Nema na cemu Veccika 
Bas si ti pitala Qicha
" Molila bih naseg dojucerasnjeg sapatnika Qicha da nam kaze ,mora li se on sada vracati u SR posle dobijene vize i preuzeti je u SR.Misli da li je to pod obavezno? "
Ovo je postavio Qicha
Nama iz Srbije treba viza za poprilican broj drzava, a jedina blizu Aus je Singapur. Tako da dodjes u Aus na turisticku, pa "skoknes" do Singapura i vratis se u Aus sa partner vizom
- - - - - - - - - -
Qicha je dobio turisticku na godinu dana...(trazim po porukama, a ovde je nekad stvarno sve konfuzno
)
- - - - - - - - - -
I bio je zaposlen.
Bas si ti pitala Qicha
" Molila bih naseg dojucerasnjeg sapatnika Qicha da nam kaze ,mora li se on sada vracati u SR posle dobijene vize i preuzeti je u SR.Misli da li je to pod obavezno? "
Ovo je postavio Qicha
Ne mora se vracati u Srbiju,dobices je na mail kada bude odobrena. Samo pre odobravanja moras da budes izvan AU,nije bitno u kojoj zemlji. Ja sam naprimer bio na Tajlandu kada mi je viza odobrena.
Nama iz Srbije treba viza za poprilican broj drzava, a jedina blizu Aus je Singapur. Tako da dodjes u Aus na turisticku, pa "skoknes" do Singapura i vratis se u Aus sa partner vizom
- - - - - - - - - -
Qicha je dobio turisticku na godinu dana...(trazim po porukama, a ovde je nekad stvarno sve konfuzno
- - - - - - - - - -
I bio je zaposlen.
super sto si tu poruku pronasla .. da Qicha je sve rekao u to joj poruci...i VEOMA je vazno to sto si rekla da mi ne mozemo bilo gde da odemo van AUS kada nam Partner viza dodje..da nam za mnoge zemlje treba viza...veliko hvala za ovu informaciju..ja se toga nisam setila..jos ja razmisljam o eventualnom odlasku na Novi Zeland..a to nikako nemoze...znaci mozemo samo u Singapur i Tajland ..hvala draga jos jednom za ovu informaciju