Hvala Bibi.Za ljekarski mi nisu nista rekli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Bibi.Za ljekarski mi nisu nista rekli
Slazem se i ja skroz, sto vise dokaza to bolje, pogotovo ako nije duga veza a predaje se za bracnu vizu...
Od mene su dobili bar 20 - 30 slika cak i neke snimke sa nasih rodjendana i veridbe, po pet svedoka sa svake strane je pisalo izjave (znaci ukupno 10 ljudi koje nas je upoznalo kao par) i mi smo pisali izjave.. (za verenicku vizu)
takodje komentar za onaj formular 80.. tacno je to da popunjava samo kome traze, ali isto tako ga vrlo vrednuju kada se radi o zamljama visokog rizika sto je na zalost i ova nasa...
SundayMorning na koji nacin si im poslala video snimke?
Paaa isto kao i sve ostalo... Upload-ovano onlajn kao i slike i ostala dokumenta...
Ja sam predavala licno u Beogradu i nisu hteli da prihvate CD na kome je bilo slika i snimaka, samo izradjene fotografije.
Mi smo aplicirali onlajn...
Pa da, to je izgleda i bolje! Ali sad je gotovo....samo neka nam daju vize da mi idemo...
![]()
Paaa isto kao i sve ostalo... Upload-ovano onlajn kao i slike i ostala dokumenta...
Hvala ti na odgovoru..ja nisam aplicirala online ..slala sam slike
- - - - - - - - - -
Zna li neko ,da li su u toku procedure ,zvali svedoke veze i pricali sa njima?
Nisam cula ni za jedan takav slucaj... Mada ko zna, nema bas kod njih puno pravila...
Ja sam predavala licno u Beogradu i nisu hteli da prihvate CD na kome je bilo slika i snimaka, samo izradjene fotografije.
Hvala ti na odgovoru..ja nisam aplicirala online ..slala sam slike
- - - - - - - - - -
Zna li neko ,da li su u toku procedure ,zvali svedoke veze i pricali sa njima?
i meni su rekli da ne prihvataju CDove, ni USBove...trazili su iskljucivo slike...
- - - - - - - - - -
ja im nisam predala pisma svjedoka a nisu mi ih ni trazili...samo su me na razgovoru pitali da li mogu da navedem vise od 5 osoba koje mogu da potvrde nasu vezu...muza nikad nisu zvali niti su ga bilo sta pitali...![]()
Jesi li stampala ime i prezime na pozadini slika? Mislim onih kao za pasos.
Jesi li stampala ime i prezime na pozadini slika? Mislim onih kao za pasos.
Mialim napisala sam rukom-hemiskom... Nisam stampala...
Pogledala sam jos jednom link i videh obrazac 888..jeste li to popunjavali? ..ja nisam znala da treba. a nisu mi ni trazili dok smo bili na verenickoj..i po vencanju ( uz potrebne papire ) presli u Partner..jel mogu imati sada nekih problema ili ne ..sta mislite?
i meni su rekli da ne prihvataju CDove, ni USBove...trazili su iskljucivo slike...
- - - - - - - - - -
ja im nisam predala pisma svjedoka a nisu mi ih ni trazili...samo su me na razgovoru pitali da li mogu da navedem vise od 5 osoba koje mogu da potvrde nasu vezu...muza nikad nisu zvali niti su ga bilo sta pitali...![]()
Meni su trazili samo moju i suprugovu izjavu i to je sve!
Taj obrazac popunjavaju australijski drzavljani,ako si bila tamo pa ljudi koji vas znaju.