Venustrafobija

Ginokratija je na djelu a samim time I fobija od iste....
kaže se ginekokratija ako ćemo već da se gađamo rogobatnim terminima.
i šta je tu ginekokratno što je ona Venus i zapaljivo je za muškarca koji prati kako mrda kukovima dok pleše?
meni je to savršeno prirodan poredak stvari

bolje je bilo kad si pisao stihove nego sad a kada se baviš polarizacijom odnosa između muškarca i žene što u suštini ne sme da se radi
zavisimo jedni od drugih kao ljudi generalno.
zato su ova naklapanja oko toga ko je važniji stvarno besmislena

Nije za ovu temu, ali jeste u duhu vremena. Vrlo je primetno da se koriste lepe žene za razne mutne radnje u čemu one uživaju, tako da je strah sasvim opravdan.
Trend je vidljiv i kroz tajne službe o kojima se sve više govori i naravno kome bi se pripisali ako ne rusima i kinezima, ne jevrejima koji arče lepe žene za svoje interese bez kočnica.

Meni je zanimljiv taj nazalni glas koji koriste žene kada umisle da su moćne, istina je da to rade i slabi muškarci da pokažu svoju dominaciju, ali njima i leži (ko piletu sise) kod žena je simpatično...

kaže se ginekokratija ako ćemo već da se gađamo rogobatnim terminima.
i šta je tu ginekokratno što je ona Venus i zapaljivo je za muškarca koji prati kako mrda kukovima dok pleše?
meni je to savršeno prirodan poredak stvari

bolje je bilo kad si pisao stihove nego sad a kada se baviš polarizacijom odnosa između muškarca i žene što u suštini ne sme da se radi
zavisimo jedni od drugih kao ljudi generalno.
zato su ova naklapanja oko toga ko je važniji stvarno besmislena
Pisem stihove kad imam neku muzu kao inspiraciju
Jer ti mislis da ima takvih na forum..posljednja je izumrla Jos prije par godina....
Tko zavisi od drugih...jer Sam ja nekada zickao od njih Ili one stalno zickaju od mene
A ako ces apstraktno da, ne bi mogao nastati da cale nije upozno kevu..
Tebi je prirodni poredak jer ne odmacinjes od animalizma...a I odgovara ti jer ti u njemu mozes sprovoditi svoje prohteve na konto toga

Nije za ovu temu, ali jeste u duhu vremena. Vrlo je primetno da se koriste lepe žene za razne mutne radnje u čemu one uživaju, tako da je strah sasvim opravdan.
Trend je vidljiv i kroz tajne službe o kojima se sve više govori i naravno kome bi se pripisali ako ne rusima i kinezima, ne jevrejima koji arče lepe žene za svoje interese bez kočnica.
koriste se lepe žene da stoje pored auta na sajmu automobila ili da ližu izazovno sladoled na dršku sa nekog bilborda u prometnoj ulici.
to su zaista mutne radnje u kojima žene učestvuju ali kao sporedne uloge ne kao kreatori

Odlomak z jednog časopisa
Dat savet: izbegavati situacije u kojima bi mogli da sretnu privlačnu ženu

ovo je hit majke mi šta se sve lupeta po medijima.
Pa samo ne poneses lovu....u ovom slicaju kartice...mene Pao sistem u banku jedno vece u provod...znas Kako smo se ekspresno pokupili sa splava...

Back