Qicha
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Ma,super si... Meni je juce bilo tacno 16 meseci.Danas slavim jubilej-5 meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma,super si... Meni je juce bilo tacno 16 meseci.Danas slavim jubilej-5 meseci
Može li mi neko reći, kako se najlakše vrši prepiska sa službenikom ambasade koji se bavi aplikacijom za vizu. Ja sam pisao direktno nazad služebnici od koje sam dobio prve informacije u vezi sa vizom, ali pri dnu poruke vidim napomene da ih ne treba kontaktirati na njihove lične e-mejlove, već preko formulara. Šta su vaša iskustva, pisati službeniku (case officer) direktno ili ne? Hvala unapred.
Deprimirajuce je to kada pitam svog case officer-a kako napreduje moja aplikacija za partner vizu,dobijem odgovore tipa copy&paste ili sve ono sto vec ima na internetu. To nije fer...
Koliko vec dugo cekas?E bas takav odgovor sam dobila i ja :-(
Uzas ali nema nam pomoci osim cekanja
jos par dana pa 7 meseci![]()
Priznace ti to,ali ako ti budu trazili,napomeni im da si to vec vadio sa partner vizu i priznace ti. Tako je bilo u mom slucaju.Pre 5 meseci sam predao za partner vizu.Oženjen sam državljankom AU 7godina.Hoćemo dok čekamo da odemo na turističku.Pitanje.
Da li prilikom traženja turističke moram sve ispočetka kao na pr. lekarski(uradjen pre 2 meseca) i ona sva dokumenta koja sam predao već za partner vizu.
Ja sam turisticku dobio za 3 nedelje,a maximum za dobijanje je mesec dana.A za koje vreme se dobija turisticka kada si u vec u procesu za Partner vizu?
Odobrili su mi na godinu dana.To je iznenadjujuce brzo..super..a koliko dugo mozes da ostanes sa njom tamo?
I to je super...a koliko se vec tamo dugo? izvini sto pitam
Pre 5 meseci sam predao za partner vizu.Oženjen sam državljankom AU 7godina.Hoćemo dok čekamo da odemo na turističku.Pitanje.
Da li prilikom traženja turističke moram sve ispočetka kao na pr. lekarski(uradjen pre 2 meseca) i ona sva dokumenta koja sam predao već za partner vizu.
Poslace ti mail kada da ides na lekarski pregled,nakon toga interwiev i onda se naoruzaj strpljenjem... Meni ce 25-og biti tacno 17 meseciProslo je mesec dana i neki dan cekanja za partner vizu ,zna li neko sta sad ide dalje niko se neoglasava iz ambasade???
Poslace ti mail kada da ides na lekarski pregled,nakon toga interwiev i onda se naoruzaj strpljenjem... Meni ce 25-og biti tacno 17 meseci![]()
Tako je. Ne znam nisu mi jasni uopste...???Ako si ti u AU 9 meseci jel to znaci da si ti u Srbiji vec cekao vizu 8 meseci i onda otisao??
Kako je za tih 8 nisi vec dobio??
Tako je. Ne znam nisu mi jasni uopste...???[/QU
Nisu ni meni jasni, ali ne mogu da verujem (osim ako zaista postoji nesto nerazjasnjeno uvezi vase vize) da cekas vizu 17 meseci..mozda oni samo racunaju cekanje u Srbiji a u AU ne ..to bi znacilo da si ti stao na 8 mesecu....ali opet sa druge strane ne bih ti ni dali turisticku na 1 godinu da je to nesto neispravno u celoj proceduri...ili bih ti barem nagovestili da je bolje i brze biti u Srbiji ,iz koje je sve krenulo i zavrsava se...Jedan ppznanik mi je rekao da se to desava sa Kanadskim vizama ..da se stopira procedura dok si tamo preko...Jesi li pitao nekoga ovde na forumu da li je imao slicno iskustvo ili koliko su neki cekali kada su otisli na neko vreme u AU?.
Tako je. Ne znam nisu mi jasni uopste...???
Mislim da stopiraju obradu za vrijeme dok nisi u zemlji iz koje si aplicirao, a vrijeme cekanjane (tj.glavne obrade, kad nasi papiri odu za Aus), racunaju od trenutka kad si obavio intervju, do tada se sve smatra ulaznom procedurom.......bar ja imam takve informacije.