Hej hej drugari..pa kako ste mi?Kako vam se čini ovaj raspad australskog ekonomskog sistema?Prva ozbiljnija situacija poput pandemije i sve se ruši polako?!A jadna Srbija je preźivela 10 pandemija i 10 ratova,globalno bombardovanje i rusenje,i još uvek postoji...Ili ste pak prezadovoljni jobseek and keeperom?

A conc camp in Victoria?Kada planirate da letite negde na odmor,ili na Balkan ako ga se niste odrekli?

Ne može da se leti,u starom smo Convict prison-u zvanom Australija

Enjoy aussies,ja sam predao app.za napustanje Australije dok se pandemija ne sredi,supruga je na maternity leave a ja sam na jobkeeper-u,hvala starom balkanskom vaspitanju"cuvaj sine za crne dane",pa smo sacuvali 50 000 $,i sada treba da biram hocu li taj savings potrositi ovde na rent ili uzivati u svojoj golemoj full kucici u Srbiji sa svojim prijateljima...Sta biste vi odabrali?

A znam,oni najprgaviji ce mi reci"Idi i ne vracaj se ovde,kada je tako lose",ja samo kazem da svakako ovde nije dobro,za troclanu porodicu u kojoj samo ja imam jobkeeper i beba od 10 nedelja,svakako nije dobro.Na posletku,nije dobro,odo da uzivam sa svojim projateljima i porodicom u Srbiji,i vraticu se kada se sitiacija popravi..Nisam dozvolio supruzi nikakve kredite i sranja,sve smo platili kešom,automobile,racunare,telefone,ubio bih se kada bi se predao ovom bankarskom sistemu da me sada drzi ovde zbog jebenog kredita za auto ili za papirnu kucu.Zamerate mi?