Verenička i Partner viza - Australija

Gde si predavala za vizu i kad?:think:

Predala pocetkom maja i za dva dana dobila obavjest da je aplikacija primljena. Prije par dana poslala mail u kojem sam pitala za vizitor i odgovrili mi da kad obavim intervju, ako bude sve u redu, mogu aplicirati za vizitor, jer se na odobravanje ceka do 15 mjeseci.
A predala u Bec i nemam pojma kad cu biti pozvana na intervju, eto nadam se do avgusta bar

To sam ja radila ali na iphone-u
Ne znam kako se radi na androidima mozda neko odavde ko je to radio zna.
Imas i opciju u settings da sacuvas sve poruke tj. da ti stigne na mail u excel-u vasa konverzacija

Meni je zizi.ba rekla da samo print screen prihvataju. Da li neko ko je aplicirao u Beogradu može da nam kaže u kom formatu je predao istoriju dopisivanja?

Screen shot na HTC-u se radi tako što se istovremeno pritisne dugme za gašenje(power button) i home button..

Pozdrav!

Ja sam uspela da kopiram svu konverzaciju i imam to na mejlu...i to je ok..nego sam mislila da je print screen nesto drugo i posebno..i tek sam ovde saznala da postoji Viber za komp..super:)..upravo sa ga instalirala Ali gledam sada i ne mogu da nadjem tu opciju za kopiranje a i ne vidim moju stare poruke..jel to tako treba posto je drugi tip Viber-a? Hvala Milenaji i ostalim sapatnicima sto su mi pomogli :)

Ja sam uspela da kopiram svu konverzaciju i imam to na mejlu...i to je ok..nego sam mislila da je print screen nesto drugo i posebno..i tek sam ovde saznala da postoji Viber za komp..super:)..upravo sa ga instalirala Ali gledam sada i ne mogu da nadjem tu opciju za kopiranje a i ne vidim moju stare poruke..jel to tako treba posto je drugi tip Viber-a? Hvala Milenaji i ostalim sapatnicima sto su mi pomogli :)

Život ne bi bio zanimljiv kada bi sve bilo jednostavno. :-) Stare poruke se ne sinhronizuju, tako da ćeš imati samo nove poruke tu.

Print screen je zapravo slika ekrana i to je dokaz koji se uvažava. Ukoliko si importovala istoriju preko Viber opcije, oni na to mogu da gledaju kao na nešto što si mogla sama da napraviš (otvoriš excel file i pišeš poruke). Ja bih volela da takav dokaz uvaže, ali moje drugo ime je paranoja i plašim se da će tražiti slike sa samog Vibera, a ne slike excel fajla ili odštampane te poruke.

Čekam da se oglasi neko ko je predao papire u Beogradu, da vidimo šta će da kaže. :-)

Ps. Print screen radiš tako što otvoriš ono što želiš da slikaš, pritisneš na tastaturi dugme prt scn, otvoriš word ili paint i onda ctrl+v (tj. paste) i slika se pojavi.

Pozzz

Život ne bi bio zanimljiv kada bi sve bilo jednostavno. :-) Stare poruke se ne sinhronizuju, tako da ćeš imati samo nove poruke tu.

Print screen je zapravo slika ekrana i to je dokaz koji se uvažava. Ukoliko si importovala istoriju preko Viber opcije, oni na to mogu da gledaju kao na nešto što si mogla sama da napraviš (otvoriš excel file i pišeš poruke). Ja bih volela da takav dokaz uvaže, ali moje drugo ime je paranoja i plašim se da će tražiti slike sa samog Vibera, a ne slike excel fajla ili odštampane te poruke.

Čekam da se oglasi neko ko je predao papire u Beogradu, da vidimo šta će da kaže. :-)

Ps. Print screen radiš tako što otvoriš ono što želiš da slikaš, pritisneš na tastaturi dugme prt scn, otvoriš word ili paint i onda ctrl+v (tj. paste) i slika se pojavi.

Pozzz

Ja sam nosila ps kao i sacuvanu istoriju iz poruka. Pored toga sam nosila i izlistanu gmail konverzaciju ali ne nase mailove ponaospb vec na search pa sta se izlista. Takodje i skype ps i to sam stavila na jedan papir kao vise komada. Tako da u prevodu sta mislite da je ok to saljite. Mnogo razlicitih prica ima i ne mislim da ce vratiti nekog ako donese samo ovo ili samo ono :-)))
Zavoravih da kazem da sam u Bg predala papire sve, poslala postom.
Ako gledamo tako da misle da mozes sam da odradis, onda bi realno sve moglo da se iskopira tj napravi vestacki :-))
Tako da sam ja poslala i jedno i deugo pa neka gledaju i uporedjuju.
Njih zanima, kao sto vise puta rekose, kontinuitet u komunikaciji

Poslednja izmena:
Da li se de facto veza tretira samo po tome da li si ziveo sa tom osobom bez obzira koliko dugo ili koliko si vremenski proveo sa tom osobom? Imam problem oko jednog pitanja u Prospective Marriage vizi.Ako neko zna odgovor molim da mi pomogne.Ako je neko prosao kroz ovaj tip vize neka mi se javi ovde ili privatnom porukom Hvala:)

Back