Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala BattlecatPa ni nama iskreno to nije bilo bash najlogichnije
Znachi, tromesechni izvod sa rachuna zbog uvida u stalne prihode
Ima li josh neshto shto znash ili smatrash da je extremno vazno ambasadi po tom pitanju ,a da nisam spomenula ?
Trebate prvo da se vencate a onda predate svu dokumetaciju ..Kada predate dokumentaciju u ambasadi (bez dokaza o vezi) dobicete mail u kom intervalu trebate da uradite lekarski pregled(rezultate pregleda oni salju ambasadi elektronski ) i da im dostavite dokaze o vezi(mozda dokaze posaljete postom,a mozda Vam kazu da donesete licno u ambasadu kada zakazu razgovor)..Sve ce oni objasniti ..Hvala puno.Interesuje me iz razloga sto momak zivi u RS i bilo bi teze putovati do Beca. Jos nismo vencani.Tako da do vencanja bi mogli poceti prikupljati papire i da on cak uradi i ljekarski.
Tico79,hvala puno na odgovoru.
Hvala Bogu mi imamo za sada nekoliko giga (GB) takvih dokaza,imace materijala da chitaju godinama i snime film po nama
![]()
Imash li mozda josh koji koristan savet vezan za pripremu dokumentacije za apliciranje? Bolje pripremiti se na vreme nego da bude prolongirano zbog neke gluposti ,jer ne zelim da provedem bez njega ni sekundu vishe nego shto moram(verovatno ti je dobro poznat taj osecaj
)
Ako ima stan kucu bilo kakav dokaz o kreditu..vidi nisi ogranicena sa dokazima definitivno sto vise to bolje Ako planirate ziveti sa roditeljima moze cak i njihova garancija ili dokaz o imovini. To ti je najbolje objasnjeno na samom formularu koji ti popunjavas kao za partner vizu..bas su naveli po stavkama sta sve moze da bude dokaz. pozzHvala BattlecatPa ni nama iskreno to nije bilo bash najlogichnije
Znachi, tromesechni izvod sa rachuna zbog uvida u stalne prihode
Ima li josh neshto shto znash ili smatrash da je extremno vazno ambasadi po tom pitanju ,a da nisam spomenula ?
Mnogo vam hvala svima sto pisete ovako opsirno, taman sakupim pitanja i vidim odgovori postoje. Ja se zakucah kod onog pisma koje sam pisala kako se znamo, jedna devojka mi je super objasnila sta i kako u provatnoj poruci ali me sada zanima da li da pisem ili da kucam to? Ranije se to pisalo pa potpis i to je to. Meni je generalno lakse da otkucamo oboje i vec koga cemo jos da stavimo da pise o tome da smo zaista u vezi ( silne godine)
Hvala jos jednom svima ovde, jako mi pomazete
Macorcino...da malo procitas Assurance of Support?
Pre nego pocnes da savetujes ovde...
Malcice...
...Onako.
Pozdrav svima,
Ima li kakvih novosti kod vas?
Nesto novo saznali?
Pozdrav svima,
Ima li kakvih novosti kod vas?
Nesto novo saznali?
Nista nista nista....
Je li ikome od vas receno koliko otprilike treba da ceka partner vizu???
od 9 do 12 meseci u vecini slucajeva a nekad i duze zavisi od okolnosti. Tebi verovatno kasne jer si se nedavno vratila meni je na intervjuu olja rekla ako hocu da idem mogu ali da predmet svakako ne uzimaju na realizaciju dok im se nejavim da sam dosla. Inace kad ti ga uzmu na resaavanje vrlo brzo bude i gotov.
od 9 do 12 meseci u vecini slucajeva a nekad i duze zavisi od okolnosti. Tebi verovatno kasne jer si se nedavno vratila meni je na intervjuu olja rekla ako hocu da idem mogu ali da predmet svakako ne uzimaju na realizaciju dok im se nejavim da sam dosla. Inace kad ti ga uzmu na resaavanje vrlo brzo bude i gotov.
Hvala na odg![]()
Jeste li vecina slali u Beograd ili Vienna?
Ili oni koji su iz srbije moraju slati u Beograd?
Ja sam slao u Beograd takodje...Jeste li vecina slali u Beograd ili Vienna?
Ili oni koji su iz srbije moraju slati u Beograd?
dajte ljudi da razbijemo ovaj maler tisine!!!!! osim BT69 u oktobru Zendeli u Decembru koga bese jos ima ovde do Februara a da jos ceka ???!!! ajmo malo vatrometa pa da se radujemo na OFF TOPIC st.george tavern![]()