Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Angie,stan se rešava upravo,supruga se vraca na stari posao u oblast stomatologije,te tako nemamo nekih poteskoca drasticnih,a sto se tice mene,trazim bilo sta za start,eto cisto da potpomognem kucni budzet,nisam opterecen novcem puno,gledao sam da se samo odselim iz Srbije a ne da jurim novac,u Srbiji sam situiran bio fino,ali mi ne prija sredina;-(
Moja preporuka je da napišete izjave i ti i on, i da povrh izjava priložite i dokaze. Ja sam priložila i izjave svedoka, jer su neki bili upoznati i sa finansijskim aspektom, a svakako je izjava jako bitna za socijalnu stranu priče. Slike su mi bile dokaz za socijanlu komponentu, a može da bude i bankovni račun (vidi se da ste platili negde večeru, letovanje, šta god). Ja sam prilagala:Drugari, treba mi vasa pomocDosli smo do 'second stage'faze za partner vizu i malo sam zbunjena. Prvi put smo aplicirali preko agenta tako da nisam uopste imala uvid u immi account i kako se to sve popunjava. Pogledajte prilog 504040 E sad, da li u ovom dijelu ja treba da opisem sve kako dijelimo finansije, kako smo vidjeni u drustvu itd.. i onda nabrojim sta sve prilazemo kao dokaz? A kad sve zavrsim, onda 'zakacim' dokaze?
Mi nismo davali posebne izjave. Suprug je popunio ova polja ,napisao je onako kako jeste ,npr da nemamo zajednicki racun jer to ovde nije praksa a, nismo ni imali potrebe za tim,takodje je objasnio zasto nemamo nijedan racun na nase ime ( u sklopu rente su nam uracunati svi racuni itd )Drugari, treba mi vasa pomocDosli smo do 'second stage'faze za partner vizu i malo sam zbunjena. Prvi put smo aplicirali preko agenta tako da nisam uopste imala uvid u immi account i kako se to sve popunjava. Pogledajte prilog 504040 E sad, da li u ovom dijelu ja treba da opisem sve kako dijelimo finansije, kako smo vidjeni u drustvu itd.. i onda nabrojim sta sve prilazemo kao dokaz? A kad sve zavrsim, onda 'zakacim' dokaze?
Pozdrav ljudi
Mi putujemo za 3 nedelje. Privodimo kraju prodaju stvari koje necemo nositi I pakovanje stvari koje saljemo brodom. Priblizilo se
Kada zavrsimo sve sto se tice ovog transporta,napisacu jedan post ovde kako I sta ide I na sta da se obrati paznja. Za sad je zakljucak da se dobro raspitate oko kompanija koje rade to jer cene bas variraju.
Nama stvari ne trebaju odmah,tako da nam je svejedno da i ce stici za mesec ili dva... Razmisljali smo da li se uopste isplati slati ali ,sta da kazem,ne mozes ni bas sve da ostavis ili prodas.Mislim da necemo ni tako cesto dolaziti (osim da ja dodjem po klinca ) pa da tako parcijalno nosimo.
Sto se garderobe i obuce tice,dosta sam poklonila ali ima nekih stvari koje su kvalitetne i ne zelim da ih ostavim ( pritom ,ja stvarno imam puno patika,ne mogu sve u kofer da stanu).. Bilo kako bilo,mislim da smo nasli jednu kompaniju iz NS,dosta su povoljniji od ostalih i vrlo su profesionalni. Suprug kad je pricao sa jednim tipom iz neke od tih kompanija,ovaj mu je rekao ,kad smo pitali za cenu kako je "upravo odrao jednog sto j je isao "za Sidnej" Ne znam je l covek lud ili samo glup
Sto se lekova tice ,ja imam tu neku standardnu apoteku koju nosim zbog dece ali najbitnije mi je da ponesem inhalator,to nosim na svako putovanje)
I eto,moram da priznam da mi je vreme bas proletelo. Uzbudjena sam i jedva cekam ali mi je jako tesko sto mi sin ostaje ovde. Trudim se da budem pozitivna i govorim sebi da ce i on vrlo brzo doci i da samo treba da se strpim, ali nije lako. Pitalo me par drugarica,pa cak i sestra,kako sam tako cool po tom pitanju. Rekoh im da sam daleko od cool ali i da nema poente da placem i kukam ako sam vec donela odluku,izmedju ostalog i zbog dobrobiti tog svog deteta.
Malo sam se iskukala. Odoh da nastavim pakovanje
![]()
Hvala Nati na recima utehe,u pravu si za sve .
Ne mogu jos da mu apliciram za vizu jer mi njegov otac ne da saglasnost jos uvek. Toliko insistira da ostane sa njim(jesu vezani priznajem ) ali on nema ni finasijskih ni logistickih uslova da brine o detetu i to me uzasno nervira. Zapravo je sebican jer razmislja samo o tome kako ce njemu biti kada sin dodje kod nas a ne razmislja da ce detetu biti mnogo bolje u Au i da ce,ako nista drugo,u buducnosti imati vise izbora.