- Poruka
- 96.218
sinonim je kaliginefobijaVenustrafobija
(ne zezam)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinonim je kaliginefobijaVenustrafobija
А зашто је тебе баш та занимала?postoje sajtovi na kojima se nalazi spisak zanimljivih fobija.. pogledas i naucis zanimljive stvari kojih se neki ljudi plase.
supermoderatoraNinofobija
Strah od

isto kao i kad sam gledao cudne zakone koji vaze u nekim zemljama..hoces i o tome da ti pricam?А зашто је тебе баш та занимала?
На слици је Асос село6. najveće ostrvo u Grčkoj
Pogledajte prilog 1809309
Ал зашто, јбт?isto kao i kad sam gledao cudne zakone koji vaze u nekim zemljama..hoces i o tome da ti pricam?
a jbt zasto iko ista radi u zivotu? jer ga zanima.Ал зашто, јбт?
Božanstven pogledНа слици је Асос село
Има лепших, Асос леп за сликање одозго, доле ништа спец.Božanstven pogled
Ja uvek gledam "big picture"

Па чудне те ствари занимају, сад ми је јасно зашто имаш ту фобијуa jbt zasto iko ista radi u zivotu? jer ga zanima.
Онда отиђи на КефуJa uvek gledam "big picture"![]()
Možda nekad odem u obilazak ostrvaОнда отиђи на Кефу![]()
Обишле смо све, и Итаку. Није велико, само су путеви иуиуиуMožda nekad odem u obilazak ostrva
Overile! I ovaj restoranНа слици је Асос село
А није Асос, ово је Фискардо, сад сам боље загледалаOverile! I ovaj restoran![]()

Idem da tražim po albumu.А није Асос, ово је Фискардо, сад сам боље загледала![]()
Запањиле смо их у оба местаIdem da tražim po albumu.
Zar nismo ovde zapanjile one dve Irkinje?
, ипак јесте Асос, проверила!
.Ne pale me takve. Prosječne najviše volim.Zašto bi nečiji debilizam bio zanimljiv, pa još da nešto naučim o tome !!?....za tebe izgleda vrijedi ona - "besposlen pop i jariće krsti"...postoje sajtovi na kojima se nalazi spisak zanimljivih fobija.. pogledas i naucis zanimljive stvari kojih se neki ljudi plase.
Pa I jesu strasne grizu I grebune, ali si blizu
strah od lepih zena/devojaka