Verenička i Partner viza - Australija

Zna li neko koji 'supporting documents' su potrebni za Australian Citizenship Application?
Ja sam aplicirala u Januaru 2020,samo opet ubacila iste dokumente s kojima sam aplicirala prvi put.Na kraju aplikacije opet platis taksu I to je to.Izlazila sam iz Aus 2 put po 10 nedjelja,I to je ok ,kao imam pravo na odmor,nisam prilagala uvjerenje o nekaznjavanju.Oni ionako traze sve sto im treba.

Mozda jos neko cita ovo :)
Danas mi je potvrdjeno,trenutno je moguce uci u Australiju : Partner (subclasses 100, 309, 801, 820) and Child (subclasses 101, 102, 445) visa holders can come to Australia. You do not need to request an exemption.
Potrebno je prvo dobiti formalno odobrenje pa tek onda krenuti. Letovi se organizuju kako prema AU tako i iz AU.
Zahtevi za partner vize i sve vize koje su povezane porodicno ( dependent child...) se primaju i obradjuju, naravno usporeno ali se radi.
Dali mozda idite u Australije ili ste vec tu???

Hej hej drugari..pa kako ste mi?Kako vam se čini ovaj raspad australskog ekonomskog sistema?Prva ozbiljnija situacija poput pandemije i sve se ruši polako?!A jadna Srbija je preźivela 10 pandemija i 10 ratova,globalno bombardovanje i rusenje,i još uvek postoji...Ili ste pak prezadovoljni jobseek and keeperom?😁🤥A conc camp in Victoria?Kada planirate da letite negde na odmor,ili na Balkan ako ga se niste odrekli?😁😁🤥 Ne može da se leti,u starom smo Convict prison-u zvanom Australija😇Enjoy aussies,ja sam predao app.za napustanje Australije dok se pandemija ne sredi,supruga je na maternity leave a ja sam na jobkeeper-u,hvala starom balkanskom vaspitanju"cuvaj sine za crne dane",pa smo sacuvali 50 000 $,i sada treba da biram hocu li taj savings potrositi ovde na rent ili uzivati u svojoj golemoj full kucici u Srbiji sa svojim prijateljima...Sta biste vi odabrali?🤔A znam,oni najprgaviji ce mi reci"Idi i ne vracaj se ovde,kada je tako lose",ja samo kazem da svakako ovde nije dobro,za troclanu porodicu u kojoj samo ja imam jobkeeper i beba od 10 nedelja,svakako nije dobro.Na posletku,nije dobro,odo da uzivam sa svojim projateljima i porodicom u Srbiji,i vraticu se kada se sitiacija popravi..Nisam dozvolio supruzi nikakve kredite i sranja,sve smo platili kešom,automobile,racunare,telefone,ubio bih se kada bi se predao ovom bankarskom sistemu da me sada drzi ovde zbog jebenog kredita za auto ili za papirnu kucu.Zamerate mi?😛

Eto i da vam javim lepe vesti😁😁😁Odobreno nam je putovanje u Srbiju😁😁Znao sam da truju i peru mozak ovoj glupoj naciji i da niko nema prava da zabrani kretanje i putovanje bilo kome,samo ovce veruju i ovim seratorima i onom mrtvom Konu u Srbiji.Odobrenje je stiglo nakon 12h od predavanja zvanicne aplikacije,supruga je predala sinoc,subota, u ponoc,danas nedelja u 10h stiglo je odobrenje.Eto,da znate,ako neko od vas ima slicnu zelju.Na odobrenju nemamo nikakvih ogranicenja,samo su nam poslali obavestenje da su letovi redukovani,da se pazimo i da je obavezan po povratku karantin 14dana o nasem trosku,ako je na snazi pandemija jos uvek.Hvala lepo,dovidjenja prijatno!

Postovani, molim sve one koji imaju iskustva ili odgovor na moje pitanje koje glasi :
Pre par meseci sam odbijena za verenicku vizu i ja sada planiram da odem turisticki na tri meseca pa da se verenik i ja zajedno vratimo u Srbiju i ovde se vencamo.Pri tome ja imam dete iz prvog braka koje bih ovde ostavila dok sam turisticki tamo i imam potvrdu o stalnom zaposlenju.Mene sada interesuje i brine da li mogu i ovu turisticku vizu da mi ne odobre. Inace verenicku vizu su mi odbili iz razloga sto smo se verenik i ja malo poznavali pre veridbe (samo mesec dana) a onda smo celu godinu dana proveli na skypey pre nego sto sam ja aplicirala za verenicku vizu !!!

Unapred hvala za odgovor :-)
Vizu ti mogu odbiti sve i da savrseno ispunjavas sve uslove i da si najbolji kandidat za turisticku vizu. Nema pravila. Ako ti jos uvijek treba pdgovor poslije 0 godina. hahah

Ivane,slazem se sa Vama u svemu,u Melburnu sam oko godinu i po dana,trenutno cekam 820 vizu. Ovo je najokrutniji sistem na planeti,država sa najlenjim i najglupljim ljudima ,jedino sto im valja jeste ova priroda i svež vazduh koje tako lepo čuvaju za razliku od nas i malo vise prava na poslu,mada je i to pod znakom pitanja.Common sense ovde ne postoji.Viktorija je postala police state,sta se ovde radi je katastrofalno.Koja kontrola nad narodom,niko ne sme da pisne a živimo u free country .Hahhaha ovo nije 1st world country ovo je dno dna i bice sve gore.Najstrasnije kad ovi naši koji su tu nikad ne bi priznali ove stvari i samo isticu one jos preostale dobre stvari kojih je sve manje i manje i predstavljaju ovo kao raj onima koji su preko i onima koji zele da dodju.Lepa je ovo zemlja,ali od raja predaleko.Pozdrav i zelim vam lep boravak u našem raju!

Screenshot_20200921-095113_Chrome.jpg

Back