Verenička i Partner viza - Australija

Cao ljudi! Evo I meni da vam saopstim moju radosni vest sta Sam je danas imao!
Bilo Je to mnogo teskih noci I dani tacno 370 dana! Ali sve Je to vreme donesio ovaj
Dan! Dan koj Sam dobila grant visa ! ������������������������������������ partner visa Je u pitanje.
Bio Je to mnogo neizvesnosti Ali kada znate da Je vama prava ljubav I sve onako Kako
Treba u aplikacije onda Nemoj Se briniti, budite strpljivi ljudi ! Zelim vama svi da ovu radost
Sto prije osetiti! Imam jos neki stvari da sredime particulate onda Ce da idem za nedelju kod mog muz!

cestitam i sve najbolje

Hvala vam na brzim odgovorima :D Dacu vam i ja informacije o datumu apliciranja i ostalim podacima kada me pozovu na lekarski s obzirom da jos nismo prilozili sve potrebne dokaze.
Imam samo jos jedno pitanje: Kada obavim lekarski da li mogu odmah da se prijavim za turisticu vizu? Jedino me brine to sto nisam zaposlena, zavrsila sam prve dve godine fakulteta ali se nisam upisala u trecu jer planiram da pocnem u Australiji sve ispocetka, niti sam se jos uvek zvanicno ispisala sa fakulteta. Da li im je dovoljna garancija da cu se vratiti u Srbiju to sto sam aplicirala za Partner? :dash:

Samo da se pohvalim da sam dobila turisticku! U roku od 4 radna dana su mi odobrili. Trazila sam 2 meseca koliko imam odmora i tacno 2 meseca su mi i dali.

- - - - - - - - - -

Da li neko zna gde se radi taj lekarski i da li imate broj? Najlepse hvala

U emailu koji ste dobili bi trebalo da imate i adrese i brojeve telefona. Ukoliko ste sami dobili HAP ID sa istim isto zakazujete pregled.
Za Beograd:
Skenderbegova 3
Beograd
011 3282 072
011 3282 073

Monjamie. Nije ti nista strasno putovati . Nemoj da se plasis. Ja sam u proslu subotu stigla u Melbourne,sama sam putovala ,Beograd-Abu Dabi -Melbourne ,samo tri sata cekanje u Abu dabi,to brzo prodje, u avionu nije dosadno , hrana nije losa , mozes gledati neki film, seriju , igrati igrice , ako znas engleski super ,a i ako neznas nema veze lako se snaci .Meni se najgore bilo spakovati , sta ponijeti .Odakle letis?,Ja sam na ovom letu imala 2 kofera po 23 kg ali da ne prelaze 158 obim, plus 8 kg u rucni prtljag.Eto ukratko ,pitaj ako te nesto jos interesuje

Ja putujem u februaru, prestravljena od leta :D Samo da potvrdim, sto se tice vize, znam da je sve elektronski, u pasosu se ocita sve, jel mi ne treba nekakav jos papir, pitam za druge zemlje kroz koje porolazim, ne traze nista specijalno? Prvi put idem i vec zamisljam kako ostajem na nekom od aerodroma :))

Kao ne treba ti nista , ali meni su u Beogradu trazili na uvid neki papir, ja sam odstampala sebi nekoliko primjeraka one vize sa VEVO , kao i ono sto su mi poslali na mail da sam dobila vizu , sve iz attachmenta, samo su pogledali i ok , onda Abu dabi su me isto pitali za vizu , ja sam ima dala samo te papire i rekli su sve je uredu.Jedino me u Australiji nisu pitali nista , samo popunite onaj papir sto vam daju u avionu i drzite uz pasos kao i one odjecke od karte sto vam ostanu,prosla sam carinu za 5 minuta.Tako da ipak ostampajte i ponesite papirnu vizu

- - - - - - - - - -

Da li postoji neki vremenski okvir u kojem moramo da dostavimo sve dokaze, pre dve nedelje sam aplicirala za vizu, poslali smo vec neke ali jos uvek neke stvari resavamo.
Hvala unapred.:worth:

Nisam sigurna ,ali kad te uzmu u razmatranje i utvrde da ti nesto fali , onda ti daju rok za dostavu.Za tebe bi bilo bolje da si odmah sve najbitnije predala , ili bar sto prije to bolje , jer ce ti samo produzivati rok za odlucivanje

Prijavila sam se online za partner vizu, na nekim mestima pise da se posalju Certified Copies, da li to vazi i za nas koji smo se prijavili online, jer sam od nekih osoba cula da iako pise Overena kopija da posaljemo samo skenirane originale.

Ja sam i za partner i za turisticku samo skenirala u dobroj rezoluciji u boji originale, turisticku su mi odobrili jako brzo tako da nije bilo problema, tu sam cak i za potvrdu iz banke koristila internet banking, napravila screen printove i skinula tromesecni izvod bez da idem u banku, stavila u jedan pdf i uploadovala, ni tu mi nisu pravili problem. Kod skeniranja dokumenata je bitno samo da budu u boji i sto boljoj rezoluciji, ukoliko je kvalitet skeniranog dokumenta los, traze obicno da se posalje hard copy istog.

- - - - - - - - - -

Tratinice i Monjamie, hvala na odgovorima!

- - - - - - - - - -

A sto se tice toga da li postoji vremenski okvir u kome mora da se dostave dokazi- mozete stavljati dokaze sve dok vas slucaj ne bude resen, ali ukoliko oni zatraze neki dokument da im dostavite tada ce postojati rok i jasno ce se videti na immi account-u, nisam sigurna koliko dana, do toga jos nisam dosla, jer me jos niko nije kontaktirao ni za sta :D Naravno, sto vise dokaza to bolje po vas slucaj.

Monjamie. Nije ti nista strasno putovati . Nemoj da se plasis. Ja sam u proslu subotu stigla u Melbourne,sama sam putovala ,Beograd-Abu Dabi -Melbourne ,samo tri sata cekanje u Abu dabi,to brzo prodje, u avionu nije dosadno , hrana nije losa , mozes gledati neki film, seriju , igrati igrice , ako znas engleski super ,a i ako neznas nema veze lako se snaci .Meni se najgore bilo spakovati , sta ponijeti .Odakle letis?,Ja sam na ovom letu imala 2 kofera po 23 kg ali da ne prelaze 158 obim, plus 8 kg u rucni prtljag.Eto ukratko ,pitaj ako te nesto jos interesuje

Mozes li mi u PP onako okvirno napisati sta si spakovala? Posto je nama zenama najveca muka od svega sta i kako spakovati za odredjeno podneblje i selidbu preko okeana :ortakinje:

Ja sam i za partner i za turisticku samo skenirala u dobroj rezoluciji u boji originale, turisticku su mi odobrili jako brzo tako da nije bilo problema, tu sam cak i za potvrdu iz banke koristila internet banking, napravila screen printove i skinula tromesecni izvod bez da idem u banku, stavila u jedan pdf i uploadovala, ni tu mi nisu pravili problem. Kod skeniranja dokumenata je bitno samo da budu u boji i sto boljoj rezoluciji, ukoliko je kvalitet skeniranog dokumenta los, traze obicno da se posalje hard copy istog.

A sto se tice toga da li postoji vremenski okvir u kome mora da se dostave dokazi- mozete stavljati dokaze sve dok vas slucaj ne bude resen, ali ukoliko oni zatraze neki dokument da im dostavite tada ce postojati rok i jasno ce se videti na immi account-u, nisam sigurna koliko dana, do toga jos nisam dosla, jer me jos niko nije kontaktirao ni za sta :D Naravno, sto vise dokaza to bolje po vas slucaj.

Hvala na odgovorima ramonaAstone :hvala:

Nakon 10 meseci i 12 dana sam danas dobila vizu ( 309/100) wheeeee nisam uopše očekivala da će je sada odobriti uzimajući u obzir da su poslednjih nekolko aplikacija odobrili nakon godinu dana :) Aplicirali smo 03.02.2015. online nakon 4 meseca su poslali zahtev za police check i medical i do danas ništa, nisu me ni zvali za intervju. Aplicirali smo kao vereni i venčali se u aprilu u Beogradu.
Imam jedno pitanje za ljude koji su dobili vizu da li je nekome stajalo u grantu: visa condition 8502 no entry before specified person, to me malo buni.

Nakon 10 meseci i 12 dana sam danas dobila vizu ( 309/100) wheeeee nisam uopše očekivala da će je sada odobriti uzimajući u obzir da su poslednjih nekolko aplikacija odobrili nakon godinu dana :) Aplicirali smo 03.02.2015. online nakon 4 meseca su poslali zahtev za police check i medical i do danas ništa, nisu me ni zvali za intervju. Aplicirali smo kao vereni i venčali se u aprilu u Beogradu.
Imam jedno pitanje za ljude koji su dobili vizu da li je nekome stajalo u grantu: visa condition 8502 no entry before specified person, to me malo buni.

Cestitam timtamslam, sve najbolje.Meni je s stajso taj uslov ,ali mi je vjerenik vec bio ovamo ,tako da to nije bio problem

- - - - - - - - - -

Poslacu ti

Cestitam od srca TimTamSlam!!! Sve najbolje ti zelim!

- - - - - - - - - -

Ovako nam izgleda tabela:

Aus.png

Back