ВЕОМА ОПАСНА ВЕСТ !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš, kad te udari neko ovakvo čudo
0609_z+2009_mercedes_benz_mlk+front.jpg
....Morao bi da bude SUPER-DOG da bi to preživeo8-)

Me ne gospodin vozi G-klasu on je LEGIJALISTA!

Jeste,Mito
ВЕОМА ОПАСНА ВЕСТ !
Nacional-boljševici imaju veliku šansu da ponovo preuzmu vlast u Srbiji i unište je do kraja:roll::roll::roll:
communist-rally.jpg

Знам ГОкси, зато сам и поставио тему, поготово када сам уочио да су вести о несрећи "пеглане". Јочић је по свој прилици у веома тешком стању, а Коштуница је баш мало пре на 1.програму РТС рекао да ће Руси послати своје врхунске лекаре да га прегледају.

Иначе, стварно је недолично да не кажем бедно да се неки учесници на јадан начин спрдају са тешко унесрећеним човеком који је још и Министар полиције.
Испада да је овој земљи најбоље да има неку диктатуру па да неке лапрдаљке
запуше своје зле губице.

A kako je pas???????????? Da li je on preziveo i da li je njemu pruzena pomoc?
Bas bih volela da se nadje neko da odgovori i na ovo pitanje, buduci da je takodje rec o zivom bicu.

Сандорело,

и где су сада све НВО ѕа заштиту животиња итд...да се побуне и туже министра криволова и возача, један он најугледних чланова истих дошао је чак из њујорка да гласа за неборисе т(смр)адића а за трагићно гажење мучене куце која је проглашена ни крива ни дужна за терористу мафијаша, нико се не оглашава да се успростави актуелном министру...па они све газе и људе и животиње и птице...продају воду ваздух предузећа па ово је да човек пукне СВИМ СРЦЕМ против убица...

Potparol ministarstva krivolova najavio akciju kafilerija,kao odgovor na ovaj napad na ministra od milosti zvanog Lovac Joca!
Osim ovog ministarstva i predsednicima neki stranaka bi odgovaralo da krene akcija protiv sirotih kucica,narocito nekim ljubiteljima macaka i sova!?

Стварно ми је жао Јочића и тог његовог сапутника. Он ми је баш симпаричан и делује ми сасвим ок.
Надам се, пошто је он снажан човек, да ће се ствари позитивно одвијати, и да ће се брзо опоравити.
Желим му све најбоље.

Цела ова ствар је у најмању руку чудна....

Стварно ми је жао Јочића и тог његовог сапутника. Он ми је баш симпаричан и делује ми сасвим ок.
Надам се, пошто је он снажан човек, да ће се ствари позитивно одвијати, и да ће се брзо опоравити.
Желим му све најбоље.

Цела ова ствар је у најмању руку чудна....

Ма напила се стока...па ударио у банкину није му први пут али има зато 16 лимузина које плаћа његов сирот и напаћен народ.

Боље да је госпођа милена возила него он,а да њу не води у акције.
Она ради у заводу ѕа заштиту ....(не животиња .на жалост)него споменика културе града Београда.

Nemoj da ucis, kasno je za to , mislim u tvojim godinama ...
Samo nemoj se praviti "veci katolik od pape" , naravno metaforicno receno :wink:

Интересантно, вас двојца баш на исти дан уписани!
28. 01.

... а да, и гади ми се шиптарски, волим да га чујем само када моле да им поштедим живот!

Јочић је мој пријатељ и саборац из ДСС Звездара и ја бих молио да се не спрдате са човеком који је у врло тешком стању!

Znam da ti je prijatelj ....
Taj siroti Jocic nije ni vojsku sluzio , i ona Mila iz BPS je iz vase stranke , vi ste najkorumpiranija stranka, tj . DS i DSS mrtva trka u lopovluku i korupciji.
Samo nju smo raskrinkali , otisla je u tvorza , i ostale cemo isto :D

Јочић је мој пријатељ и саборац из ДСС Звездара и ја бих молио да се не спрдате са човеком који је у врло тешком стању!

On je u teskom stanju od rodjenja!
Ko se sprda,kostunjavi samo sto nije rekao da ga je napalo kuce terorista ,
ti i Jocic ste na zvezdari k. na bajsiklu,sacekaj maj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back