT-a. Prijavite se na listu čekanja, kada vam ponude, oberučke prihvatite. Sami morate do Frankfurta, a od Frankfurta vas oni voze do Darvina. Kada dobijete ponudu, odmah prihvatite, platite, jer se u roku nekoliko minuta sve rasproda. Cena je oko 1200 eura.
Aleksandra26Zdravo,ja sam jos u Srbiji,moj suprug i ja smo rezervisali karte decembra za 1 april,platili smo 1,200e za nas dvoje. Qatar je u pitanju. Medjutim premestili nam za 31 mart,pa onda opet za 30 mart i na kraju su nam otkazali,pa smo mi pozvali Qatar i premestili nam za 14 april. Za sada je tako,nadamo se da vise nece otkazivati. Bezveze nam je sto presedamo 22h u Dohu. Ali prezivecemo i to samo da se dokopamo Sidneja![]()
Nije problem let iz Beograda, problem su letovi iz Dohe za Australiju. Svi koji su u poslednje vreme putovali su imali peripetije sa svim avio-kompanijama, pa i sa Qatar Airways, jer je broj putnika koji mogu ući u Australiju ograničen. Gradovi (pa samim tim i aerodromi) se zatvaraju čim se dogodi neka lokalna transmisija virusa. Letovi se često pomeraju, otkazuju.O cemu vi pricate,Qatar normalno leti,skoro svaki dan iz BG,meni ni jednom nisu otkazali,jedino sto su pomjerili iz dohe za sljedeci dan..Qatar jedino je i siguran
Kvinslend je upravo u karantinu, imaju par slučajeva. Za sada ne stopiraju dolaske, ali ne znači da neće. Melburn 08.04. otvara hotele za dolazak opet, do prve prilike kada se opet zarazi neko od osoblja pa će prekinuti. Vakcinacija još nije krenula kao šo su hteli. Želeli su 4 miliona vakcinisanih do kraja marta, imaju samo 600 hiljada. Naši prijatelji su propustili let jer je suprugu dva puta pcr test bio "inconclusive" , 2 putaNije problem let iz Beograda, problem su letovi iz Dohe za Australiju. Svi koji su u poslednje vreme putovali su imali peripetije sa svim avio-kompanijama, pa i sa Qatar Airways, jer je broj putnika koji mogu ući u Australiju ograničen. Gradovi (pa samim tim i aerodromi) se zatvaraju čim se dogodi neka lokalna transmisija virusa. Letovi se često pomeraju, otkazuju.
NAATI T&I nam dobronamerno daje predlog šta da radimo.
Mi smo bukirali za 5.maj karte za Adelaide, 1.900 EUR po karti, one way. Da vidimo u sledećih mesec dana ko (Aleksandra26, Hordezla i iJassa) će kad otputovati.