turizamcg
Zainteresovan član
- Poruka
- 460
To je to na svu žalost.I ja to ne mogu da razumem.Stvarno ne mogu da razumem da je neophodno mrzeti i oca i mater a zbog čega...zbog neke iluzije.Stvarno ne mogu da razumem onoga koji će zamrzeti i oca i mater,zbog nekog verovanja u neku nagradu nekog večnog života gde bi on, bio kao savršeno srećan, dok bi se njegov otac i mater krčkali u paklu.A najgore je što se tu ne radi samo o ocu i materi već i o ženi,braći sestrama DECI i ostalima.
Koji to egoizam čovečiji može da ga navede na to, da omrzne sve najbliže svoje,da porodicu rasturi,da bi se kandidovao za neki večni život i da bude savršeno srećan znajući da će svi njegovi najbliži biti na večnim mukama u paklu.Ja to stvarno ne mogu da razumem.
To učenje o savršenoj sreći i vječnom paklu u kome neko vječno leprša po nebu, a neko se vječito krčka u loncu pakla je budalaština na kvadrat. Ne zavređuje neki ozbiljniji komentar jer ni nema nikakve veze sa Biblijom.
To niko normalan, ko je iole ozbiljnije pročitao Bibliju ne može da vjeruje, tako - slobodno ni nemoj da vjeruje u tako nešto. Po tom pitanju, i ja sam nevjernik

Smem li da pitam...koji je film u pitanju...
Triler brate, triler

Poslednja izmena: