Verenička i Partner viza - Australija

Capture.jpg
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: cestitke i za vas dvojicu :zurka::maramica::srecna:
Ako ima jos neko da nije na tabeli, slobodno mi se javite u poruci sa podacima pa da i vas ubacim :)

Odmah neka ti overi saglasnost kod notara (nije neophodno). Bitno je da kopira pasoš i popuni formular 1229. Meni je bivši muž overio saglasnost u sudu, sa kompletnim podacima kako da ga kontaktiraju, ali su mi tražili samo da popuni taj formular. Niko ga nije zvao da proveri bilo šta, i to jeste malo zabrinjavajuće, jer se taj formular nigde ne overava. Ko god ima kopiju pasoša od bivšeg partnera može to da popuni :(

Ja imam kopiju njegovog pasoša,znaci mogu I ja to da popunim. Gde se uzima taj formular?
Bas me cudi da ne proveravaju jer su,kad smo isli turisticki ,za sina trazili I saglasnost plus su zvali bivseg da im potvrdi da li je zaista on dao I potpisao saglasnost.

Jer ste tražili turističku preko Beograda, kao što i partner vize ide preko Beograda. Sve ostale vize idu preko Brisbejna. Ukucaj na netu, Form 1229, odmah ti izbaci. Dok je još raspoložen, neka potpiše. Na dečiju vizu se čeka godinu dana, tako da bi trebalo da apliciraš godinu dana ranije od datuma kada želiš da ga dovedeš.
Isto tako, u našem zakonu postoji i opcija da se roditelju oduzme starateljstvo nad detetom u domenu odlučivanja o putovanju. Moj advokat je to rekao mom bivšem mužu, da ne postoji ništa što može da uradi da me spreči da se odselim iz zemlje, jer naš sud gleda šta je za dete najbolje, anajbolje je da živi sa majkom, osim ako majka nije neki propali slučaj. Mnoge naše žene ne znaju za tu opciju, i pristaju na razne ucene :(

- - - - - - - - - -

Drugari viza odobrena. :D Posle 8,5 meseci čekanja. :)

Čestitam :)

Poslednja izmena:

Back