Verenička i Partner viza - Australija

Drugari vi koji ste isli na turisticku ili ste tamo ..da li ste prvo kupili kartu sa utvrdjenim datumom putovanja a tek onda predali za turisticku.?. posto valjda mora u pozivnom pismu da se stavi OD-DO ..ne znam sta da radim ..idem u tom pravcu:think:

Nemoj kupovati kartu, predaj aplikaciju i tek kad ti odobre onda kupuj kartu[/QUOTE]

Necu kupovati jos kartu ali jos nisam sigurna u datum, i ako samo napisem neki datum onako, plasim da me posle ne vezu za njega ..a jel moze da navede moj muz samo na pr. u maju mesecu?

Zato sto mi je rekla da , danas su me i zvali i rekla mi je ta sluzbenica da nismo na neko pitanje odgovorili u papirima verovatno to, i rekal mi je da uradim lekarski , i da im dostavim polisa da nisam osudjivan i vraćaju mi dokaze sutra jer su meni odma uzeli kad sam predavao , pricao sam ti zasto, i rekla je da je sve ok!!!

Veccika mene je prvo zvala ta zena juce u 14:25, i pitala me dal sve moze da mi posalje elektronski na mail,i dal sve dokaze moze da vrati na ovu moju adresu, rekao sam da, rekla je da je sve ok, i jbg kad mi je rekla da trebam jos samo lekarski, i potvrdu da nisam osudjivan i ovo Za adresu ja sam samo govorio da da da, i zbunio se totalno,i nakon. 15min stigao mi mail!!!

Vlado predao sam tacno 11.12.2014god, jel ti znas oko ovoga sta sta mi traze?

Pa traze ti detalje oko toga sta si ispunio u formi. Znaci ako si napisao da si samo 2014 bio u Crnoj Gori, onda napisi datum kada si isao, koliko dana si bio, sa kim si bio, jos bolje ako imas neku sliku za suprugom sa putovanja. Navedi da je to bio samo godisnji odmor i to je to. Ne trebaju ti nikakve potvrde iz policije vec samo tvoja izjava u mejlu da si tada i tada, bio tu i tu, sa tim i tim....

Uglavnom se u onom pitanju nalazi i 'gde si ziveo u inostranstvu duze od godinu dana u poslednjih 10 godina' al posto kod tebe to nema onda im odgovori ono sto si ispunio u formi.

I cisto pomoci radi, da li si slao fotografije sebe i supruge uz aplikaciju. Pitam jer je bilo jedno odbijanje zbog slika sa vencanja, pa ako nisi slao ovo ti je super prilika da ih zatrpas 'dokazima' :bye:

Back