Verenička i Partner viza - Australija

pa jeste i na tribunalu se isto dugo ceka kako u ambasadi cak i vise moze i dve god da se ceka nego nas spsavaju deca pa su nam ubrzali a imamo i jakog advokata eto ja vec u tribunali cekam 5 meseci a u sestom ili sedmom mesecu treba da zavrsimo sa tribunal i kad vidis sa ambasadom ja cu skoro 20 meseci da cekam sve ukupno ja mislim da cu da budem rekorder ovde sa cekanjem vize i veruj mi da kako nam se priblizava ovo ja i muz pocinjemo tek sad da ludimo ja mislim da cu pre u ludnicu nego u aus mozda je smesno ali veruj tako je kriza je pocela kod nas odavno ali sad je sve gore

Samo hrabrooo jer vi imate tu snagu i ljubavi u sebi:)..kaze se da nam Bog nikada nedaje veci problem od nase sopstvene snage ...bice to sve sada super:D

dobro pitanje i mi smo se pitali u pocetku oni su nam uvjek rekli da oni samo dobijaju aplikacije i ona ih salju u aus a usvari to nije tacno jer kad smo dobili odbijenicu pisalo je da je odbijeno od strane beogradske ambasade i cak je bilo potpis ko nas je odbio a naravno nije nas drzavljanin vec australiski citizen i strano ime nije nase nas je odbila zenska osoba nemogu da se setim tacno ime ali pise mi na odbijenicu

U ambasadi radi neki procenat nasih i njihovih ..jer ne mogu amb. i zamenik da to rade i mora neko njihov za to zaduzen da odlucuje i potpisuje..hvala ti na ovoj informaciji:D

ne moj suprug nije rodjen u australiji on je otiso tamo pre 10 god i dobio je citizen ship

- - - - - - - - - -

pa mislim da ne trebas da brines jer to sve ide sad preko tvog advokata i sta god zatreba tu je on to ste dobro uradili a koliko vec cekate vizu
ja sad tesim samog sebe jer znam na primer da za Nemacku ako ti je suprug ili supruga po rodjenju drzavljanjin onda drugacije gledaju .... aplicirali smo krajem novembra 2014-e . lekarski sam sad odradio 27.04 pri tom su trazili da dostavimo dokaz o nasem kontaktu od datuma kada smo aplicirali pa do sad. sto smo i uradili.

- - - - - - - - - -

beogradska ambasada odlucuje 100 posto takodje je i nama tako bilo
Nadam se i iz srca zelim da vam tribunal sto pre odobri vizu

hahahaaha joj draga moja a moj muz i ja evo ppreko godinu dana ne gasimo skype zajedno se budimo pijemo kafu jedemo ne gasimo nikako neznam kako je ziv moj laptop i iskreno ne mozemo bez a da ne budemo na kam nekad se pitam dali smo mi normalni

- - - - - - - - - -

ja mislim da nismo to popunjavali pitacu bas muza za to neznam vise ni sta sam popunjavala

To je bas lepo cuti bez obzira na celu situaciju :) to je prava ljubav kada imate potrebu da delite svaki trenutak zajedno..ljubavi nikada dosta cak i kada se ''predoziras'':obozavam:.. uvek se setim jedne za mene izuzetne misli Duska Radovica koji kaze : Tako je malo ljubavi među ljudima. Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.:) Sta nam je drugo preostalo draga nego da se gledamo preko kamere kad a Australija nije Austrija;) Kada se setim da su nekada slali vhs kasete i tako se gledali nama je supeeer sa ovom novom tehnologijom:D
Citala sam ovde da su mnogi to popunjavali pa reko da pitam vas dvoje imate li kakvo iskustvo sa tim.

Poslednja izmena:

Back