Verenička i Partner viza - Australija

Dali su mi od 8.12.2014. do 8.12.2015.
Ja sam ovde došla 3.01.2015.
Oni ti kažu, ili imaš npr 3 meseca da udjes u zemlju, ili ne smeš da udjes nakon tog i tog datuma.
Nemoj da te datum brine, vi napišite koji period biste voleli da provedete zajedno. Eto, zbog godišnjice, pa ako vam i rodjendani padaju u tih 6 meseci koje hoćeš, stavi i to u garantno pismo.

Dali su mi od 8.12.2014. do 8.12.2015.
Ja sam ovde došla 3.01.2015.
Oni ti kažu, ili imaš npr 3 meseca da udjes u zemlju, ili ne smeš da udjes nakon tog i tog datuma.
Nemoj da te datum brine, vi napišite koji period biste voleli da provedete zajedno. Eto, zbog godišnjice, pa ako vam i rodjendani padaju u tih 6 meseci koje hoćeš, stavi i to u garantno pismo.

Hvala draga puno :)..a kada sam ih zvala i pitala nista nece da ti kazu i pojasne..no comment

Nema na cemu ;)
Zavrsavaj sta imas, i pakuj se...ne opterecuj se datumima, to je samo okvirno...znaci, tebi treba od maja do recimo oktobra, novembra,a oni ce vec da odrede datum.

@Korisnik75 - razresio si misteriju u vezi tvog pitanja, sve je ok :)

Odlucila sam da idem na 12 mes..u slicaju da ne dobijem 12 dobicu valjda 6..jedva cekam da poletim:)

Poslednja izmena:
Sta mislite da li mogu da izadjem sa muzem ili bez njega , iz Au ako sam na turistickoj 1 god i dodjem u posetu mojima u Srbiju.Nadam se da ce nam Partner biti odobrem za to vreme, ali sta ako za 3-4 mes treba da dodjemo iz bilo kog razloga u Srbiju,moze li se?

Na koji nacin da uplatim za turisticku vizu iz Beograda?Apliciracu sa papir formom i poslati je expres postom.

Poslednja izmena:
JEL TO SLIKANJE PLUCA OBAVEZNO , I JEL SE ZAKAZUJE , TO NEMAM POJMA , MISLILA SAM DA JE SVE NA JEDNOM MJESTU

Ja mislim da jeste ili ako si ih skoro slikala mozda i ne mora..da jedno je u Skenderbegovoj a drugo u Resavskoj..i to sve obavis u jednom danu ..prvo Skenderbegova pa Resavska ali nema neke guzve ne brini..kada budes dobila poziv za tamo zvaces Skenderbegovu da zakazes sve to i tom prilikom ih pitaj za snimanje pluca

Poslednja izmena:
Pozdrav ...Nije me bilo duze vrijeme pripreme i odlazak za Australiju malo oduzeli vremena , ovdje sam mjesec dana(turisticka viza ) i odusevljen sam .Vecina je upoznata sa mojim slucajem apliciranja turisticke i da me je CO nazvao i pitao da li zelim da cekam partner ili da idem na turisticku a partner viza da ce biti do juna najduze, e pa jutros sam e mail dobio da mi je u zavrsnoj fazi partner i da napustim Australiju sto prije na 4 radna dana .Nakon 8 mjeseci i 6 dana od apiciranja partner vize. Znaci ni devet mjeseci cekanja a iz Bosne sam aplicirao u Becu... Nisam imao intervju samo mi je javljeno za ljekarski i kada sam aplicirao za turistiku tek tada se javio CO i pitao sta da uradim turistcka ili da cekam partner , form 80 sam predao sa svim papirima na pocetku nisam cekao da traze dodatno da saljem i nisu nista ni trazili vise do jutros i to da napustim Australiju..Veliki pozdrav iz Sydneya ... vatromet kada dobijem vizu na email crno na bijelo HAHAHAH , sretno svima i sto prije da se rijesite muke kroz koju zajedno prolazimo..

Cestitam JASMIN1od srca i uzivaj :) bas si sreckovic i nadam se da cemo svi imati takvu komunikaciju sa svojim CO:) ...Posto se ja spremam da odem na turisticku u maju interesuje me JASMIN1 da li si u form 1419 potpisao onaj deo da im dozvoljavas da koriste tvoje biometrijske podatke ..da li je to obavezno?

Poslednja izmena:

Back