Verenička i Partner viza - Australija

Lekarski je 130 eura, ja imam tetovazu pa je to jos 35, ispituju hepatitis i te stvari. Znaci 165 za mene. :) Inace odobrena mi je turisticka viza na 6 meseci!!! :D juce aplicirao online, danas u 2 odobrena!! Nisam stigao ni sve dokumente da prikacim hahahahahha 2,3 April najkasnije PUT POD NOGE! Idem da farbam jaja u Australiji! :D :D

Supeeer Srecno i uzivaj:D

Lekarski je 130 eura, ja imam tetovazu pa je to jos 35, ispituju hepatitis i te stvari. Znaci 165 za mene. :) Inace odobrena mi je turisticka viza na 6 meseci!!! :D juce aplicirao online, danas u 2 odobrena!! Nisam stigao ni sve dokumente da prikacim hahahahahha 2,3 April najkasnije PUT POD NOGE! Idem da farbam jaja u Australiji! :D :D

Srecan put i uzivaj! Veliki pozzzzz

Jesi li imala onaj 'no further stay' uslov na vizi?

Srecno Laki

Naravno i probala sam da to riješim dok sam bila tamo. Aplicirala sam 1.2. da mi uklone taj uslov, do danas se nisu javili, a ja se vratila iz AUS. :-) A kažu procedura traje up to 4 weeks. I oni znaju biti neprofesionalni. Muž me stalno nagovara da im pošaljem email i da ih kulturno naduvam, ali ja ipak ne bih da se kačim sa imigracionim :-)

Kako si aplicira za vizu? Online? Vidim da si dugo cekao na lekarski pregled??? Ja sam vrlo brzo od apliciranja dobila papir sa kojim sam mogla da odem na pregled.

Ako je pitanje za mene,cekao sam 5 meseci na lekarski.5 punih i neki dan. Btw na vizi nemam 8503 No further stay :D (uuuu ala bacam rime). Hvala svima jos jednom, pitchim 2. Aprila :D i da...aplicirao sam online, i za partner i za visitor, ali mislim da to ne presudjuje puno...

Laki sta ti mislis da li nase aplikacije ..mislim na nas koji smo iz Srbije i poslali smo aplikacije u ambasadu ovde u Bgd-u idu u Bec pa onada za AU? Vidim da je JASMIN dobio informaciju iz Beca da ce u Junu dobiti partner vizu i da se takav razgovor sa nekim iz Beograda nije desio..barem ja nisam cula..

- - - - - - - - - -

Eto JASMIN posto zna da ce je dobiti u Junu on sada i moze da se organizuje ..moze da ostane tamo ili ne ..ali je to super sto ima ikakvu informaciju sta se sa njegovom vizom desava..

- - - - - - - - - -

Ko god zna nesto o ovome neka napise nesto...ako sve aplikacije iz Beograda idu u Bec tj ako je Bec glavni mozda su oni tamo pristupacniji pa mozda svako od nas moze da dobije odgovor..

Pozdrav
Planiram da apliciram za turisticku vizu a u procesu sam za vjerenicku.Zanima me dali trebam priloziti sve one papire koje traze za turisticku,obzirom da sam u procesu za vjerenicku?
Takodje me zanima dali mi iz Bosne mozemo aplicirati online za turisticku?

Zahee i ja isto to planiram samo sto sam ja na partner vizi..i mene isto to zanima ..mislim da je najbolje da ih pozoves i pitas ..ja cu tako uraditi..reci mi da li si video form za turisticku i sta traze tamo?

- - - - - - - - - -

Mislim da bih mogla ceca85 da nam pomogne ..ona je na verenickoj ..

Zahee i ja isto to planiram samo sto sam ja na partner vizi..i mene isto to zanima ..mislim da je najbolje da ih pozoves i pitas ..ja cu tako uraditi..reci mi da li si video form za turisticku i sta traze tamo?

- - - - - - - - - -

Mislim da bih mogla ceca85 da nam pomogne ..ona je na verenickoj ..

Da vidio sam form 1419 to ako apliciras postom.Po onom ne traze puno sem nekih stvari koje bi suportovale odobrenje i to treba da bude prevedeno na eng

Cestitke od srca, sretan put u Pert :)

Inace,ako su ti danas odoborili, ti se vec treca osoba zaredom kojoj odobravaju vizu utorkom :)

lis2.jpg

Back