destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Čestitam! Rekoh ja da će sada da vas šalju polako pred praznike :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam
Sve najbolje Novosadjani![]()
poz a koju vizu su dobili novosadjani partner ili turisticku
Ima li tebi šta za turističku?
Cao svima.
Evo konacno i ja dobih danas (19.11.2014.) vizu a predala sam 12.02.2014.
Sto znaci da sam cekala nesto malo vise od 9 meseci, iako su nam pre mesec dana rekli, kada smo ih zvali, da je najkraci rok za dobijanje vize 10 meseci a najduzi 12 meseci.
CESTITAM OD SRCAAAAAAAAA HAHAHA BAS MI JE DRAGO JA SAM NA DANASNJI DAN PREDALA ZA VIZU ALI ETO VAMA JE SRECAN DAN CESTITAMMMMMMM
KAKO SU TI JAVILI ZA VIZU TEL ILI MAIL
Cestitaaam, nije dugo bilo radovanja, nadamse da ste nam povukli nogu sada!![]()
Hvala.
Mozda si nam ti donela srecu
- - - - - - - - - -
Samo su mi poslali mail sa nekim detaljima od kojih je najbitniji da do maja moram da udjem u Australiju i ako ne udjem do tada onda vise nikad ne mogu ni uci
- - - - - - - - - -
Hvala
Koliko ti vec cekas na vizu?
UFFFFF NADAM SE DA CEMO I MI USKORO DA SE RADUJEMO
- - - - - - - - - -
JER SMO SVI TU BLIZU SA DATUMIMA PREDAVANIH VIZA
Ljudi moji ko je blizu Novog SADA POZIV ZA PIVO OTVOREN.
Papiri predate 24.02.2014.
Supruga ima drzavljanstvo.U braku 8 leta I imamo po 50 leta lajfa.
Odoh traziti karte za aeroplan.Ima li ko iskustva sa letenjem.
Cao svima.
Evo konacno i ja dobih danas (19.11.2014.) vizu a predala sam 12.02.2014.
Sto znaci da sam cekala nesto malo vise od 9 meseci, iako su nam pre mesec dana rekli, kada smo ih zvali, da je najkraci rok za dobijanje vize 10 meseci a najduzi 12 meseci.
Odobrena mi je tursticka viza na 3 meseca, umesto trazenih 5m.Cekala sam 6 dana, aplicirala online.
I kod mene dobre vesti odobrena mi je turisticka viza za nepuna 2h cekanja aplicirali smo online bas su brziYupiiiiiiiii idem kod mog muzica
!Svaka cast za ambasadu super su
narodeeeeeeeee ima li neko da ceka duze od 12 mjeseci?...mene su jutros zvali da im posaljem novo uvjerenje o nekaznjavanju....((((((((((((
I kod mene dobre vesti odobrena mi je turisticka viza za nepuna 2h cekanja aplicirali smo online bas su brziYupiiiiiiiii idem kod mog muzica