time out
Obećava
- Poruka
- 98
hajde da zapjevamo,mozda nas cuju,znaci po tvom pisanju ja sam druga na redu..
I ja sam predala u decembru, s tim da sam na cekanju min jos 3 meseca zbog turisticke vize..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hajde da zapjevamo,mozda nas cuju,znaci po tvom pisanju ja sam druga na redu..
Ja sam videla decka na lekarskom iz Crne Gore.. Dosao je u Bg da obavi lekarski i docice i za razgovor ako zakazu..A dokaze o vezi salje postom, ili ako kazu na razgovor..Zdravo svima.Interesuje me da li ima ovdje nekoga iz Crne Gore ko je aplicirao za partner vizu,i gdje se obavlja intervju i ljekarski.
Cini mi se da je neko ovde pitao kada se stice stalni boravak? Odgovor je dve godine od dana apliciranja u ambasadi i ne mora se biti u AU...
Provereno.... Pozdravi![]()
posalji mail slobodno na srpskom jeziku (dobila si ga na papiru zajedno sa ID brojem pod kojim se vodi viza ) i obavezno navedi taj broj u mailu..i pitaj sve sto te zanima dobices odgovor vec sutradan .Da I OBAVEZNO mora da bude mail koji si navela u aplikaciji kao svoj kontakt.pozzIma li ko kakav svjet kako pristupiti ambasadi da mi daju bar kakvu informaciju
Pitala sam jednom na srpskom kada sam im odgovarala na nekakva pitanja koja su mi potavili mailom,rekli su moram na eng,pitala sam na eng kad mogu ocekivati odgovor i odgovorila na ta pitanja,napisali su samo da su primili moju poruku i zahvalili se...nakon nekog vremena moj muz ih je obavijestio da se preselio,da dolazim na drugu adresu i pitao kad mozemo ocekivati odg,rekli su samo da sve ima na sajtu ambasade... Evo za koji dan slavim godisnjicu veze sa ambasadom,a od njih ni traga ni glasa :/
posalji mail slobodno na srpskom jeziku (dobila si ga na papiru zajedno sa ID brojem pod kojim se vodi viza ) i obavezno navedi taj broj u mailu..i pitaj sve sto te zanima dobices odgovor vec sutradan .Da I OBAVEZNO mora da bude mail koji si navela u aplikaciji kao svoj kontakt.pozz
e muz nemoze da dobije nikakve informacije i mi smo tako ..moj muz prvi poslao poruku na eng. i oduvala ga olja , rekla da ako me nesto zanima posaljem njoj mail ali da svakako jos nisam usla u proces jer je rano. i podsetila nas fino da je rok za resavanje moje vize od 9 do 12 m. i ubuduce da samo ja mogu da dobijem neke informacije. msm neznam sta da ti kazem ....ali to pismo sto si dobila to svako dobije po automatizmu cekaj neki dan ..pise tu da im je rok 7 dana da odgovoreDa, tako sve sam i uradila.. I niko nista.. Da su bar rekli u procesu je ili cekaj,strpi se..nista..
Samo meni rekli hvala,primili smo tvoju poruku,a muzu rekli da sve sto ga zanima ima na sajtu i poslali link sajta...tamo opet pise max 12mjes...
Pozdrav! Recite mi znate li koji jee muz nemoze da dobije nikakve informacije i mi smo tako ..moj muz prvi poslao poruku na eng. i oduvala ga olja , rekla da ako me nesto zanima posaljem njoj mail ali da svakako jos nisam usla u proces jer je rano. i podsetila nas fino da je rok za resavanje moje vize od 9 do 12 m. i ubuduce da samo ja mogu da dobijem neke informacije. msm neznam sta da ti kazem ....ali to pismo sto si dobila to svako dobije po automatizmu cekaj neki dan ..pise tu da im je rok 7 dana da odgovore
Pozdrav! Recite mi znate li koji je
mail od gdjice Olje?
Hvala vam!
Tnxsaljem ti u inbox
Bolje ne salji
Kako tica79 rece, oduvace te! Ja joj odma bila odgovorila na emai i rekla mi je da sve sta me zanima saljem na email ambasade a ne na njen licni..
A muz moze da dobije sve informacije vezano za process ako ispunis formular kojim mu dajes to pravo, ne secam se koji je br. ali ja sam tako opunomocila mog supruga
Kada su izmenili ovo? I jos jedno pitanje jel to za celu Au ili za neku od drzava? Zvuci mi nestvarnoCini mi se da je neko ovde pitao kada se stice stalni boravak? Odgovor je dve godine od dana apliciranja u ambasadi i ne mora se biti u AU...
Provereno.... Pozdravi![]()
Kada su izmenili ovo? I jos jedno pitanje jel to za celu Au ili za neku od drzava? Zvuci mi nestvarnoako je tako supeeer
za celu au ..imas kalkulator na sajtu ukucas datum kad si predala i dobijes datum kad da se javis u imigraciono..tacno 2 g nakon predaje.
Stvarno nelogicno... Znaci i ja bih trebao da dam punomoc supruzi da moze da proveri u kojoj fazi je moj slucaj..? Pa za vizu sam ja aplicirao,ne ona,odnosno meni treba ne njoj.
Pravo na stalni boravak se stice DVE godine od predaje papira u ambasadu BILI U AUSTRALIJI TE DVE GODINE ILI NE... Vazno je samo da se udje u zemlju nakon odobrenja partner vize. Pozdraaaav...