Verenička i Partner viza - Australija

Kad sam ja išla prošle godine, pisalo je da važi tri meseca od dana ulaska. Nije bilo uslova za datum ulaska

- - - - - - - - - -

Ali ja tada nisam bila u procesu za partner vizu.Verovatno to ima veze

Hvala ganni...cestitam ti i zelim ti srecan put i brzo razresenje stvari za tvoju cerku :)
Pitam za ovaj rok, jer sam mislila da ovi sto zele da idu za Bozicne praznike, moraju u jako kratkom roku da udju u Australiju.
Al, izgleda da nije tako :)

Ja juče poslah tri poruke ali kako sam nova na forumu nijednu mi nisu pustili.Pa su me danas obavestili da pošaljem tri nove zaredom da bi moje učešće ovde krenulo kako treba. Iz tog razloga sam slala prethodne poruke a mislim da su one od juče koje nisu objavili mnogo važnije. U trenutku kad sam htela da vam napišem da sam aplicirala 29.januara 2014. stiže meni mail I razlog za:vatromet:
Dragi moji forumaši, doneli ste mi sreću, a nadam se I ja vama, da krenu da dele vize tog dana kada sam vam se pridružila .
Neka je sa srećom svima koji su dobili vize, partner ili turističke, a ostalima želim da ih što pre dobiju.Pratila sam milenaju misleći da će ona povući nogu jer je prva ove godine, I ne sumnjam da će to biti ovih dana. Stvarno nam cepkaju nerve, ali kao što rekoh, izgleda da se za sve na kraju dobro završi, što je najvažnije.:super:

:klap:......... svaka cast

krenuloooooooo..........zamislite da nam sad svima odobre........hehehehe

A niko mi ne odgovara na pitanje oko prenosa stvari do novog mesta življenja?
Nemoguće ljudi , da svi planirate da se spakujete u jedan kofer?! Ja ostavljam ovde sve što sam godinama stvarala I kućila al ne mogu baš da odem sa dva duksa.A od prošli put sam shvatila da je 30 kg NIŠTA.
Od danas kreće potraga za najpovoljnijim špediterima:think:

VELIKI POZDRAV IZ WESTERN AUSTRALIE PERTH POZDRAV SVIM CLANOVIMA FORUMA KRSTARICE A POSEBNO ADMINIMA OVOG FORUMA CESTITAM SVIMA KOJE IM ODOBRENE VIZE SVE NAJLEPSE I STRETNO PUTOVANJE TAKODJE ZELIM MOJOJ SUPRUZI VISE SRECE JER SVI KAZU DA JE MOJA ZENA DONELA SRECU OVIMA KOJI SU DOBIJALE OVIH 3 DANA PARTNER I TURIOSTICKE VIZE JA MISLIM DA JE RED I JA DA SE RADUJEM I DA BACAM VATROMETE HEHE SVE NAJBOLJE I VISE SRECE ZELIM OSTALIMA DA SVI DOBIJU VIZE PRE NOVE GODINE

Nemoguće ljudi , da svi planirate da se spakujete u jedan kofer?! Ja ostavljam ovde sve što sam godinama stvarala I kućila al ne mogu baš da odem sa dva duksa.A od prošli put sam shvatila da je 30 kg NIŠTA.

Gianni,prvo cestitam :) Ako imas puno stvari,vidi da iznajmis kontener,to mozes sigurno. Vidis sa kompanijom sa kojom letis. Sad kolika je cijena,to ne znam sigurno ali mozda oko 1000$. :)

STRETNO SVIMA I POZDRAV IZ WESTERN AUSTRALIE PERTH TEMA O SELIDBI U AU STO MANJE PRTLJAGA KUFERA STO BILJE NIKAKVIH PARFEMA KOJI SU TEZI OD 100 GRAMA I BICE SVE OK AKO VAM NESTO JOS INTERESUJE O AUSTRALIJI PITAJTE TU SAM ZA VAS STA ZNAM RECICU VAM I JA CEKAM MOJA ZENA TREBA DA DOBIJE VIZU ZA PERTH POZDRAV

Turkish dozvoljava dva kofera.
I ja imam taj trip da cu ceo zivot da spakujem u kofer pa se izbedacim ali kapiram da cu neko resenje da nadjem, tipa da platim za jos jedan ekstra kofer i slicno

Ljudi moji, ja ću poludeti sa ovim porukama.Morala sam da se izlogujem da bi mi se pojavile vase nove poruke.A videla sam da ih ima kad samm otvorila na telefonu krstaricu.To mi se I juče desilo.Kad ja pošaljem poruku, dok se ne izlogujem ne očitavaju mi se nikakve poruke.Ako neko ima savet za ovaj problem, objasnite molim vas.

Hvala Medo.Ja sam čula da je najbolje preko posebnih špeditera. Još ne znam kojom kompanijom ću leteti mada meni najviše odgovaraju Emirati. A kad sam u Etihadu pitala kod njih je to neisplativo potpuno.

A da pomognemo I mukimaju sa vatrometom, da bude spremna kad joj zatreba.

Imaš polje"napredne opcije" I kad tu klikneš pojave se smajliji, listaš I dodješ do vatrometa.Ili direktno na ikonicu smajlija iznad teksta koji unosiš:)

Back