Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
A da li si otputovala bas toga datuma ili ranije -kasnije..to mi je bitno..thanks unapred☺
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super...mi smo stavili da hocemo i Bozic, i moj rodjendan, i njegov rodjendan i svasta nesto tokom godine.
Dali su mi od 8.12.2014. do 8.12.2015.
Ja sam ovde došla 3.01.2015.
Oni ti kažu, ili imaš npr 3 meseca da udjes u zemlju, ili ne smeš da udjes nakon tog i tog datuma.
Nemoj da te datum brine, vi napišite koji period biste voleli da provedete zajedno. Eto, zbog godišnjice, pa ako vam i rodjendani padaju u tih 6 meseci koje hoćeš, stavi i to u garantno pismo.
Hvala draga puno..a kada sam ih zvala i pitala nista nece da ti kazu i pojasne..no comment
Nema na cemu
Zavrsavaj sta imas, i pakuj se...ne opterecuj se datumima, to je samo okvirno...znaci, tebi treba od maja do recimo oktobra, novembra,a oni ce vec da odrede datum.
@Korisnik75 - razresio si misteriju u vezi tvog pitanja, sve je ok![]()
JEL TO SLIKANJE PLUCA OBAVEZNO , I JEL SE ZAKAZUJE , TO NEMAM POJMA , MISLILA SAM DA JE SVE NA JEDNOM MJESTU
E sad ovaj papir uvezi adrese (većina zna o cemu pricam) kako da posaljem ambasadi elektronskim putem, tj. na koji mail? Jel zna neko ?