Verenička i Partner viza - Australija

Kao prvo pozdrav svima, pratim temu već duže vreme ali eto tek sad se reg. Žena i ja (tj. Ja), smo u procesu čekanja za partner vizu.
Pre dve nedelje imao medical a predao letos aplikaciju.
Želimo da apliciramo za Tourist/family stream sponsored visa ovih dana ali još nismo sigurni kojim putem (online ili lično).
Unapred sam zahvalan za informacije od vas koji ste predali za partner u BG i nakon medical predali za tourist.
P. S. I da dodam da cu vas sigurno još dodatno gnjaviti sa podpitanjima ;)
Hvala unapred
Tatatatira...

Onda ces ti uskoro dobiti vizu :-)

Jaoooj Ceco usta ti se pozlatila :) i mi se nadamo... samo da vec jednom dodjemo do tih famoznih 12 meseci...

- - - - - - - - - -

Kao prvo pozdrav svima, pratim temu već duže vreme ali eto tek sad se reg. Žena i ja (tj. Ja), smo u procesu čekanja za partner vizu.
Pre dve nedelje imao medical a predao letos aplikaciju.
Želimo da apliciramo za Tourist/family stream sponsored visa ovih dana ali još nismo sigurni kojim putem (online ili lično).
Unapred sam zahvalan za informacije od vas koji ste predali za partner u BG i nakon medical predali za tourist.
P. S. I da dodam da cu vas sigurno još dodatno gnjaviti sa podpitanjima ;)
Hvala unapred
Tatatatira...

Dobrodosao u klub :) Nista ne brini mi se ovde svi medjusobno gnjavimo :)
Po mom misljenju jednostavnije je online, ali opet to zavisi i od tvojih afiniteta.. ja nisam predavala za turisticku od kada smo na verenickoj, ali sam za verenicku predala online i spe je prolazilo vrlo glatko, ja sam bas zadovoljna...

- - - - - - - - - -

Koliko vidim rok za donosenje vize i za vjerenicku i partner je otprilike isti, Nema pravila:)

Da, cak i za de facto je isto vreme, mislm ono sto zvanicno savetuju...

Stvarnooo?! Nisam videla taj post! Sve u svemu ziv sam ti primer da ta informacija nije tacna :) Meni je na tom forumu nick Veverica...

hahahaha skontala sam da je jedna od nas.....imas postovo na Belgrade processing time

kad pogledam statistiku, tu vidim da se PMV odobrava prije od partner

- - - - - - - - - -

Svi u isto vreme da dobijemo pa u avionu zurka forumasa hahahahha
Ovo kao u vojsci covece :-)))

hahahaha, jos kad se pocnemo prozivati nick-ovima

Back