milenaja, ja sam za taj dodatni kofer pitala u etihadu I zavrtelo mi se u glavi od cifre. Ili ja nisam dobro razumela ili za te pare možeš u Australiji da kupiš mnogo vise nego što će ti stati u taj kofer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milenaja, ja sam za taj dodatni kofer pitala u etihadu I zavrtelo mi se u glavi od cifre. Ili ja nisam dobro razumela ili za te pare možeš u Australiji da kupiš mnogo vise nego što će ti stati u taj kofer![]()
zasto vas brine dozvoljena kilaza, drage moje zar je kolicina krpica bitna sa kojima cemo zapoceti nase zivote sa ljudima koje volimo, zar ce nas oni manje voljeti ako nisam ponijela bas "onu haljinu" ili "one cipele"......raduj te se zivotu koji je pred vama, a krpice i ostale gluposti, sve je to nadoknadivo
Sve ste vi drage moje u pravu, nisu bitne krpice.Na žalost, navikne se čovek na neke stvari pa mu teško u poznijim godinama da ih se odrekne.Prosto mi je glupo da ovde ostavljam punu kuću a tamo da kupujem sve novo. U međuvremenu sam zvala neke špediterske kuće.Može se pronaći I neko pristojno rešenje za prenos.Biće sve to ok
BRAVOO ZIZI BA JA MISLIM DA JE BITNIJE DA DOBIJEMO VIZE A TE KRPICE NISU BITNE JER I DA PONESEMO 10 KUFERA MI MOZEMO OPET DA KUPIMO I U AU NEKE KRPICE AKO NAM SE SVIDI TAKO DA SE LJUDI BEZ RAZLOGA OPTERECUJETE OKO TOGA JA NE MORAM NI JEDAN KUFER DA NOSIM SAMO NEKA ONI MENI ODOBRE VIZU PA VU JA KUPITI TAMO SVE STA MI TREBA
DA ZIZI I JA SAM ZA TO MOGU DA RAZUMEM SVE DAME DA NE MOGU OD NEKIH STVARI DA SE ODREKNU ALI DRAGE MOJE DAME BITNO JE KAO STO JE REKLA ZIZI DA SE VEC JEDNOM SKRASIMO
- - - - - - - - - -
DAMEE DA PITAM JA VAS NESTO DALI ZNATE DALI NEKO CEKA VIZU ZA PERTH
dobro jutro svima hoce li neko da mi kaze kako da nadjem ovaj vatromer
BIBI TI CEKAS ZA PRETH JEL
Cestitam svima koji su dobili vizesretan put zelim
, ja sam iz BiH predao u Becu 18.08.14 CO se javio 7.11. ljekarski uradjen 19.11 rezultati se salju u Ambasadu u ponedeljak 24.11. za Partner vizu...
elem sada cekanje dalje
![]()