Verenička i Partner viza - Australija

Doslo je do nekih izmena sto se tice turisticke.
Treba sve sa checkliste, bez obzira sto dosta toga vec imaju. Sve dokumente koje predajes moraju biti overene kopije (ne originali) i sve prevedeno na engleski. Ja sam vadila internacionalne dokumente jer mi je tako bilo jeftinije nego da mi sudski tumac prevodi i overava.
Ispunjavas formular 1419, uplatnicu od 95e, overena kopija pasosa, jednu fotografiju (45mmx35mm), ako si promenila ime dokaz o tome, overena kopija rodnog lista, uverenje o drzavljanstvu, garantno pismo osobe kod koje ides i izvode njegovih plata i ostale stvari koje dokazuju da ces biti "zbrinuta"... Najbolje da nadjes na netu, u slucaju da sam nesto propustila napisati.
Naravno, za turisticku mozes predati samo ako je partner viza u procesu obrade, ako si predala sve sto su trazili i obavila intervju.
Pozdrav i srecno!
C,turistička mislim ono to je meni presipanje supljog u prazno! Idi tamo idi vamo
Sta da salim pedeseti rodjendan i prvu godišnjicu braka plus gratis penzija LOL

- - - - - - - - - -

Ma mi, druze moj idemo.... ;) A oni kako hoce (mislim ambasada) ;) Ne uklapa mi se uplanove da cekam duze od avgusta :) a i to mi je daleko ;)

Čestitam :) ako si ti srecna i mi smooooooooooooooooooo :)

Da li si uz onaj zahtjev za turisticku morala priloziti i sve dokumente koji se inace salju kad se aplicira za turisticku vizu ( ono sto je na check list) ili oni u ambasadi to ne traze posto su vec sve to dobili uz zahtjev za vjerenicku vizu

Da,treba sve dokumente priloziti kao i da nisi predala,prevedene naravno,ovjerene,itd..ima na sajtu njihovom,meni su oni poslali sta treba,ali isto je i na listi..

KKengurice evo da ti odgovorim na tvoje pitanje.Ja sam radila ljekarski u Sarajevu ali ja sam papire predala u maju prosle godine meni je prvo bio razgovor zakazan pa su mu onda zakazali ljekaski u 6 mjesecu sam imala razgovor u Zagrebu a u 8 mjesecu ljekarski.I jos uvijek cekam evo godina mi je prosal pa se nadam da cu uskoro dobiti vizu i srtetno svima koji cekaju

Travnicanka ne znam sta da ti kazem osim svaka cast na strpljenu i nadam se da te samo jos koji dan deli od vize :)

E pa drage moje crveno-crno, timeout i BT69 obavestavm vas da me dragi ubedio na turisticku, pocecu sa skupljanjem papirologije iako mi je to najmrzi deo :) A i vasi komentari su uticali :)
A i ta preduga voznja tamo-vamo ali cim pozavrsavam neke obaveze polecem, uglavnom obavestavam :)

Bebo drzi se :)

Travnicanka ne znam sta da ti kazem osim svaka cast na strpljenu i nadam se da te samo jos koji dan deli od vize :)

E pa drage moje crveno-crno, timeout i BT69 obavestavm vas da me dragi ubedio na turisticku, pocecu sa skupljanjem papirologije iako mi je to najmrzi deo :) A i vasi komentari su uticali :)
A i ta preduga voznja tamo-vamo ali cim pozavrsavam neke obaveze polecem, uglavnom obavestavam :)

A meni nema reči podrške? Dobro,dobro.... :D heheheheh

Jupiii misija "Putovanje u Au" je uspjela :zcepanje: ...tako treba , bolje cekati sa dragim nego ovdje brinuti se i sekirati, tamo ce nam vrijeme cekanja brze proci ;)

KKengurica a sta da ti kazem strpljenja sve manje i ja se nadam da me jos koji dan dijeli od vize danas sam mail poslala gospodi koja me obavjesti o svemu da vidim imali neki promjena i koliko cu jos cekati pa se nadam da cu vise dobiti neki pozitivan odgovor ;)

Obavezno da javis sta su ti odgovorili :)

- - - - - - - - - -

Yeeeesss :)
Srecno...znaci u roku jedno 3 sedmice eto te u Aus,hihi :)

Back