Verenička i Partner viza - Australija

HvalaPinkCupcake , nadam se da ces uskoro stici ,treba da si u tom mailu dobila HAP broj , pregledajdobro sve , meni su dosla 2 attachmneta , jedan je ovo sto I ti imas , a na drugom je pisao HAP , onda samo pozoves sa panel liste doktora tebi najblizeg I zakazes pregled , trebaju ti pare pasos I HAP , I nista vise , sve bude brzo gotovo .

Cestitam rabbit84 i sve najbolje :) Tratincice, srecan put i zelim ti sve najlepse, pa se nadam da cemo uskoro piti kaficu down under ;)

I jedno pitanjce, dobili smo juce poruku da prikacimo jos neki dokument i pojavilo mi se na online immi acc obavestenje o Health Examination- ali kada stisnem na taj link otvara mi se stranica border&immi sa nekim upitnikom od par pitanja vezanih za zdravlje. Kako ide procedura za dobijanje HAP broja i zakazivanje pregleda? Zna li neko?

Hvala unapred :)

HvalaPinkCupcake , nadam se da ces uskoro stici ,treba da si u tom mailu dobila HAP broj , pregledajdobro sve , meni su dosla 2 attachmneta , jedan je ovo sto I ti imas , a na drugom je pisao HAP , onda samo pozoves sa panel liste doktora tebi najblizeg I zakazes pregled , trebaju ti pare pasos I HAP , I nista vise , sve bude brzo gotovo .

Nadam se i ja :) Proverila sam ,nije mi nista jos stiglo u mail-u, sacekacu jos malo. Hvala za objasnjenje oko procedure ;) Reci mi samo kako izgleda pregled?

Pozdrav svima,

Samo jedno pitance molim vas, trebamo da predamo upravo za partner vizu, sve smo zavrsili, ali sad tek vidimo da nase izjave su napisane tj otkucane i dole je time i otkucano ime nase, nije potpisano...Da li trebamo to otprintati, potpisati pa skenirati ili je za nase izjave dovoljno da sa otkucanim potpisom predamo? Ako mozete samo da mi odgovorite, plsss

Nista specijalno , =uzmu ti krv I mokracu , I ispitaju da li si bolovala od neke bolesti , I ako nisi u poslednih godinu dana snimala pluca ides I na snimanje , sve oni zakazu , ja sam u Beogradu sve zavrsila u roku od sat vremena, I rezultati budu gotovi za par dana I to mozes provjeriti na sajtu , s HAP brojem

E stvarno jesi srce tratincice moja :) Hvala ti jos jednom puno na odgovoru. Zelim ti lep provod i lepo vreme i da uzivas sa dragim, pa cemo biti u kontaktu ;)

Pozdrav svima,

Samo jedno pitance molim vas, trebamo da predamo upravo za partner vizu, sve smo zavrsili, ali sad tek vidimo da nase izjave su napisane tj otkucane i dole je time i otkucano ime nase, nije potpisano...Da li trebamo to otprintati, potpisati pa skenirati ili je za nase izjave dovoljno da sa otkucanim potpisom predamo? Ako mozete samo da mi odgovorite, plsss

Na izjavama mora biti datum kada su napisane i potpis. Naravno to posle skeniras i uploadujes ukoliko online aplicirate.

Nadam se i ja :) Proverila sam ,nije mi nista jos stiglo u mail-u, sacekacu jos malo. Hvala za objasnjenje oko procedure ;) Reci mi samo kako izgleda pregled?

Ja sam za lakarski cak dva puta isla tamo zbog urina koji prvi put nisam dala, jako brzo bude gotovo, ali ubijte me ako oni upste gledaju te urine, pre nego sto sam drugi put otisla da dam urin proverila sam i videla da je moj sucaj vec submitiran imigracionom (bez urina), kada sam pitala zenu tamo u vezi toga zbunila se totalno i posto zna da sam i sama laborant veoma brzo je pocela da se razbacuje terminologijom da bi zavrsila na kraju sa "pa ja ne ocekujem da imate ista u urinu pa sam poslala i bez toga!" :D hahahaha

Inace mali update- aplicirala sam za turisticku pre dva-tri dana, smucio mi se novi immi account kad sam videla da traze i skenirane sve stranice pasosa (kao dokaz o prethodnim putovanjima) i da se dokazi stavljaju pre nego sto se submitira i plati. Naravno i posle moze da se dodaje. Mogu da se zakunem da sam sve bila stavila i opet mi je izasla poruka da nisam sve neophodne dokaze prilozila i da objasnim zasto se odlucujem da naknadno dodam te dokaze :D Nije me mrzelo naravno da napisem gorski vjenac o tome :D

Hvala Ramone puno!!! Tako sam danas uradila na poslu pa akobogda prilazemo, samo nemam svoju na engleskom i sad me jos buni da li moramo prevod moje i mozemo li naknadno ?

Uvek dokaze mozete stavljati naknadno sve dok se ne donese odluka, ali u vasem interesu je naravno da prilozite sve sto mozete i sve sto je neophodno, a prevod izjave na engleski pa...da- morate :) Mozete izjavu i naknadno dodati cim prevedete. Pozdrav!

Uvek dokaze mozete stavljati naknadno sve dok se ne donese odluka, ali u vasem interesu je naravno da prilozite sve sto mozete i sve sto je neophodno, a prevod izjave na engleski pa...da- morate :) Mozete izjavu i naknadno dodati cim prevedete. Pozdrav!

Da tako cemo i uraditi, posto zurimo sad cemo na nasem izjavu a onda naknadno na eng samo da predamo sad...upravo pocinjemo :-) HVALA RAMONE PUNO!!

LJudi, evo mozete i mene dodati na tabelu kao najnoviju cekalicu :-), konacno smo uspjeli predati sinoc, imamo 45 attachmenta, fali jos fotografija nas face (to ne kontam taj format bas 35x45 !), moja izjava na eng i muz mora ispuniti 40SP. ALi uglavnom smo submitted, dobila sam odmah i HAP broj ..

Znaci ko ispunjava tabelu, datum predaje 8.12.'15, predali online, ne znam jel ce to razmatrati u Becu ili BG, ja sam iz BIH...

Ja putujem u cetvrtak na turisticku mjesec, svima zelim sretne praznike, grantovaaa i jos jednom puno svima redom hvala na pomoci, da nije foruma ne bih skontala niz stvari!!!
Pozdrav od mene!

LJudi, evo mozete i mene dodati na tabelu kao najnoviju cekalicu :-), konacno smo uspjeli predati sinoc, imamo 45 attachmenta, fali jos fotografija nas face (to ne kontam taj format bas 35x45 !), moja izjava na eng i muz mora ispuniti 40SP. ALi uglavnom smo submitted, dobila sam odmah i HAP broj ..

Znaci ko ispunjava tabelu, datum predaje 8.12.'15, predali online, ne znam jel ce to razmatrati u Becu ili BG, ja sam iz BIH...

Ja putujem u cetvrtak na turisticku mjesec, svima zelim sretne praznike, grantovaaa i jos jednom puno svima redom hvala na pomoci, da nije foruma ne bih skontala niz stvari!!!
Pozdrav od mene!

Zdravo ivanaaav :) Cini mi se da smo u slicnoj situaciji... ja jos uvek cekam odgovor za turisticku i stvarno se nadam da ce biti odobrena u narednih nekoliko dana jer je plan da putujem krajem meseca. Planirala sam pre odlaska da konacno i ja predam za PMV. Znaci nije bilo nikakvih problema da to predas nakon sto ti je turisticka odobrena? Ako te mogu pitati samo, posle koliko su ti odobrili visitor vizu? Ja zivim u Briselu inace i pri popunjavanju online za e600 odabrala sam Beograd kao najblizi department. Sad nemam pojma da li se moja aplikacija obradjuje u Beogradu ili Madridu :s U svakom slucaju strasno mi je drago zbog vas sto cete biti skupa za praznike i zelim ti sretan put :)

Hvala puno imenjakinjo :-) Da izgleda da smo bas isto uradile, prvo turisticku predali pa onda ove druge..Vidi, meni je ovo drugi put da idem turisticki (isti sam period i prosle godine i tada sam cekala cca 20 dana), sad je bilo malo drugacije, bukvalno kad sam predala odmah sutradan sam dobila nenajavljeni poziv iz ambasade, gdje su me pitali samop oko vjencanja i da li se sigurno vracam (s obzirom da sam se prosli put vjencala kad sam otisla) i ja sam objasnila da naravno i mogu vidjeti i iz povratne avio karte koja je vec kupljena (bila sam prilozila kartu koju smo kupili jos u avgustu povratnu!), i par drugih stvari da sam zaposlena na istom mjestu ko i prosle godine (to sam svakako potvrde sve prilozila!), tako da po meni bila je cista situacija i zena iz ambasade mi je rekla u redu onda sve, je li ovo vas pasos novi i imala sam osjecaj da bi mi isti dan pustila vizu da jest bio. Kako sam rekla da je to stari pasos, da sam predala zahtjev za novi zbog promjene prezimena, ona je rekla onda u redu, prilozite cim dobijete novi pasos. Ja sam prilozila poslije 10tak dana i odmah isti cas su mi pustili odobrenu turisticku..Eto malo sam detaljna, ko zna mozda i nekom drugom pomognu neki detalji. ovde mi je mnogo drago kad razumjenjujemo informacije.
A sto se tice ko nam obradjuju vizu, meni je i sad to zbunjujuce, formalno za BIH (gdje ja zivim) trebao bi obradjivati Bec, ali i ja sam navela Beograd kao najblizi department Sarajevu, i poziv koji sam dobila iz ambasade je bio bas iz Beograda...to ni ja bas ne kontam iskreno...

Svakako drzim ti fige da i vi uspijete biti za praznike tamo i da ti daju odgovor sto prije za turisticku, mislim da oni svakako moraju turisticke zavrsiti prije praznika kad zatvaraju ambasadu, sretno vam puno! Javi...............

Cao ljudi! Evo I meni da vam saopstim moju radosni vest sta Sam je danas imao!
Bilo Je to mnogo teskih noci I dani tacno 370 dana! Ali sve Je to vreme donesio ovaj
Dan! Dan koj Sam dobila grant visa ! ???????????? partner visa Je u pitanje.
Bio Je to mnogo neizvesnosti Ali kada znate da Je vama prava ljubav I sve onako Kako
Treba u aplikacije onda Nemoj Se briniti, budite strpljivi ljudi ! Zelim vama svi da ovu radost
Sto prije osetiti! Imam jos neki stvari da sredime particulate onda Ce da idem za nedelju kod mog muz!

Cao ljudi! Evo I meni da vam saopstim moju radosni vest sta Sam je danas imao!
Bilo Je to mnogo teskih noci I dani tacno 370 dana! Ali sve Je to vreme donesio ovaj
Dan! Dan koj Sam dobila grant visa ! ������������������������������������ partner visa Je u pitanje.
Bio Je to mnogo neizvesnosti Ali kada znate da Je vama prava ljubav I sve onako Kako
Treba u aplikacije onda Nemoj Se briniti, budite strpljivi ljudi ! Zelim vama svi da ovu radost
Sto prije osetiti! Imam jos neki stvari da sredime particulate onda Ce da idem za nedelju kod mog muz!

Hahahaha, ja bas pomislio sta se sa vama desilo i usao sam da vidim da li ima dobrih veti od vas i vidim da je viza odobrena! svaka cast sa srecom! ja putujem u petak 18.12 za Sydney. gde ti putujes u koji grad?

Dan apliciranja 03:12:2014
Police chek 20:03:2014
Medical chek 05:06:2014
Moj CO ; Marija
Aplicirala preko Aus advokata u Belgrade
Jas Sam iz Makedonija
Vreme cekanja 370 Dana
Prvo aplicirala verenickoj promena u partner vizu na
29:08:2015
Intervju bio na 27:11:2015
Grant parner visa Je bio 08.12:2015

Pozz svima I hvala na cestitke zelim vam brze da iskusite isto !

- - - - - - - - - -

Oh I da napomenim da Sam bila 2 puta odbacena na turistickoj vizu.

Back