I meni je skroz nelogicno. Oni su mi samo rekli da mi oni savjetuju to, nije to 100% sigurno. Sutra ce muz nazvati imigraciono u Aus i pitati i njih za savjet. Ali nema smisla nikako.... zasto bi mi zabranili ulazak, ne radim nista ilegalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HELP!!! Predali smo online za Partner Vizu u junu 2015. Sada smo dobili email u kome nam traze dodatne informacije. Jedan od tih zahteva se odnosi na specifican dokument koji smo prilikom apliciranja vec prikacili ( skenirani su i overena kopija dokumenta i overen prevod, sve u jednom pdf ). Proverila sam online u aplikaciji i taj dokument ima status Recieved. Ne mogu dobiti telefonom naseg CO cije je ime naznaceno u email-u, a link za email korespondenciju sa njima vodi ka opstoj stranici o partner vizi. Potrebno nam je razjasnjenje njihovog zahteva, a ne znamo kako da dodjemo do istog? Sta nam je ciniti? Nema svrhe da ponovo kacimo isti dokument jer se vec nalazi u aplikaciji. Ima li neko ideju kako da uspostavimo kontakt sa CO-om? Ili neki email na koji bismo mogli poslati pitanje o tome?
Zdravo drugari,
Da se i ja konacno prikljucim.
Ukratko cu opisati nasu situaciju, kako bi nastavili sa pracenjem statistike i prognoziranjem.
Ja sam Aus drzavljanka i zivim u Srbiji od 2008. Sa muzem sam vec dve godine (od toga skoro godinu dana u braku) i imamo bebu od 7 meseci.
Za partner vizu smo, kao i PinkCupcake, predali krajem juna 2015 (licno u Beogradu). Prvi kontakt smo imali pre par dana (10.11) gde su mejlom trazili dodatan dokument, odgovor na pitanje 74 iz formulara, dokaz o ne kaznjavanju i lekarski.
Forum pratim redovno, ali ne mogu naci odgovor na par pitanja koja imam. Pa ako mozete, pomagajte.
- Ukoliko nisam u Aus, a sponzor sam svom muzu, na koji nacin mogu dokazati da cu ga izdrzavati kada odemo u Aus?
- Dokument koji su trazili smo vec poslali, a na pitanje 74 takodje odgovorili. Da li, po misljenju onih iskusnih, treba ponovo odgovoriti i poslati dokument ili im uputiti mejl i reci da je vec poslato?
Hvala unapred na odgovru!
Poz.
Zdravo drugari,
Da se i ja konacno prikljucim.
Ukratko cu opisati nasu situaciju, kako bi nastavili sa pracenjem statistike i prognoziranjem.
Ja sam Aus drzavljanka i zivim u Srbiji od 2008. Sa muzem sam vec dve godine (od toga skoro godinu dana u braku) i imamo bebu od 7 meseci.
Za partner vizu smo, kao i PinkCupcake, predali krajem juna 2015 (licno u Beogradu). Prvi kontakt smo imali pre par dana (10.11) gde su mejlom trazili dodatan dokument, odgovor na pitanje 74 iz formulara, dokaz o ne kaznjavanju i lekarski.
Forum pratim redovno, ali ne mogu naci odgovor na par pitanja koja imam. Pa ako mozete, pomagajte.
- Ukoliko nisam u Aus, a sponzor sam svom muzu, na koji nacin mogu dokazati da cu ga izdrzavati kada odemo u Aus?
- Dokument koji su trazili smo vec poslali, a na pitanje 74 takodje odgovorili. Da li, po misljenju onih iskusnih, treba ponovo odgovoriti i poslati dokument ili im uputiti mejl i reci da je vec poslato?
Hvala unapred na odgovru!
Poz.
1 - Zasto bi ga ti izdrzavala? Ti si sponzor njegovog dolaska a ne sponzor njegovog zivota u Australiji. Ako treba pojasnjenje javi, ali vi treba da dokazujete vas dosadasnji zajednicki zivot i planove za zajednicki zivot u AU, a za ostalo je dovoljno da imas one tax file report-e i tako to. Ne postoji uslov da sponzor ima neka primanja, novac na racunu i slicno.
2 - Stavis na kraj mejla "please reply that you've received the required document"ili "please reply if you need the original" il nesto slicno, barem sam ja tako radio i dobijao odgovor da je primljeno.