Znate sta ovo znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- - - - - - - - - -
Cestitam Zizi.Krenulo je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate sta ovo znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- - - - - - - - - -
VECICKA , Izjave moraju 100 posto biti overene! Cestitam Jasmine i SRETNO![]()
Aplicirali za verenickom vizom 03. 12 2014 , sat znaci 5 meseci do sada, mph verenik he bio 3 puta mod mene vo makedoniju, odbili su mi turistickoj vizu zbog nezapoenosti, to Je bilo Nakon 3 meseca Od aplikaciju, sad moj zarucnik Ce da oped dodzi Po 4 put Ali sa negovom otac I majku da bi Se vjencali tu I da onda promjenimu vizu u partner, do sada samo Sam I prati dokazi po 2 put Nakon 3 mjeseca I imamo advokatu vo Aus I moj zarucnik je rodzen vo aus, me interesuje Dal more nakon promena vizu Od verenickoj vo partner vizu da mozemo aplicirati turistickoj ? Hvala odnaprjed I pozeljujem na svi tuka sta brze odobru vizu![]()
Veccika ako slucajno navodis moj slucaj kao primer, dajes ljudima pogresne informacije...Za koji dan bice 10 meseci
Ako je tvoja kreditna onda samo to u formularu za turisticku. Ako nije na tvoje ime kreditna, onda imas onaj authorization form za placanje tudjom karticom.
http://www.serbia.embassy.gov.au/fi...rm - Visa Application Charges 2014 April.docx
ps ovo je na sajtu srb au ambasade, nadam se da apliciras preko nje, ako ides preko beca mozda je drugacije[/QUOT
Preko Beca saljem,a oni samo kartice primaju.