Verenička i Partner viza - Australija

Nema na cemu Veccika ;)
Bas si ti pitala Qicha
" Molila bih naseg dojucerasnjeg sapatnika Qicha da nam kaze ,mora li se on sada vracati u SR posle dobijene vize i preuzeti je u SR.Misli da li je to pod obavezno? "

Ovo je postavio Qicha

Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.

Nama iz Srbije treba viza za poprilican broj drzava, a jedina blizu Aus je Singapur. Tako da dodjes u Aus na turisticku, pa "skoknes" do Singapura i vratis se u Aus sa partner vizom :D

- - - - - - - - - -

Qicha je dobio turisticku na godinu dana...(trazim po porukama, a ovde je nekad stvarno sve konfuzno :D )

- - - - - - - - - -

I bio je zaposlen.

Bravo Schatten:) super sto si tu poruku pronasla .. da Qicha je sve rekao u to joj poruci...i VEOMA je vazno to sto si rekla da mi ne mozemo bilo gde da odemo van AUS kada nam Partner viza dodje..da nam za mnoge zemlje treba viza...veliko hvala za ovu informaciju..ja se toga nisam setila..jos ja razmisljam o eventualnom odlasku na Novi Zeland..a to nikako nemoze...znaci mozemo samo u Singapur i Tajland ..hvala draga jos jednom za ovu informaciju:)

Molim sve drugare koji prate ovaj forum, da ako se sete neke korisne stare ili nove informacije, da je napisu.

Poslednja izmena:
Hvala puno Schatten i Veccika i mukimaja1 , divne ste :)

Hvala draga:)

- - - - - - - - - -

Danas zvao ambasadu da pitam kako napreduju papiri ista prica,,,, pre nego sto sam rekao svoj identitet na startu mi kaze ljubazan gospodi bracna viza se ceka od 12-14meseci

A kako to oni koji su predali online mogu da prate svoje predmete dokle su stigli sa obradom?Jel neko to proveravao? I to mi nije jasno neko kaze od 10-14..neko od 12-14..ponasaju se kao da su meseci sati ..pa sad 3-4 gore dole nema veze:besna:

- - - - - - - - - -

Drugari vi koji ste isli na turisticku ili ste tamo ..da li ste prvo kupili kartu sa utvrdjenim datumom putovanja a tek onda predali za turisticku.?. posto valjda mora u pozivnom pismu da se stavi OD-DO ..ne znam sta da radim ..idem u tom pravcu:think:

Poslednja izmena:
Drugari vi koji ste isli na turisticku ili ste tamo ..da li ste prvo kupili kartu sa utvrdjenim datumom putovanja a tek onda predali za turisticku.?. posto valjda mora u pozivnom pismu da se stavi OD-DO ..ne znam sta da radim ..idem u tom pravcu:think:[/QUOTE]

Nemoj kupovati kartu, predaj aplikaciju i tek kad ti odobre onda kupuj kartu

Back