destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
 - 154

Ja sam cula da se sada ceka od 10 do 14 meseci tako nepreostaje nam nista drugo nego samo strpljenje,mada ja mislim da cemo ipak vecina dobiti pre vizu![]()
I meni su rekli od 10 do 14meseci. A tek 2 prošla. :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cula da se sada ceka od 10 do 14 meseci tako nepreostaje nam nista drugo nego samo strpljenje,mada ja mislim da cemo ipak vecina dobiti pre vizu![]()
I meni su rekli od 10 do 14meseci. A tek 2 prošla. :-(
Destiny,jesi li predala zahtjev za turisticku vizu?
Ne još uvek, u toku sledeće nedelje ću to da obavim. Inače, moj suprug je zvao imigraciono u Australiji i rekli su mu da to što smo aplicirali online znači da smo sva dokumenta predali njima i da smo uštedeli na vremenu koje bi ambasadi trebalo da im dostavi dokumenta. Takođe su rekli da nije problem to što nisam obavila lekarski, da to mogu i u Australiji da uradim, samo je potrebno da uz aplikaciju pošaljem propratno pismo sa kontakt podacima iz Australije. I poslednja stvar je da se u nekim slučajevima intervju uopšte ne radi.

Divno,obradovala si me sa ovim vijestima. To je velika izgeda vremena. Hvala ti![]()

* usteda![]()
I ja sam ceo dan bila srećna kad sam čula te vesti :-)

I ja cu sada do 21novembra da predam za turisticku vizu![]()

Ne još uvek, u toku sledeće nedelje ću to da obavim. Inače, moj suprug je zvao imigraciono u Australiji i rekli su mu da to što smo aplicirali online znači da smo sva dokumenta predali njima i da smo uštedeli na vremenu koje bi ambasadi trebalo da im dostavi dokumenta. Takođe su rekli da nije problem to što nisam obavila lekarski, da to mogu i u Australiji da uradim, samo je potrebno da uz aplikaciju pošaljem propratno pismo sa kontakt podacima iz Australije. I poslednja stvar je da se u nekim slučajevima intervju uopšte ne radi.
Strasno bolje mi je da nista neznam! Meni su rekli od 9 do 12 meseci!
A kad ste predali papire? Jesili isla ikako turisticki?Meni su cak rekli negde u Martu ove god ,dok jos nismo bili predali za Verenicku Prospective Marriage ,da se ceka od 8-9-12 mes...ne bih to bio toliki problem da mi mozemo posle svih provera i dokaza , da odemo tamo i tamo nastavimo proceas cekanja ,nego moramo da se vratimo u SR
A kad ste predali papire? Jesili isla ikako turisticki?